Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kék B manta volt :lol: A sárga manta egy öregemberé (legalábbis az a sárga amit itt ismerek debrecenben) . Kint a klinikán dolgozik, és szereti a veterán opeleket. :( faterom ismeri. valami gazdag orvos az öreg.

Még németországból hozatta és tette helyre a mantát.

A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :D

Megosztás:

A tiéd meg télleg fertőző, nézd meg ezt, meg ezt is... :lol: :lol:

óóóó.... :(

Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol:

Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :D

És még a vízhőfok mérő is olyan :D :D :D 110ig skáláz..

De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton

Megosztás:

óóóó.... :D

Főleg a második hasonlít rá...nyáron még a dísztárcsáim is ilyenek :lol:

Bár a felirat még mindíg egyedi "dombornyomott" :P

És még a vízhőfok mérő is olyan :lol: :D :P 110ig skáláz..

De reggel majdnem sikerült lezúzni az orrát.... Egy passat fékezett 1 nagyot én meg szintén ráfékeztem...aztán az út ilyen félig vizes félig fagyos... és már csak annyit hallok hogy csúszok csúszok csúszok és a gumi halkan kezd visítani.. :D Pedig még a követési távolság is megvolt...én nemtom hogy az hogy fékezett ekkorát ilyen hirtelen ilyen rossz úton

Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :( Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :D :lol: ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :lol: :D Megállt. :lol:

Megosztás:

Fél oldalnyi 3betűssel, meg 205-ös gumikkal :lol: :lol: Engem szenvicsbe tettek majdnem tegnap. előttem a marhája kitalálta hogy elengedi a buszt a kereszteződésben, de hogy miért satuzva azt nemtom (akkorát fékezett a csaj hogy azthittem a matiz bukfencezni fog :( :D ) Én még megálltam, mögöttem meg egy fókusz tepert mert még a sárgán át akart érni, aztán gyütt felém elég rendesen. Nem voltam benne biztos hogy meg fog állni, úgyhogy egy kicsit elengedtem a féket, előrébb gurultam hogy rámásztam a matizra, aztán vártam hogy mi lesz :P :D Megállt. :lol:

uuuugyanez volt..... a buszt engedte... Megállóba már a népek néztek hogy naaanaaaa....belecsúsziiiik... hopp nem csúszott bele... Lehet elrontottam a napjukat, hogy nem tudtak bámészkodni :D :D

Ilyen fékezésem mostanában amúgy nem volt, hogy még a gumik is megszólaljanak.... És egész hosszan... Kemény volt tényleg.. :D amikor a kaparástól nyikorog az jobban tetszik mint ez

Megosztás:

a buszt engedte...

Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :( ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol:

Megosztás:

Azt én is el szoktam engedni ha olyan tempóval megyek, hogy stabilan meg tudjak állni mögötte és villantok neki, hogy mehet (mint pl a Széchenyi -ott nem lehet rodeózni :lol: meg ugye kresz is előírná az elengedést :D ) de ha nem akkor inkább felezőre húzom a gépet mielőtt a raccsingos friss jogsis apuci kicsi béjemwés fiacskája belerongyol a vonókampómba.. :lol:

Ez ott volt az "elosztónál" a széchenyin.... Mentem a csonkatemplom felé.

Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de én van hogy bunkó vagyok kimegyek abba a részbe ahol régen lehetett parkolni az út szélén és ott végig előzöm a sort :(

Megosztás:

Azt utálom amikor ott tökörésznek...oké ott van egy 30as tábla, de

Nem a semmiért van az ott :lol: én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D

Én meg a Barosson mentem, keresztbe a Fóti úton. Tudod... :lol: :(

Kilinccsel előre? :D :D :D

Megosztás:

Nem a semmiért van az ott :D én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :(

Én minden reggel ott járok. :D Miért van hidegrázásod tőle? Jó..néha be tud tömődni :lol: De nem vészes annyira. Rosszabb a kossuth utca :D vagy a csapó

Amúgy volt oka a 30as táblának..még decemberben valahogy ott a halköznél bontották az út közepét.. aztán befedték... Most megint csinálnak valamit. De december óta folyamatosan ki van téve a tábla. :D Amikor nem volt semmi akkoris kint volt.

Megosztás:

Nem a semmiért van az ott :P én valahogy szeretem elkerülni azt az utcát :lol: a hidegrázás jön rám tőle :D

Kilinccsel előre? :lol: :( :D

Persze. Itt mindenki driftelve közlekedik, az a normális. A csuklós buszokkal mondjuk vigyázni kell, mert időnként eltörnek :D :lol: :D :D

Megosztás:

Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol:

Megosztás:

Srácok...mondjatok már valami jó filmet amit holnap barátnéval megnézhetnénk este.. Ha már Valentin Nap lesz akkor legyen az teljes. Csak nemtom mit húzzak le a netről. Nem ilyen transformersre gondoltam vagy terminátorra :lol: hanem valami csajos/romantikus/vígjátékos filmre.. csak én ilyeneket nem nagyon ismerek. valami ötlet? :lol:

Másnaposok :D Vagy Zombiland :( De én a Holtak hajnalán is betegre röhögtem magam :D :D (meg amikor a nagy csönd, vagy a húzós-zene volt akkor egy halk "Hu!!" Asszony háta mögött fülhöz hajolva, és akkor még jobban tetszett a film :D :lol: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.