Dáwid Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Nem. Ő komplett féltengelyt cserélt. :lol: De az ilyen magátol megjavulós dolgok, nagyon X akták. Ki tudja meddig lesz jó? Pontosan tudom meddig lesz jó. :D Amíg újra le nem csúszik a csatlakozója :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Komoly. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Hihetetlen milyen ügyes emberek vannak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Komoly. aaazigeeen :lol: :lol: Ügyes. Ő meg már nem szomjas. :D :( http://www.indavideo.hu/video/Roman_rendor_a_toppon#comments Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február11, 2010 Megoszt Elküldve Február11, 2010 Ő meg már nem szomjas. :lol: :lol: http://www.indavideo.hu/video/Roman_rendor_a_toppon#comments Szolgálunk és berugunk :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_gsi-3604376 hmm... :lol: Műszerfal hmmmmmmm... :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_gsi-3604376 hmm... :lol: Műszerfal hmmmmmmm... :lol: :( Biztos rájött, hogy a 2000-es motorral és 1.8-as papírokkal nem fogja tudni áttolni a műszakin így szabadul tőle. Valóban érdekes az a befaragott astra műszerfal Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/kadet...ett_gsi-3604376 hmm... :lol: Műszerfal hmmmmmmm... :lol: :( sok ilyen van... ez pl subié volt és v6 volt benne... de láttam már kadettba bveci műszerfalat is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 sok ilyen van... ez pl subié volt és v6 volt benne... de láttam már kadettba bveci műszerfalat is :lol: És 1987-es évjáratú astrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3330489 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 És 1987-es évjáratú astrát? :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...astra_f-3330489 alul már jól írja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Újabb hely, ahol a klubtagok kedvezménnyel vásárolhatnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 annyira k.rva jó, hogy két hét állás után pöcröf a verda :lol: :lol: :( :D és olyan jó volt vezetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Újabb hely, ahol a klubtagok kedvezménnyel vásárolhatnak. Köszi Karcsi! Ez a Te érdemed! Győr lefedve. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Köszi Karcsi! Ez a Te érdemed! Győr lefedve. :lol: Nem csak az enyém. Te is ott voltál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Nem csak az enyém. Te is ott voltál. :lol: Jaja tényleg! Én lelkileg támogattalak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem. Nálam semmi gond. / Mozilla /. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem. Nálam nincs semmi baj. Pedig explorert használok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Másnak is szaraxik a fórum. Ma reggel belépek és febr 5-ig visszadob ha az uj hozzászólásokra kattintva (kis kék "go to firs unread") pedig tegnap is mindent elolvastam. De érdekes módon nem minden topiknál. teljesen random. És ezt elátszotta mai nap még vagy 3x mikor ismét beléptem. Nálam is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Általában akkor hülyül meg ha két helyről is használom (meló/otthon) persze nem egyszerre. Amig csak melóból lépegetek be nincs gond, de ha nagyritkán otthonról is ránézek a forumra utána mindig 1-2 napig csinálja ezt. Szóval a hiba akkor nálam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Általában akkor hülyül meg ha két helyről is használom (meló/otthon) persze nem egyszerre. Amig csak melóból lépegetek be nincs gond, de ha nagyritkán otthonról is ránézek a forumra utána mindig 1-2 napig csinálja ezt. Szóval a hiba akkor nálam :lol: Én is így csinálom... Most melóból vagyok. Este meg amikor vagyok akkor otthonról. :lol: és úgysincs semmi gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Én is így csinálom... Most melóból vagyok. Este meg amikor vagyok akkor otthonról. :lol: és úgysincs semmi gáz Én meg néha telóról is, de akkor sem bolondul meg. Max. ujra be kell lépnem a nickemmel. De ez sem gyakori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Én meg néha telóról is, de akkor sem bolondul meg. Max. ujra be kell lépnem a nickemmel. De ez sem gyakori. Igen. Néha nekem is vissza kell lépni, de ennyi. ha mondjuk munkában beléptem, aztán otthon meg mintha kilökne. De ezt sem mindíg míveli Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok lányok :lol: Nem tudná valaki megmondani miért párásodik a ottóm? Pollen friss benn :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február12, 2010 Megoszt Elküldve Február12, 2010 Sziasztok lányok :lol: Nem tudná valaki megmondani miért párásodik a ottóm? Pollen friss benn :lol: Talán nyirkos az idő arra? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts