Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Igen apukámnak s szereztem egyet,az lett a szeme fénye :D Meg érdemelt már az öreg egy normális autót :lol: Nekünk ez az 1 van. Faterral közösen ez a szemünk fénye. :( Vigyázunk rá...költök rá...kéri a pénzt :lol: én a kocsit kérem. Úgyis venni fog majd egy újabb autót, és ez az enyém marad. :D Másképp ha nem maradna meg nekem már vettem volna egy teljesen önálló sajátot. De ettől nincs szivem megválni.Sok sok sok emlék...Hmmm...Már Ő egy családtag. Így inkább várok 1 kicsit... És az enyém lesz teljes egészében. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nekünk ez az 1 van. Faterral közösen ez a szemünk fénye. :D Vigyázunk rá...költök rá...kéri a pénzt :lol: én a kocsit kérem. Úgyis venni fog majd egy újabb autót, és ez az enyém marad. :D Másképp ha nem maradna meg nekem már vettem volna egy teljesen önálló sajátot. De ettől nincs szivem megválni.Sok sok sok emlék...Hmmm...Már Ő egy családtag. Így inkább várok 1 kicsit... És az enyém lesz teljes egészében. :lol: Nekem még csak egy éve van meg,de szeretem. Mondjuk ez eddig a legfiatalabb autóm és a legnyugatiasabb is :lol: Pedig én mondtam a legjobban,hogy nekem kombi és kerepelős nem kell :D -Ebből a kerepelős hál istennek bejött. :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nekem még csak egy éve van meg,de szeretem. Mondjuk ez eddig a legfiatalabb autóm és a legnyugatiasabb is :lol: Pedig én mondtam a legjobban,hogy nekem kombi és kerepelős nem kell :D -Ebből a kerepelős hál istennek bejött. :lol: :( Ez az autó a családban van már...őőő...10 éve azt hiszem. Gyermek volt amikor megvettük.. 7 éves :D mostmegmár...lassan felnőtt lesz. :D Nekem ugye kombi is meg dizel is :D abból is szívó (de engem sosem szivatott még meg). nagyon szeretem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ez az autó a családban van már...őőő...10 éve azt hiszem. Gyermek volt amikor megvettük.. 7 éves :( mostmegmár...lassan felnőtt lesz. :D Nekem ugye kombi is meg dizel is :lol: abból is szívó (de engem sosem szivatott még meg). nagyon szeretem. Nem te fizetted a generált mi? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Nem te fizetted a generált mi? :D :lol: Hálistennek nem...vagyis volt benne nekem is részem mert a 200ezer forintból márcsak 130 van meg :lol: A többit meg fizették faterék. Viszont mostanában...én vettem a termót, az olajat, a spirált, a tolatógombát, a szűrőt, és a tatarozásra is teszem a píízt elfele.. :( Na dehát valamit valamijééé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Hálistennek nem...vagyis volt benne nekem is részem mert a 200ezer forintból márcsak 130 van meg :lol: A többit meg fizették faterék. Viszont mostanában...én vettem a termót, az olajat, a spirált, a tolatógombát, a szűrőt, és a tatarozásra is teszem a píízt elfele.. :D Na dehát valamit valamijééé :D Most soroljam én is? :D :lol: :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Most soroljam én is? :D :lol: :lol: :( meg van az sms még mostis... :D kis "szűk" 40-50es darabszámú tétellista :D ( és sztem még lehet keveset mondtam? ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Ez az autó a családban van már...őőő...10 éve azt hiszem. Gyermek volt amikor megvettük.. 7 éves :D mostmegmár...lassan felnőtt lesz. :D Nekem ugye kombi is meg dizel is :( abból is szívó (de engem sosem szivatott még meg). nagyon szeretem. Engem megszivatott most,ezért haragudtam is rá,de főleg magamra :lol: Dec.26-án leállt 2 henger (karácsonyi rokonlátogatás) Azóta itt állt az udvarban mert se időm se pénzem nem volt megnézetni. Figyelj most jön a poén! :D 2 napja kimentem,mondom elindítom,mert ideje lesz megmozgatni legalább azt a két hengert :D Elindítom,két henger belép.-mondom felnyitom én már az elejét megnézem,és láss csodát megmozgatom a trafóra menő áramszálat és megjött a másik két henger is. Na mármost azóta jó,csak egy egyszerű érintkezési hiba :lol: Szóval csak ennyire vagyok idióta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Hálistennek nem...vagyis volt benne nekem is részem mert a 200ezer forintból márcsak 130 van meg :lol: A többit meg fizették faterék. Viszont mostanában...én vettem a termót, az olajat, a spirált, a tolatógombát, a szűrőt, és a tatarozásra is teszem a píízt elfele.. :( Na dehát valamit valamijééé :D Egy tatarozás enyimének is kellene,meg hegesztés is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Engem megszivatott most,ezért haragudtam is rá,de főleg magamra :lol: Dec.26-án leállt 2 henger (karácsonyi rokonlátogatás) Azóta itt állt az udvarban mert se időm se pénzem nem volt megnézetni. Figyelj most jön a poén! :D 2 napja kimentem,mondom elindítom,mert ideje lesz megmozgatni legalább azt a két hengert :P Elindítom,két henger belép.-mondom felnyitom én már az elejét megnézem,és láss csodát megmozgatom a trafóra menő áramszálat és megjött a másik két henger is. Na mármost azóta jó,csak egy egyszerű érintkezési hiba :P Szóval csak ennyire vagyok idióta :lol: :( Kellemetlen... :D :D :D Dehát...előfordul :lol: Suliba nálunk 1 tanár járt hasonlóan... Mozgatja az egeret és gondolkodik hogy miért nem jó a monitor...mii lehet a baja??? Nemtudja..felszalad az rendszergazdáért. Elindult..én odamentem és bekapcsoltam a monitort :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 meg van az sms még mostis... :lol: kis "szűk" 40-50es darabszámú tétellista :lol: ( és sztem még lehet keveset mondtam? ) És nincs benne hogy kéne két lengéscsillapító előre, hátra csak fékbetét, előre már tárcsa is, és akkor még mindig nincs összerakva az eleje :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 És nincs benne hogy kéne két lengéscsillapító előre, hátra csak fékbetét, előre már tárcsa is, és akkor még mindig nincs összerakva az eleje :lol: :D :lol: Szeretik a pénzt... :( :D NAgyon sokan amúgy az én generálozásom árára azt mondták hogy te hülye vagy...vettem volna már inkább 1 másikat... én meg arra rávágtam, hogy te vagy a hülye mert lehet megveszed a másik hulladékát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 És nincs benne hogy kéne két lengéscsillapító előre, hátra csak fékbetét, előre már tárcsa is, és akkor még mindig nincs összerakva az eleje :lol: :D :( Nekem az elején a fékrendszer új. Persze jó pénzééééééééé :D Most a hátulja jön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Szeretik a pénzt... :lol: :D NAgyon sokan amúgy az én generálozásom árára azt mondták hogy te hülye vagy...vettem volna már inkább 1 másikat... én meg arra rávágtam, hogy te vagy a hülye mert lehet megveszed a másik hulladékát. Mint ahogy én jártam mi? :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Mint ahogy én jártam mi? :lol: :lol: :( Mennyiért vetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Szeretik a pénzt... :lol: :D NAgyon sokan amúgy az én generálozásom árára azt mondták hogy te hülye vagy...vettem volna már inkább 1 másikat... én meg arra rávágtam, hogy te vagy a hülye mert lehet megveszed a másik hulladékát. 1/3-ad áron vettem a mocit a generálodhoz képest, szinte a szomszédodtól :D :D :( Viszont az igaz hogy a tiedben legalább tudod mi van benne, és hogy az milyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 1/3-ad áron vettem a mocit a generálodhoz képest, szinte a szomszédodtól :D :D :lol: Viszont az igaz hogy a tiedben legalább tudod mi van benne, és hogy az milyen :lol: jaja. :( Bár ezeket az "összeállításokat" faterom csinálta, ő ért jobban hozzá :D De semmiből sem a gagyit tette bele. nagyon nagyon sok alkatrész bilstein. Bár ezt már írtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Akkor a difi jó,mert fékbetét cserénél ez ment :( Akkor féltengely? :lol: Az sok lesz :lol: Van elég olaj a váltóban? Ne rohanj mindjárt féltengelyt venni, mert lehet egy futómű állítás is megoldja a gondod. Középállásból mindkét irányba uagyananyit tudsz tekerni a kormányon? Én elvinném futóműveshez egy nyúzópados vizsgálatra, lengéscsillapító vizsgálatra és futómű beállításra. Kijön 1/3 tank benzin árából jobb helyeken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 :lol: Mennyiért vetted? Úgy voltam,hogy most veszek egy normális autót magamnak. 700 volt. Tudom ennyiért már vehettem volna jót is :lol: Amúgy jó kis autó csak elérték a kopoalkatrész problémák,meg a többi :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 jaja. :( Bár ezeket az "összeállításokat" faterom csinálta, ő ért jobban hozzá :D De semmiből sem a gagyit tette bele. nagyon nagyon sok alkatrész bilstein. Bár ezt már írtam :D -Dízel astra? -Az. Opel mocis... vagy... isuzu? -Bilstein. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 jaja. :lol: Bár ezeket az "összeállításokat" faterom csinálta, ő ért jobban hozzá :D De semmiből sem a gagyit tette bele. nagyon nagyon sok alkatrész Bár ezt már írtam :( bilstein. Faterod tud élni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Úgy voltam,hogy most veszek egy normális autót magamnak. 700 volt. Tudom ennyiért már vehettem volna jót is :lol: Amúgy jó kis autó csak elérték a kopoalkatrész problémák,meg a többi :lol: :( a generálozásom kevesebb volt 3 százassal :D -Dízel astra? -Az. Opel mocis... vagy... isuzu? -Bilstein. :D :D Na jó a blokk azé még gyári..meg a vezérműtengely is...Bár a blokk fúrva van a vezérműtengely meg köszörűlve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Van elég olaj a váltóban? Ne rohanj mindjárt féltengelyt venni, mert lehet egy futómű állítás is megoldja a gondod. Középállásból mindkét irányba uagyananyit tudsz tekerni a kormányon? Én elvinném futóműveshez egy nyúzópados vizsgálatra, lengéscsillapító vizsgálatra és futómű beállításra. Kijön 1/3 tank benzin árából jobb helyeken. Váltóban az olajat nem tudom :lol: A kormányt mindkét irányba érzésem szerint egyforma. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 a generálozásom kevesebb volt 3 százassal :D Na jó a blokk azé még gyári..meg a vezérműtengely is...Bár a blokk fúrva van a vezérműtengely meg köszörűlve :lol: Enyém is most volt motorgenerálon és láss csodát tényleg 101LE :( Az olajat ette kegyetlenűl :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február10, 2010 Megoszt Elküldve Február10, 2010 Enyém is most volt motorgenerálon és láss csodát tényleg 101LE :( Az olajat ette kegyetlenűl :lol: én kénytelen vagyok beérni 60al... :lol: De bőven elég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts