CoolAdam Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Nem kell aggódni, ha a jelzet benne van senki nem fog piszkálni miatta. Nekem műszakin simán átment a kristály hátsó lámpa és az angel eyes első, mindkettőben benne volt az E4 jelzet. Rendőr soha nem szólt egyik miatt sem. Nem kell túlparázni. neem csak mindenki mást mond ez ügyben én nemrég vettem bele E11es jelzésű Krómlámpát nemsoká jön a műszakija meg még azért rendőrrel sem találkoztam szal nem tudtam mire számítsak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Motoros antennát nem keres senki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Motoros antennát nem keres senki? Bezzeg mikor nekem kellett nem volt:S vehettem meg újonnan. Na mind1 ez általában így van. Viszont G-astra caravan hátsó ablaktörlő kart azt keresek?:rolleyes: nincs valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 helyzetjelző színe lehet más srácok????:rolleyes::) minthogy a forgalomban jelentős szerepe nincsen.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 helyzetjelző színe lehet más srácok????:D:) minthogy a forgalomban jelentős szerepe nincsen.. Jelentős szerepe annyi van hogy legyen miért kötözködni a kékeknek ha más színű :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Jelentős szerepe annyi van hogy legyen miért kötözködni a kékeknek ha más színű :P :rolleyes: jah de amúgy...:D:) én valahol azt olvastam hogy lehet mivel nem "főfényszóró" ami a tompított.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 jah de amúgy...:P:) én valahol azt olvastam hogy lehet mivel nem "főfényszóró" ami a tompított.. Haverom is próbálta kimagyarázni a zöld helyzetjelzőjét, de nem sikerült 5 perc alatt annyi választ felsorolni amennyiből egyet elfogadtak volna :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Haverom is próbálta kimagyarázni a zöld helyzetjelzőjét, de nem sikerült 5 perc alatt annyi választ felsorolni amennyiből egyet elfogadtak volna :rolleyes: :D zöld:):P és mi lett a belőle?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 helyzetjelző színe lehet más srácok????:rolleyes::) minthogy a forgalomban jelentős szerepe nincsen.. elöl fehér vagy sárga, hátul piros. a többi büntis sárga úgy mint ahogy a halogen sárga, nem pedig eche narancs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 zöld:):rolleyes: és mi lett a belőle?? sárga csekk :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 elöl fehér vagy sárga, hátul piros. a többi büntis sárga úgy mint ahogy a halogen sárga, nem pedig eche narancs... amugy az igaz hogy van olyan ami fehér de kéken világít?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 amugy az igaz hogy van olyan ami fehér de kéken világít haverom vmi ilyesmit magyarázott neki ilyen van.. Jégfehér. Nekem is olyan van...khm... volt :D Arra még nem szóltak be, de egész kicsi kékessége volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 amugy az igaz hogy van olyan ami fehér de kéken világít?? és? ami fehér az fehér, ami kék meg kék. nem az számít mi van a csomin, hanem amit lát a rődner. nekem is fehér led helyzetjelzőm van, de ha nagyon akarja tuti rámondja h kék, pedig tényleg fehér :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 és? ami fehér az fehér, ami kék meg kék. nem az számít mi van a csomin, hanem amit lát a rődner. nekem is fehér led helyzetjelzőm van, de ha nagyon akarja tuti rámondja h kék, pedig tényleg fehér :rolleyes: Orrba kell vágni rendesen aztán tudja hogy milyen szint kell látnia :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Orrba kell vágni rendesen aztán tudja hogy milyen szint kell látnia :rolleyes: prezentálj bemutató videót :D am ma reggel láttam egy rendőrlánykát, hát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 prezentálj bemutató videót :D am ma reggel láttam egy rendőrlánykát, hát... Nana! Itt a környékünkön is van olyan rendörlányka, hogy nem bánnám ha lebilincselne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Nana! Itt a környékünkön is van olyan rendörlányka, hogy nem bánnám ha lebilincselne :rolleyes: Csak a probléma hogy a lebilincselés mellé, beletérdel a hátadba, és a betonra nyomja a fejedet is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 helyzetjelző színe lehet más srácok????:D:) minthogy a forgalomban jelentős szerepe nincsen.. elöl fehér vagy sárga, hátul piros. a többi büntis sárga úgy mint ahogy a halogen sárga, nem pedig eche narancs... Jaja, fehér v. ún. " :P kadmiumsárga" :lol: Különben bünti :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Csak a probléma hogy a lebilincselés mellé, beletérdel a hátadba, és a betonra nyomja a fejedet is :D Sajnos igen :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
üveghang Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Nem kell aggódni, ha a jelzet benne van senki nem fog piszkálni miatta. Nekem műszakin simán átment a kristály hátsó lámpa és az angel eyes első, mindkettőben benne volt az E4 jelzet. Rendőr soha nem szólt egyik miatt sem. Nem kell túlparázni. Nekem is kristály van hátul és megbasztak 14ezerre...:rolleyes::D és benn van az E11...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Nekem is kristály van hátul és megbasztak 14ezerre...:D:D és benn van az E11...:P Ezért jó a gyári! Abba kössön bele a marhája! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
üveghang Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Ezért jó a gyári! Abba kössön bele a marhája! :lol: 3év alatt 2x szóltak érte és kaptam is a csekket...:(:D ki nem veszem az tuti!!!:D Valakinek Bixenon????????????:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 3év alatt 2x szóltak érte és kaptam is a csekket...:(:D ki nem veszem az tuti!!!:D Valakinek Bixenon????????????:lol: Venni szeretnél mert túl kevés a csekk? Vagy eladni mert túl sok? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 Csak a probléma hogy a lebilincselés mellé, beletérdel a hátadba, és a betonra nyomja a fejedet is :lol: de legalább bő nyállal síkosítod az aszfaltot magad alatt :( :D 3év alatt 2x szóltak érte és kaptam is a csekket...:D:D ki nem veszem az tuti!!!:D Valakinek Bixenon????????????:lol: :D sosevót Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február9, 2010 Megoszt Elküldve Február9, 2010 de legalább bő nyállal síkosítod az aszfaltot magad alatt :D :D :D sosevót Mennyivel jobb a nyálas aszfalton vergődni :D :lol: :lol: Nem is hallottál még róla. Milyen állat az? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts