16 szelepes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Üdv a csapatban :P Reméljük hasznát veszed majd a fórumnak :D meghiszem azt :rolleyes: csúnyácska volt már a félig lerongyolódott pedálgumi :P az önbecsülésem zavarta legjobban :D :D Ha jól emlékszem te benn voltál az egr szelepes csapatban ugye? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én is nyáron cseréltem, mert már nagyon rossz állapotban voltak. Sokkal szebb lett a lábtér így. :D Mindenképp szép ez az autó belülről :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ha jól emlékszem te benn voltál az egr szelepes csapatban ugye? :D :rolleyes: ha arra gondolsz, nekem is le van zárva az AGR szelep :P ITT találsz képeket is (2 oldalon) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én is nyáron cseréltem, mert már nagyon rossz állapotban voltak. Sokkal szebb lett a lábtér így. :lol: Én egyszerre találtam új pedálgumit, meg egy garnitúra méretpontos gumiszőnyeget az autóban még múlt télen valamikor (fater vásárolt :rolleyes: ) Nagyon tetszett. Szép új fekete volt minden a földön... komolyan sajnáltam belelépni :P Már nem is néz ki olyan jól :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én egyszerre találtam új pedálgumit, meg egy garnitúra méretpontos gumiszőnyeget az autóban még múlt télen valamikor (fater vásárolt :rolleyes: ) Nagyon tetszett. Szép új fekete volt minden a földön... komolyan sajnáltam belelépni :lol: Már nem is néz ki olyan jól :D :P de maga a tudat, hogy új lesz benne :D alig várom a holnapot, hogy bemókoljam :P (egy darabig jó lesz az öszkép) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 de maga a tudat, hogy új lesz benne :rolleyes: alig várom a holnapot, hogy bemókoljam :D (egy darabig jó lesz az öszkép) Esküszöm besz@rok nektek. :D :P Két pedálgumi ekora élvezet. :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :D ha arra gondolsz, nekem is le van zárva az AGR szelep :lol: ITT találsz képeket is (2 oldalon) A képek tökéletesek csak nekem benzines van :P 1.6 16v Viszont az lenne a kérdésem,hogy a te tapasztalatod szerint az autó jobb lett? Most hétvégén akarok nekiállni puceválni,vagy szerinted már zárjam is le egyből :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Esküszöm besz@rok nektek. :rolleyes: :D Két pedálgumi ekora élvezet. :lol: :D :P A legkissebb kütyü is ami csecse és új,már gyönyör :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Esküszöm besz@rok nektek. :rolleyes: :D Két pedálgumi ekora élvezet. :P :lol: :D ha én írtam volna, akkor kötekedés...így csak veled nevetek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Esküszöm besz@rok nektek. :lol: :D Két pedálgumi ekora élvezet. :D :P :P ;) gyóvan nah, még sosem volt új pedálgumim :rolleyes: :P :D A képek tökéletesek csak nekem benzines van :P 1.6 16v Viszont az lenne a kérdésem,hogy a te tapasztalatod szerint az autó jobb lett? Most hétvégén akarok nekiállni puceválni,vagy szerinted már zárjam is le egyből :D nézz szét ITT ez egy részletes leírás, hogy hogyan csináld! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 ha én írtam volna, akkor kötekedés...így csak veled nevetek :rolleyes: Saab-ot szeretnél? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 ha én írtam volna, akkor kötekedés...így csak veled nevetek :P Sajnálom, de a kis dolgoknak is tudok örülni :D Ez van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16 szelepes Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :D gyóvan nah, még sosem volt új pedálgumim :rolleyes: :D :P nézz szét ITT ez egy részletes leírás, hogy hogyan csináld! :D Köszönöm szépen a képeket :P De ez iszonyat helyen van,végre egy kis kihívás :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Sajnálom, de a kis dolgoknak is tudok örülni :lol: Ez van :P Ne vedd a szívedre, csak vicceltem. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ne vedd a szívedre, csak vicceltem. :rolleyes: :D :D :D nyugi nyugi értem én a viccet :P azért örülök ennyire neki, mert csak erre volt pénzem :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :P ;) nyugi nyugi értem én a viccet :D azért örülök ennyire neki, mert csak erre volt pénzem :rolleyes: :lol: :D Én meg vettem illatosítót mert csak arra volt :P :P :D http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._ecotec-3581938 jól látom a kettes golf hátsó lámpát rajta ? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én meg vettem illatosítót mert csak arra volt :D :lol: :P Én nem vettem semmit. :rolleyes: Ez nagyon gáz? Igaz két hete volt műszakim. Vettem neki uj matricákat a hátsó rendszámtáblára. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én meg vettem illatosítót mert csak arra volt :rolleyes: ;) :D :P :lol: :D :P nah ez kész :D :D végem van :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._ecotec-3581938 jól látom a kettes golf hátsó lámpát rajta ? :D :P :lol: én is úgy látom, de azért ez dúrva :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Húúú gyerekek, komoly volt ez a mai nap :P reggel sprint Nyíregyháza, utána visszafele Debrecenben talpascsapszegek cseréje :P persze, bal hátsó szilent romon -stabilizátorszilent meg leszakadt :D okés, hopp át a dízel vekibe ha már az astra levegőben és irány a bót, ha már bomlik akkor csere az összes, jó kis píznek szevasz :D de gyerekeeeek :D utána komolyan keményen fogta a kasznit a kanyarokbaaaaaan.. ;) ;) Utána sprint haza orvoshoz, utána még nagyobb sprint asszonnyal a kórházba :D na mondom ez komoly, nem mostanában fordult elő, hogy így hajtottam a verdát :P ahol tudtam haladni 120 alatt nem mutatott :lol: na de meg is látszott a fogyin, átlag 6.3-ra jött ki, eléggé versenytempóban, a megtett táv szűk fele így ment le -na most ez tűrhető vagy sok(k)? :P tankolástól tankolásig épp nem mentem 500 km-et.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Húúú gyerekek, komoly volt ez a mai nap ;) reggel sprint Nyíregyháza, utána visszafele Debrecenben talpascsapszegek cseréje :P persze, bal hátsó szilent romon -stabilizátorszilent meg leszakadt :P okés, hopp át a dízel vekibe ha már az astra levegőben és irány a bót, ha már bomlik akkor csere az összes, jó kis píznek szevasz :P de gyerekeeeek :D utána komolyan keményen fogta a kasznit a kanyarokbaaaaaan.. ;) ;) Utána sprint haza orvoshoz, utána még nagyobb sprint asszonnyal a kórházba :P na mondom ez komoly, nem mostanában fordult elő, hogy így hajtottam a verdát :lol: ahol tudtam haladni 120 alatt nem mutatott :D na de meg is látszott a fogyin, átlag 6.3-ra jött ki, eléggé versenytempóban, a megtett táv szűk fele így ment le -na most ez tűrhető vagy sok(k)? :D tankolástól tankolásig épp nem mentem 500 km-et.. :D hogy sok-e? szerinted benzinesnél is csak 1 lityi különbség lett volna :rolleyes: szerintem simán belefér ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Saab-ot szeretnél? ;) ;) a fele már meg is van ;) Sajnálom, de a kis dolgoknak is tudok örülni :D Ez van :D vicc vót vazzeg ;) Húúú gyerekek, komoly volt ez a mai nap ;) reggel sprint Nyíregyháza, utána visszafele Debrecenben talpascsapszegek cseréje ;) persze, bal hátsó szilent romon -stabilizátorszilent meg leszakadt :lol: okés, hopp át a dízel vekibe ha már az astra levegőben és irány a bót, ha már bomlik akkor csere az összes, jó kis píznek szevasz ;) de gyerekeeeek :P utána komolyan keményen fogta a kasznit a kanyarokbaaaaaan.. ;) ;) Utána sprint haza orvoshoz, utána még nagyobb sprint asszonnyal a kórházba :D na mondom ez komoly, nem mostanában fordult elő, hogy így hajtottam a verdát :P ahol tudtam haladni 120 alatt nem mutatott :D na de meg is látszott a fogyin, átlag 6.3-ra jött ki, eléggé versenytempóban, a megtett táv szűk fele így ment le -na most ez tűrhető vagy sok(k)? :P tankolástól tankolásig épp nem mentem 500 km-et.. :P jee, én meg még mindig melóban :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 vicc vót vazzeg :lol: :D asszed nem tudom :rolleyes: csakhát a hátsószárny sem az igazi új pedálgumik nélkül :P :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :P asszed nem tudom :rolleyes: csakhát a hátsószárny sem az igazi új pedálgumik nélkül :D :D :P tegyél arra is pedálgumit, h biztosan álljon rajta a sör nyáron :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :D asszed nem tudom :rolleyes: csakhát a hátsószárny sem az igazi új pedálgumik nélkül :P :D :P Fekete gumit arra is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts