dita Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Pár hete egy olyan benzinkútnál tankoltam, ahol talán még egyszer sem, mert régebben elég sok rosszat lehetett hallani róla. Úgy ahogy máskor, sima 95-öst, és imádja az autóm. :P :rolleyes: Eddig már több kutat is kipróbáltam, de semmi különbséget nem éreztem, csak ennél. Sokkal jobban megy, olyan kis gurulékony! :lol: Remélem attól hogy így szereti, azért többet nem eszik majd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Bazz...enyémen is egyre kissebb...ez neten keresztül is terjed :lol: Kellett neked fedélzeti compúteres, vírusgyűjtős, hibalámpás csodát venni a zöld helyett :D :P Pár hete egy olyan benzinkútnál tankoltam, ahol talán még egyszer sem, mert régebben elég sok rosszat lehetett hallani róla. Úgy ahogy máskor, sima 95-öst, és imádja az autóm. :D :rolleyes: Eddig már több kutat is kipróbáltam, de semmi különbséget nem éreztem, csak ennél. Sokkal jobban megy, olyan kis gurulékony! :D Remélem attól hogy így szereti, azért többet nem eszik majd. :D Ha örömödben hogy hogy megy, jobban nyomod akkor biztos. :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kellett neked fedélzeti compúteres, vírusgyűjtős, hibalámpás csodát venni a zöld helyett :D :D Kussojá' :P Nincs ennek semmi baja. Rendelem meg az XBox-om és üzemanyagon fogok spórólni......ehonapban lessz a legjobb fogyim és hibakódot sem lessz mitől dobjon. Max ha rázza majd a hideg.... :lol: Ja és szólok, hogy csak vicceltem mert turbós autókra nem támad a vírus...nyenyenyenyenye :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kussojá' :P Nincs ennek semmi baja. Rendelem meg az XBox-om és üzemanyagon fogok spórólni......ehonapban lessz a legjobb fogyim és hibakódot sem lessz mitől dobjon. Max ha rázza majd a hideg.... :lol: Ja és szólok, hogy csak vicceltem mert turbós autókra nem támad a vírus...nyenyenyenyenye :rolleyes: még :D Már látom magam előtt ahogy a NOD car-edition frissítés után könyörög az új autókban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Kellett neked fedélzeti compúteres, vírusgyűjtős, hibalámpás csodát venni a zöld helyett :D :lol: Jössz még Ribivel debrecenbe... :P Aztán majd odaállok közvetlenül mellé az enyémmel...Sőőőt ahol lenni kéne, jól megdörzsölöm majd azzal a kezemmel a tetősínedet is megsúrolgatom... mondván: Csak ott volt egy koszfolt... :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Jössz még Ribivel debrecenbe... :P Aztán majd odaállok közvetlenül mellé az enyémmel...Sőőőt ahol lenni kéne, jól megdörzsölöm majd azzal a kezemmel a tetősínedet is megsúrolgatom... mondván: Csak ott volt egy koszfolt... :rolleyes: :D :P Megdörzsölgetem én is majd a szélvédődet drótkefével :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Senki nem néz Super Bowl-t? Vesztett a Colts. :D Saints! \o/ :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Megdörzsölgetem én is majd a szélvédődet drótkefével :rolleyes: :P a' már úgyis cserés lesz mert repedt :D Húú....Majd ha leszel amúgy este msnen mesélek ezt-azt... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Jössz még Ribivel debrecenbe... :D Aztán majd odaállok közvetlenül mellé az enyémmel...Sőőőt ahol lenni kéne, jól megdörzsölöm majd azzal a kezemmel a tetősínedet is megsúrolgatom... mondván: Csak ott volt egy koszfolt... :rolleyes: :D :P Majd rá is villogsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Majd rá is villogsz? :rolleyes: MINDENKIREEEE!!!! :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 MINDENKIREEEE!!!! :rolleyes: :D :P Veszélyes vagy vazeg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Veszélyes vagy vazeg... :D Há' jajaaa.. :P Ebben a mai világban.... muszáj :rolleyes: az elején kiemelném hogy nem a politikai mondanivalója miatt tettem be, hanem mert nagyon tetszik a zene :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Há' jajaaa.. :D Ebben a mai világban.... muszály :rolleyes: Ha te mondod :P Leszek most már. Csak a hétvége, meg a péntek volt kicsit szaladgálós pénzköltős, pingvinnek öltözős, de már elég volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Ha te mondod :rolleyes: Leszek most már. Csak a hétvége, meg a péntek volt kicsit szaladgálós pénzköltős, pingvinnek öltözős, de már elég volt :D Legalább tetszett a szalagtűző? :P Majd 9 után leszek fent Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Há' jajaaa.. :D Ebben a mai világban.... muszáj :rolleyes: az elején kiemelném hogy nem a politikai mondanivalója miatt tettem be, hanem mert nagyon tetszik a zene :P Nehogy azt mond van új album és én nemtok róla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Legalább tetszett a szalagtűző? :D Majd 9 után leszek fent Persze. Nekem tetszett :rolleyes: Csak barátnőm volt kikészülve egész nap. Ilyen idegesnek még nem láttam :P Össze is törte magát mert kapkodott össze vissza, aztán próba előtt leesett a lépcsőn :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Nehogy azt mond van új album és én nemtok róla... :P Újnak azé' erős. Kb fél éves múzik :D És nem lemezre van, csak ment koncertcsinálni és közben reagált egy akkor friss hírre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Újnak azé' erős. Kb fél éves múzik :D És nem lemezre van, csak ment koncertcsinálni és közben reagált egy akkor friss hírre :rolleyes: Megnyugodtam. :P is kemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Há' jajaaa.. :lol: Ebben a mai világban.... muszáj :P az elején kiemelném hogy nem a politikai mondanivalója miatt tettem be, hanem mert nagyon tetszik a zene :D Nos a márkába egyezik az ízlésünk, típusba is :P ....kivitelbe már nem :rolleyes: , és attól tartok hogy zenébe se.......Nem csak a zenéjétől kapok frászt, de mivel ismerem személyesen a gyereket, így tőle is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Persze. Nekem tetszett :rolleyes: Csak barátnőm volt kikészülve egész nap. Ilyen idegesnek még nem láttam :lol: Össze is törte magát mert kapkodott össze vissza, aztán próba előtt leesett a lépcsőn :D :D Szegény :P Hálistennek hogy túl vagyok már rég rajta. Én is idegeskedtem előtte... no de minek?? :P Nehogy azt mond van új album és én nemtok róla... :D Ha jól tudom ebben az évben valahogy majd évvégén lesz... vagy ősszel, legalábbis így olvastam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Nos a márkába egyezik az ízlésünk, típusba is :D ....kivitelbe már nem :rolleyes: , és attól tartok hogy zenébe se.......Nem csak a zenéjétől kapok frászt, de mivel ismerem személyesen a gyereket, így tőle is :P Sebaj...ezért van a demokrácijá :lol: Most ezt hallgatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Sebaj...ezért van a demokrácijá :D Most ezt hallgatom. :rolleyes: Így van! Ízlések és ficamok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Nos a márkába egyezik az ízlésünk, típusba is :D ....kivitelbe már nem :rolleyes: , és attól tartok hogy zenébe se.......Nem csak a zenéjétől kapok frászt, de mivel ismerem személyesen a gyereket, így tőle is :D Attól még haverok és kartársak vagyunk :P Aztán ha néha néha beüt a kocsikkal a bajság akkor sorstársak is :P :lol: Én amúgy minden zenét szeretek. Mindent meghallgatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Attól még haverok és kartársak vagyunk :P Aztán ha néha néha beüt a kocsikkal a bajság akkor sorstársak is :rolleyes: :P Én amúgy minden zenét szeretek. Mindent meghallgatok Így igaz :D Egész idáig én is azt hittem, hogy minden zenét meghallgatok, aztán te és Reeckatee cartárs rádöbbentett, hogy mégse :lol: :D De szerintem te is így vagy vele? Vagy értsem szó szerint a mindent?(Bunyózós Pityu, és a többiek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Szegény :rolleyes: Hálistennek hogy túl vagyok már rég rajta. Én is idegeskedtem előtte... no de minek?? :D Ha jól tudom ebben az évben valahogy majd évvégén lesz... vagy ősszel, legalábbis így olvastam :lol: Mi nem idegeskedtünk. Nem értünk rá mert próbáltunk egyenesen állni, hogy ne akarjon az ofő megszondáztatni :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts