Tiv. Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hát én pont azért mosattam le, mert vastagon ült rajta a só, úgy gondolom ha időnként lemosom/mosatom nincs annyi ideje megmarni az érzékenyebb részeket. Arról nem is beszélve, hogy lassan már meg sem lehetett állapítani milyen színű szegénykém. :D Hát olyan mint az enyém . :P :lol: De mondtam már, minek lemosni? Ültess rá virágot. Az olyan nőcis. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hát olyan mint az enyém . :D :P De mondtam már, minek lemosni? Ültess rá virágot. Az olyan nőcis. :rolleyes: :D :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ilyen napellenzőt még nem is láttam ez tuti astráé? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hy! Tud valaki vmi újat az eredtiségvizsga eltörlésésről?Tegnap hallottam lehet hogy eltörlik...de azóta..:D Ennél friseb infót nem találtam róla.:Klikk ide! De ha jól tudom, csak arról van szó, hogy a műszaki alkalmával nem kötelező eredetiségvizsgálatot csinálni, ha még nem volt. Ilyen napellenzőt még nem is láttam ez tuti astráé? :rolleyes: Mintha rövidebb lenne, mint ami nekünk van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ilyen napellenzőt még nem is láttam ez tuti astráé? :rolleyes: Sztem vectra. De tuti. Van fenn fix táp, ugye a lámpának, testet a tetőn találni nem művészet...akinek tetszik....szerintem jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Sziasztok! Köszönöm minden cartársnak a köszöntést, igyekszem meghálálni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ilyen napellenzőt még nem is láttam ez tuti astráé? :rolleyes: Nekem az Omegában volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Látszik az alagút vége? Klikk ide! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 van olyan amin van a hosszú nyavalya, meg van az olyan mint az enyém...amire az nem megy fel. Ez az enyém sokkal ritkább... :lol: erre is fel lehet tenni csak ahoz fúrni kéne a tetőt..azt nem vállalom be inkább. Aztán van ez a feltehető cuccos, és ez felmegy rá. :P Ha szükséges fent van de ha nincs rá szükség akkor nincs rajta. :D De biztos láttad már ahogy Dáwid szivat ezzel, hogy nincs rajta.... :D Sokszor szokott szívózni vele a srác. ( tetősínsorvadásnak neveztük el a betegséget ) :rolleyes: És az enyém az epicentrum...ez terjeszti :P Én csak félek hogy az enyém is elkapja :D Mióta ismerlek egyre több tetősín nélküli caravant látok, úgyhogy tuti fertőző. Már a környékünkön is egyre többet látok ebből a mutációból :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 TESSÉK de ebben nem látok 171-est :rolleyes: Ezt ismerem, köszi :D ! A menete hogy történik, pontosan melyik 2 pólust kell összekötni? Azt tudom, hogy a legfelsőt és az alattalevőt, csak arra nem emlékszem, hogy a bal, vagy jobb oldali 2-t? Én a jobb oldalira emlékszem, de már rég volt :P Az F 171 meg a rádiókijelzőn jelenik meg, mikor a két gombot nyomom meg egyszerre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ezt ismerem, köszi :D ! A menete hogy történik, pontosan melyik 2 pólust kell összekötni? Azt tudom, hogy a legfelsőt és az alattalevőt, csak arra nem emlékszem, hogy a bal, vagy jobb oldali 2-t? Én a jobb oldalira emlékszem, de már rég volt :P Az F 171 meg a rádiókijelzőn jelenik meg, mikor a két gombot nyomom meg egyszerre. Az utóbbi a kijelző valamilyen hibájára utaló kód, tudtommal - majd jönnek hozzáértők - az angol nyelvű oldal amit én(is) eltettem a könyvjelzők közé pedig EZ. (azt hiszem gorbinak van magyar nyelvű leirása is) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Hát olyan mint az enyém . :P :lol: De mondtam már, minek lemosni? Ültess rá virágot. Az olyan nőcis. :rolleyes: :D Télleg? :D Hát ettől aztán sokkal előrébb vagyok! :P :D Virágot? Majd tavasszal. Csak mondj egy olyat ami bírja a kiló-kilóhuszas tempót. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Télleg? :rolleyes: Hát ettől aztán sokkal előrébb vagyok! :P :P Virágot? Majd tavasszal. Csak mondj egy olyat ami bírja a kiló-kilóhuszas tempót. :D :lol: Tegyél rá mamutfenyőt :D Tuti nem mozdul el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 naplopóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 naplopóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóók :D fixxkuss! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Az utóbbi a kijelző valamilyen hibájára utaló kód, tudtommal - majd jönnek hozzáértők - az angol nyelvű oldal amit én(is) eltettem a könyvjelzők közé pedig EZ. (azt hiszem gorbinak van magyar nyelvű leirása is) :D Vazze, ezt kerestem, köszi :P ! A kijelzőset is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2010 Megoszt Elküldve Február7, 2010 Ezt ismerem, köszi :rolleyes: ! A menete hogy történik, pontosan melyik 2 pólust kell összekötni? Azt tudom, hogy a legfelsőt és az alattalevőt, csak arra nem emlékszem, hogy a bal, vagy jobb oldali 2-t? Én a jobb oldalira emlékszem, de már rég volt :D Az F 171 meg a rádiókijelzőn jelenik meg, mikor a két gombot nyomom meg egyszerre. A külső hőmérsékletérzékelő hibáját jelzi, asszem szakadást jelent. Én innen szoktam meglesni a TID hibakódokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Senki nem néz Super Bowl-t? Vesztett a Colts. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Télleg? :rolleyes: Hát ettől aztán sokkal előrébb vagyok! :D :lol: Virágot? Majd tavasszal. Csak mondj egy olyat ami bírja a kiló-kilóhuszas tempót. :D :P Futóbab. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Agyára ment a hideg a fejegységemnek... :rolleyes: Ha -3 foknál hidegebb van, akkor bekapcsolásnál kiadja a CD-t :P ahogy kicsit melegebb lesz normálisan műkszik. Ha megint lehűl, akkor megint kiadogatja a CD-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Agyára ment a hideg a fejegységemnek... :rolleyes: Ha -3 foknál hidegebb van, akkor bekapcsolásnál kiadja a CD-t :P ahogy kicsit melegebb lesz normálisan műkszik. Ha megint lehűl, akkor megint kiadogatja a CD-t :D Biztosan megszorul a mechanika...nyomass bele WD40-et! :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Tegyél rá mamutfenyőt :D Tuti nem mozdul el :rolleyes: Futóbab. :lol: Aaaannyira kreatívak vagytok, de télleg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 De mondtam már, minek lemosni? Ültess rá virágot. Az olyan nőcis. :rolleyes: :P Futóbab. :lol: Inkább gyalogpaszuly....az is hüvelyes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 Én csak félek hogy az enyém is elkapja :rolleyes: Mióta ismerlek egyre több tetősín nélküli caravant látok, úgyhogy tuti fertőző. Már a környékünkön is egyre többet látok ebből a mutációból :D :D :D Hát igen.... én is mostanában egyre több ilyet látok :P De kétesélyes a dolog...egyrészt nem vagyok egyedül! :D Másrészt.....Egyre többen vannak és 1 idő után már az lesz a ritka ahol van fent :lol: Na jó neeeem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február8, 2010 Megoszt Elküldve Február8, 2010 :D Hát igen.... én is mostanában egyre több ilyet látok :P De kétesélyes a dolog...egyrészt nem vagyok egyedül! :D Másrészt.....Egyre többen vannak és 1 idő után már az lesz a ritka ahol van fent :lol: Na jó neeeem :P Bazz...enyémen is egyre kisebb...ez neten keresztül is terjed :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts