CoolAdam Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 F Astrán a hátsó lámpák csereszabatosak 92-98-ig és a classicra is érvényes ez a szabály. Eltérés mindössze színben volt. köszönöm a kiigazítást csak nem voltam tisztában teljesen vele..:!:rolleyes::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Hy! nem tudja vki van különbség az F astra 97 és 98 as hátsó lámpák között? vagy már ugyanaz a kettő nem is értelek.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nem is értelek.... :rolleyes: Elfeledte bevenni a Cavintont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 de rossz.....:rolleyes::) háát el, télleg nem emlékeztem...xD előfordul nah.... hnap beveszem azt talán már nem kérdezem meg még 1 szer.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 de rossz.....:rolleyes::) háát el, télleg nem emlékeztem...xD előfordul nah.... hnap beveszem azt talán már nem kérdezem meg még 1 szer.. segáz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 segáz :D Micsoda avatar....tuning suzuki felnik egy Astrán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Micsoda avatar....tuning suzuki felnik egy Astrán? :D Talán még olyan pörgő biszbasz is van rajta? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Talán még olyan pörgő biszbasz is van rajta? :rolleyes: Ja. Zoli behódolt a teszkó tuningnak. Spinner lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Ja. Zoli behódolt a teszkó tuningnak. Spinner lesz. :rolleyes: jaja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Nagyon boldogságos születésnapot kívánok a mi legkedvesebbik Moderátorunknak! :rolleyes: Sok virtuális puszi, Hening! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Nagyon boldogságos születésnapot kívánok a mi legkedvesebbik Moderátorunknak! :rolleyes: Sok virtuális puszi, Hening! :D Köszönöm. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Köszönöm. :lol: Tényleg én is sok puszi, meg hasonlókat! :P :rolleyes: :D És mégegyszer kösz a tanácsot a féltengely-kopogással kapcsolatban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Tényleg én is sok puszi, meg hasonlókat! :D :D :P És mégegyszer kösz a tanácsot a féltengely-kopogással kapcsolatban. :P No comment. Inkább kihagyom az első mondatban leírtakat. :rolleyes: :lol: Nm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Látom itt vagy Conquistador, asszem Balázs cartársunk! Neked is boldog születésnapot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Isten éltessen Balázs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Utólag is Isten éltessen Hening! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Boldog születésnapot Hening és Conquistador cartársaknak! Kívánom, hogy Ő nézze meg az olajsziteteket: :rolleyes: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100206/ola...ltoltes.hu_.jpg De nem értem, miért nincs nála ruha, hogy megtörölje a nivot? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Utólag is Isten éltessen Hening! Boldog születésnapot Hening és Conquistador cartársaknak! Kívánom, hogy Ő nézze meg az olajsziteteket: :rolleyes: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100206/ola...ltoltes.hu_.jpg De nem értem, miért nincs nála ruha, hogy megtörölje a nivot? :D Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hmmm....kedves barátaim... Deja vu érzésem van... Megint melóhelyen űlök, és megint olyan érzésem van hogy este lapátolni fogok :D Pont mint multhéten.. :rolleyes: Jönne inkább már a tavasz meg a nyár...Lehetne menni horgászni, lehúzott ablaknál autózni, normális időben autót mosni, vagy csak szimplán sétálni 1et a jóidőben.... tököm kivan már ezzel a sz*r idővel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hmmm....kedves barátaim... Deja vu érzésem van... Megint melóhelyen űlök, és megint olyan érzésem van hogy este lapátolni fogok :D Pont mint multhéten.. :rolleyes: Jönne inkább már a tavasz meg a nyár...Lehetne menni horgászni, lehúzott ablaknál autózni, normális időben autót mosni, vagy csak szimplán sétálni 1et a jóidőben.... tököm kivan már ezzel a sz*r idővel :P Szívemből beszélsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Szívemből beszélsz :lol: :D az Opel életérzés... :rolleyes: :D Jó is az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hmmm....kedves barátaim... Deja vu érzésem van... Megint melóhelyen űlök, és megint olyan érzésem van hogy este lapátolni fogok :D Pont mint multhéten.. :rolleyes: Jönne inkább már a tavasz meg a nyár...Lehetne menni horgászni, lehúzott ablaknál autózni, normális időben autót mosni, vagy csak szimplán sétálni 1et a jóidőben.... tököm kivan már ezzel a sz*r idővel :D Már én sem bánnám, ha jó idő lenne! De ha már tél, akkor legyen is az! Itt van még hó bőven, de ha ma, vagy holnap jönne utánpótlás, megismételnénk a múltheti vadulást! :P Terepjáró után trabitető! :P ~10km-en keresztül húztuk, felváltva ültünk rajta! Nagyon állat volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Már én sem bánnám, ha jó idő lenne! De ha már tél, akkor legyen is az! Itt van még hó bőven, de ha ma, vagy holnap jönne utánpótlás, megismételnénk a múltheti vadulást! :P Terepjáró után trabitető! :D ~10km-en keresztül húztuk, felváltva ültünk rajta! Nagyon állat volt! :P :lol: :D :P Kipróbálnám szivesen :D Amúgy jön elvileg az utánpótlás.... van ahol akár 25-30 centi hó is leeshet... :rolleyes: Na mind1... Egyszer ez is elmúlik. Ilyenkor nem nagyon viszem a kocsit sehova...Félek attól hogy belémcsúsznak vagy ilyesmi. Aztán ha pihen a garázsba úgy kevés az esély hogy valaki belemegy :D Fater mondjuk ilyenkor is ugyanúgy járkál vele... de ő már 25 éve hivatásos sofőr és tud rá vigyázni. :P Max csak dolgozni megy be vele, ott meg fűtött garázsba áll míg ő az ifával tolja a havat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Hmmm....kedves barátaim... Deja vu érzésem van... Megint melóhelyen űlök, és megint olyan érzésem van hogy este lapátolni fogok :D Pont mint multhéten.. :rolleyes: Jönne inkább már a tavasz meg a nyár...Lehetne menni horgászni, lehúzott ablaknál autózni, normális időben autót mosni, vagy csak szimplán sétálni 1et a jóidőben.... tököm kivan már ezzel a sz*r idővel :P Sztem ennek is megvan a jó oldala. Én pl. szeretek ilyen időben is autózni, lehet autó után kötve szánkózni.. csak a rendőr meg ne lássa, lehet sielni. A hidegből a meleg szobába bemenni, forraltborozni, jót sétálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február6, 2010 Megoszt Elküldve Február6, 2010 Sztem ennek is megvan a jó oldala. Én pl. szeretek ilyen időben is autózni, lehet autó után kötve szánkózni.. csak a rendőr meg ne lássa, lehet sielni. A hidegből a meleg szobába bemenni, forraltborozni, jót sétálni. ja, ezt mi is próbáltuk :lol: csak nem kellett volna fékezni :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts