szizso Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 "Lacee, hűtőrács? mennyiért fényezték? az enyémen szombatra lesz kész a műanygos munka." hát elöször ugy volt asszem hogy 7 ....de utána el volt repedve és plussz 2 be került a repedt rész kijavitása....de ha minden simán ment volna akkor 7 be kaptam volna egy fehér rácsot ien tuning modszerrel.....szal a müanyagos meg féynezös melo 7 böl kijött volna.....de hát ugye ez a sok volna... :) nekem a műanyagos 3-4 ezer. A fényező sem fogja ezalatt megcsinálni szerintem, + még a fekete rács is kb. 4. ".....de hát ugye ez a sok volna..." akkor én mit mondjak? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Szizso! Türelem, még közel sem állt össze a verda... :D Amint megvan bele minden, és vinném chipoptimalizálásra, szólok előtte, aztán megbeszéljük. Redline! Sajnos most egy olyan kuplungtárcsa figyel benne, mint a Te autódban, és igencsak elcsúszkál a kuplung vele (csak amíg újraszinterezik a másikat). Nem bírja visszatartani a ménest. :) Képzeld, mit művelne a váltóddal... :lol: Egyébként szerintem még Nálad is alacsonyabb a rpm ennél a fokozatnál, ennél a sebességnél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 ....ennél a fokozatnál,ennél a sebességnél.... Ma nem remekelsz túlzottan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Most mit kötözködsz, szerintem ezen nincs mit kifogásolni. :lol: Max. kicsit költői lett. :) De örülök hogy csak ennyi hibát találtok bennem, azon kívül hogy sokat jártatom a szám. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 ....Most mit kötözködsz, szerintem ezen nincs mit kifogásolni. :) Max. kicsit költői lett.... Szóismétlés Paliknak sem jött be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Kess! Hétvégén leszel Pécsen? Le kellene vinni valamit... :roll: Mélykék! Nem ismételtem! Sebváltó fokozat és haladási sebesség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Kess! Hétvégén leszel Pécsen? Le kellene vinni valamit... :roll: Nem sajna, de jövőhéten megyek ha az még jó! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Sajna az már késő, de ha más lehetőség nem lesz, majd szólok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 tegnap kalkuláltunk a nagymuterral :roll: :roll: A váltó és a kézifékszoknya az eredeti gyári szinben (és anyagból) nektek (de csak nektek) Fogy.Ár: 2001 ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 ....Nem ismételtem! Sebváltó fokozat és haladási sebesség... "....ennél a sebességnél...." Biztos nem volt szóismétlés ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Most látom, hogy a carstyling.hu-n kihívott holnapra egy Mazda323-as! :) Le vagyunk maradva!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Szerintem jó ár. A carstyling arénában ma nem csak Én küzdök, hanem pl. Tibcsy autóját is láttam (jól meg is választottam :) ), egy Alfa 33-al szemben, és elég furcsamód az Alfa vezet! Szabad ezt hagyni??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Mélykék! Látom szeretsz kötözködni! :) Ez benne a KÖLTŐI! :lol: Tibcsy! Látom egyszerre írtunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 tegnap kalkuláltunk a nagymuterral :roll: :roll: A váltó és a kézifékszoknya az eredeti gyári szinben (és anyagból) nektek (de csak nektek) Fogy.Ár: 2001 ft TÖRZSVENDÉG LETTEM!!!!! :D 8) :) :lol: :shock: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Tegnap Ákosék megállapították,hogy hátsó agyat kell cserélnem! :twisted: :) Náluk potom 70.000Ft! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Tegnap Ákosék megállapították,hogy hátsó agyat kell cserélnem! :twisted: :) Náluk potom 70.000Ft! :lol: Ezt, hogy érted? A hátsó agyban a csapágyat vagy cakk-pakk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Tibcsy! Irány a bontó, ott lehet találni jó állapotúakat töredékéért... Én pl. az eredeti hátsó hidat az aggyal+fékkel együtt 18-ért adtam el. Teljesen zsír állapotúak voltak az agyak és a fékek is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Látom szeretsz kötözködni! :) Ez benne a KÖLTŐI! :lol: Mármint bennem ez a költői ? A kötözködés ? :D Mondjuk azért szerintem téged sem kell félteni, ha ugratásról van szó, mert szerintem ez az, nem kötözködés. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Köszönöm de 23-ért holnap itt az új és kedden kicseréljük!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Nekem egyben van az agy a csapággyal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Mélykék! Már megint kötözködsz! :) Tibcsy! Örülök hogy sikerült találni olcsón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 Nekem egyben van az agy a csapággyal! Aha! Nekem se stimmelnek a hátsó kerekek. Van egy kis oldalra libegése(szerintem) lehet , hogy nekem is ez a problémám? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 ....Már megint kötözködsz!.... Ha maga mondja, akkor biztos úgy is van, kedves Költő Úr :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 nekem meg jobb első agyat kellene, mert aszonta a szerelőm, hogy üt... de lehet inkább kigurulok vele ákosékhoz és megnézetem velük is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tibcsy Elküldve Március11, 2004 Megoszt Elküldve Március11, 2004 A legtöbb felhasználó (18 fő) 2003-Dec.-03, 2:59 pm (-én/án) volt itt Meg kellene már dönteni!! :) :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts