astrásgyerek Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Még csak nem is hasonlít erre a flakon. de eredeti a falkon? lehet régebb másabb volt még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 de eredeti a falkon? lehet régebb másabb volt még... Igen eredeti. Hengeres. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Jaja megtaláltam, bár nekem ennyi van ott: E 474 meg egy kicsivel arrébb egy 5-ös is... Szerk.: kérdés: az összes fehér egy színkódú? vagy a 94 utániak mások? Vegyél egy sárvédőt, hozd el, és lefestem neked. Annyi színem még van hozzá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Vegyél egy sárvédőt, hozd el, és lefestem neked. Annyi színem még van hozzá :D Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :lol: Akkor majd a művész kever bele egy kis sárgát, meg egy kis koszt ...és akkor nem fog elütni. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Akkor majd a művész kever bele egy kis sárgát, meg egy kis koszt ...és akkor nem fog elütni. :D :P :lol: Művész?? óóó köszönöm a bókot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :D Rendben! Te tudod, de lehet olcsóbban fogsz kijönni, ha elhozod mintha bejárod az egész országot E474-es sárvédőért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Rendben! Te tudod, de lehet olcsóbban fogsz kijönni, ha elhozod mintha bejárod az egész országot E474-es sárvédőért :rolleyes: meg a bontóban ált nem figyelnek arra h karcmentes maradjon, pláne ha ilyen 5e ftos értéket képvisel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 meg a bontóban ált nem figyelnek arra h karcmentes maradjon, pláne ha ilyen 5e ftos értéket képvisel... Ez így igaz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Jó...teljesen igazatok van én ezt belátom...de még picit próbálkozok, aztán meglátom mi lesz belőle :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Jó...teljesen igazatok van én ezt belátom...de még picit próbálkozok, aztán meglátom mi lesz belőle :P nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :D gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :D gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :rolleyes: 6ot én is kiadnám simán érte...itt az egyik bontós mondta is hogy annyiba lenne egy tényleg szép állapotú fehér...de sajna nincs neki most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 nekem akkor durrant el az agyvizem, mikor pont olyan színű sárvédőt keresett a tag mint amit árultam. mind2 oldalival eljátszották. felhív, pont ilyen színt keresek, de sok érte a 6e. 5e ad érte. annyiért nem is szedem le. dehát miért? mert 6 az ára. adok érte 5öt. mondtam neki, hogy akkor menjen el a bárdiba, vegyen vmi utángyárit 7ezerért, aztán fújassa le 15ért, és ha eltalálják a színt, akkor majd jó lesz neki. :P gond nélkül elvitte mind2 ember a meghírdetett áron.... :D Nos...mivel metál, a 15 lehet hogy karcsú is lett volna :rolleyes: 6ezer baráti ár, el kel fogadni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Nos...mivel metál, a 15 lehet hogy karcsú is lett volna :rolleyes: 6ezer baráti ár, el kel fogadni :P igen, az metál volt. Petinek mondjuk pont nem az kell majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Köszi az ajánlatot, de épp ez az hogy a festést szeretném megúszni, hogy minél kisebb mértékben üssön el az elem...de aztán lehet a vége ez lesz :rolleyes: én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :D Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :P Nem lehet észrevenni hogy másik az elem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :D Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :P Nem lehet észrevenni hogy másik az elem. múltkor láttam a verdádat itt debrecenben kb egy hete, tényleg rendessen elütne rajta most a gyári szín, ha nem kevertetted volna ki :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 múltkor láttam a verdádat itt debrecenben kb egy hete, tényleg rendessen elütne rajta most a gyári szín, ha nem kevertetted volna ki :rolleyes: elösször a peremén ezüstre festett felnik voltak ismerősek,aztán meg,h nincs a tetején csomagtartó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 múltkor láttam a verdádat itt debrecenben kb egy hete, tényleg rendessen elütne rajta most a gyári szín, ha nem kevertetted volna ki :rolleyes: Mikor láttál, és hol? :lol: Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök,) vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) ?? :D elösször a peremén ezüstre festett felnik voltak ismerősek,aztán meg,h nincs a tetején csomagtartó :D Tipikusan jaja ezekről felismerhető. Na meg hátul a felirat is fehérre van fújva :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Mikor láttál, és hol? :P Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök, vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) :rolleyes: ) faterod volt,m bajszos volt! :D Nem emlékszem pontosan,de kb egy hete ment el a csokonai gimnázium elött, lehet csütörtök dél körül volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Mikor láttál, és hol? :lol: Én vezettem ( 19 éves suhanc takony kölyök, vagy faterom (bajszos 45ös csákesz) :rolleyes: ) Tipikusan jaja ezekről felismerhető. Na meg hátul a felirat is fehérre van fújva :P Úgyis megismeri mert olyan fehér caravan aminek nincs tetősínje, és "dombornyomott" a felirat rajta elég kevés van :D Nah mentem szalagavatni csak hiányzott a fórum, aztán muszáj volt benézni :D Pacsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 Úgyis megismeri mert olyan fehér caravan aminek nincs tetősínje, és "dombornyomott" a felirat rajta elég kevés van :P Nah mentem szalagavatni csak hiányzott a fórum, aztán muszáj volt benézni :rolleyes: Pacsi milyen igaz :D :D :P Jó bulizást utánna :D faterod volt,m bajszos volt! :P Nem emlékszem pontosan,de kb egy hete ment el a csokonai gimnázium elött, lehet csütörtök dél körül volt! :lol: Hát biztos ott lófrált vmiért az öreg :D De inkább péntek körül lehetett mert csütörtökön jött haza pestről. Bár lehet, hogy már délelőtt is itthon volt debrecenben, csak általában este jön elő Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 én a csomagtartóajtót magamnak fújtam.. :lol: Egyáltalán nem üt el mert festékboltban színrekevert festéket vettem. Lefújtuk kompresszoros festékszóróval, és tök zsír :D Nem lehet észrevenni hogy másik az elem. mikor festetted? a wartin annó én is kevertettem szint, le is fújták vele szépen (drapposszürke volt - tipikus wartburg színü :rolleyes: ) aztán eltelt 1 év, és úgy elütött, hogy nem emberi :D szabályosan fehérré fakult :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 mikor festetted? a wartin annó én is kevertettem szint, le is fújták vele szépen (drapposszürke volt - tipikus wartburg színü :rolleyes: ) aztán eltelt 1 év, és úgy elütött, hogy nem emberi :D szabályosan fehérré fakult :P ööööhmm.... Júniusban azt hiszem. Jaja mert már úgy mentünk vele a balatonra júliusban, hogy meg volt csinálva a hátulja. Nekem még nem fakult, legalábbis nem vettem észre. :lol: Ugyanolyan mint amikor lefestettük... Sőt még 1 picit "érett" és még kevésbé üt el. Eleinte amikor nagyon nagyon közelről néztem akkor lehetett észrevenni hogy picit világosabb.. aztán ráfogtuk, hogy csak amiatt mert tiszta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 ööööhmm.... Júniusban azt hiszem. Jaja mert már úgy mentünk vele a balatonra júliusban, hogy meg volt csinálva a hátulja. Nekem még nem fakult, legalábbis nem vettem észre. :D Ugyanolyan mint amikor lefestettük... Sőt még 1 picit "érett" és még kevésbé üt el. Eleinte amikor nagyon nagyon közelről néztem akkor lehetett észrevenni hogy picit világosabb.. aztán ráfogtuk, hogy csak amiatt mert tiszta. :D :P :lol: persze a fehér az megint másabb :D remélem a ti festésetek nem fakul úgy meg, az enyém egyszerűen szörnyen mutatott :D 2 első sárvédő lemez.... érdekesen mutatott így visszagondolva :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február5, 2010 Megoszt Elküldve Február5, 2010 :D :D persze a fehér az megint másabb ;) remélem a ti festésetek nem fakul úgy meg, az enyém egyszerűen szörnyen mutatott :P 2 első sárvédő lemez.... érdekesen mutatott így visszagondolva :rolleyes: ;) :P Azt elhiszem. Jaja én is remélem hogy nem fog megfakulni. ;) Amúgy a mostani kasztnizástól kicsit félek..... :P Remélem normálisan színre fújják a kijavított részeket..mert ha nem, és foltos lesz a kocsi... :lol: Nagyon csúnyát fogok mondani :D :P De majd nagyon az orrára kötöm annak aki átfújja, hogy NE TÉRJEN EL SEHOLSEM!!!!! Vagy ha nem képes majd rá, akkor megcsináljuk mi. Amúgy amikor mentünk a festékboltba mondta a csávó hogy óóó van ilyen astra szín a számítógépbe...Nézzük meg. Nézzük...hát ez nem pont olyan mint amilyennek kéne lennie.... Mondtuk a botlosnak hogy nah kint áll a kocsi jöjjön nézze meg... Kijött.. és kb ennyi: :D Há' ez meg...? Aztán mondta hogy másnap menjünk vissza. És megcsinálta vhogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts