ivannorbi Elküldve Április2, 2005 Elküldve Április2, 2005 Gyári tükör is behajtható, csak utánna vissza kell pattintani a helyére Az enyémet is behajtotta (a kocsi alá) a gépi autómosó a Mediterrán-tali előtt!
Laci4 Elküldve Április2, 2005 Elküldve Április2, 2005 Hali! Próbáld meg a zsugorcsövet :!: max pár száz forint, és majdcsak annyira strapabíró mint az eredeti. Villanyász bótban kapható! ööö.. sztem vmit elérthettünk.. vagy én nem tudom elképzelni a zsugorcsövet, bár elektromüszerésznek tanúltam... de ilyen méretben? Ugyanis én erre gondoltam: http://laci4.uw.hu/GSI/legtomeg.jpg nem a bejelölt, hanem az elötte lévő csöszakasz... látszik is az akkor még piros szig.szallag.. MOstanra már tuningoltam... fekete :twisted: :twisted:
uhuhu Elküldve Április3, 2005 Elküldve Április3, 2005 vatera ne izgulj a vatera miatt. Irj neki is és a vaterának is, hogy meggondolatlan licit volt, és ennyi. Ilyet velem is csináltak már..... legfeljebb kapsz egy feketepontot....
szantozoli Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Alutaposot hol és mennyirért lehet venni?Vagy csinálni is lehet? (Home Made :D ) Szerintem lehet csinálni is! Én Miskolcon a Corában láttam alu taposót piros, kék és alu szinben 4.000 HUF. Amikor láttam nem volt annyi fölös pénzem, most meg már átvariálták a pocokat, és még az eladó se tudta megmondani, hogy van-e vagy merre találom :roll: . Nézz szét a Cora boltokban, mert ott árulnak ilyet! Nagyon jól néznek ki a színesek is, de szerintem azokról le fog kopni a festék, és akkor már csúnya! Vegyél alu színben, én is azt fogom választani! :twisted:
tgabika76 Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Szerintem lehet csinálni is! Én Miskolcon a Corában láttam alu taposót piros, kék és alu szinben 4.000 HUF. Amikor láttam nem volt annyi fölös pénzem, most meg már átvariálták a pocokat, és még az eladó se tudta megmondani, hogy van-e vagy merre találom :roll: . Nézz szét a Cora boltokban, mert ott árulnak ilyet! Nagyon jól néznek ki a színesek is, de szerintem azokról le fog kopni a festék, és akkor már csúnya! Vegyél alu színben, én is azt fogom választani! :twisted: Én meg anno a Boombasticban vettem, annak is a Pólusban levő boltjában, mert ott volt típusspecifikus, a Lurdyban csak univerzálisat tudtak volna adni.
Szabyka Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Az enyimét meg egy R19 hajtotta be ugyhogy csere lett belőle ...
grandpaa Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Hát ezekért vetettem fel egy - estleges - próbálkozást, behajtható tükör "megalkotására"....
Szabyka Elküldve Április4, 2005 Elküldve Április4, 2005 Úgy rémlik mintha az EPC-ben láttam volna behajthatós tükröket de nem 100% mintha valahova ugy exportálták volna ...
grandpaa Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Ez: http://aruhaz.totalcar.hu/index.php?module...gory=2812,3316# szerintetek jó az F-Astrára?
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Az az adaptertől függ, hogy milyet lehet hozzá kapni... Szeritnem hívd fel, oszt kérdezd meg... :wink:
grandpaa Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Az az adaptert?l függ, hogy milyet lehet hozzá kapni... Szeritnem hívd fel, oszt kérdezd meg... :wink: Tudod ha lenne bármi infó a weblapjukon....
Atommanó Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Ha jól láttam a homasitában lehet kapni... Keress rá a google-ben: A következőt fogod találni: http://www.homasita.hu/kapcsolat/ Üdv.: Atommanó
MOMC Elküldve Április5, 2005 Elküldve Április5, 2005 Lehet hozzá kapni külön adaptert a legtöbb ismert típusra. 3500 HUF körül van
dzsiferi Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 3 kérdés vetödött fel bennem: Ki milyet vett/használ: 1.Szönyeg 2.Kormányvédő 3.Üléshuzat Részemről: Szőnyeg: sima olcsó gumiszőnyeg, hogy védjem a gyárit Kormányvédő: bőr, aza fajta, amit körbe kell tekerni egy szalaggal spirálosan, szerintem jó fogása van és esztétikus Üléshuzat: bár a gyári jó állapotban van, de éppen ezért 12000 HUF-ért csinálták valahol Újpesten méretre. A színe is passzol a kárpithoz és olyan mintha gyári lenne.
dzsiferi Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 ööö.. sztem vmit elérthettünk.. vagy én nem tudom elképzelni a zsugorcsövet, bár elektromüszerésznek tanúltam... de ilyen méretben? Ugyanis én erre gondoltam: http://laci4.uw.hu/GSI/legtomeg.jpg nem a bejelölt, hanem az elötte lévő csöszakasz... látszik is az akkor még piros szig.szallag.. MOstanra már tuningoltam... fekete :twisted: :twisted:
Laci4 Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Háát jah.. meg kérdés a tartása... bár akkor már, ha mégis, csak a kérdéses szakaszra tennék javitásként, mert benne a hőérzékelö is stb. No meg mert a csergőben újonan sacc 8e pénz
leslie Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 No meg mert a csergőben újonan sacc 8e pénz És bontóban?
Gepard Elküldve Április6, 2005 Elküldve Április6, 2005 Skacok.. aki járkál rendszeresen bontóba nem látott véletlenül olyan csövet, ami a légszüröháza és a légtömegmérő között van? Ebben van a léghömérséklet mérő is. Nekem sajna el van repedve a bilincs tövénél már egy ideje.. többnyire szig. szallagoztam, de mostmár unom..vajon mennyi lehet... Asszem megkérdem csergőben is.. ha mindenigaz beugrok holnap. Mekkora a belső átmérője a csőnek? Vagy a külső azoknak amelyekre rá kell húzni?
Lacee Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Az utobbi pár hetem azzal telt h az uj autot beujitsam...márkakereskedésböl jött volna az uj auto 15000-25000 km el,max. kb....és a mostani fastra került volna beszámitásra ...elmentem hát a Maxabóhoz...mondtam nekik h 99 es a sárkány 45000km van benne, fehér ,5 ajtós, fapados!, 1 millio ft ra értékelte a srác igy hallás alapján, elmentem a Gomboshoz is 900 ezer ft ot igértek érte ismét a hallottak alapján,innen irány a Wallis, itt 800 ft ot adtak volna érte hozzávetölegesen de monták méressem 10000 brutto ft ért fel az auto állapotát náluk, meg is történt , minden vizsgálaton jol teljesitett, voltak %os eltérések de minden a határokon belül...majd 4 nap után sikerült taláálni egy értékesitö kollégát ugy hogy a szalon vezetöt is elő kellett rángatni ugyanis ameik értékesitövel beszéltem elöször rejtélyes oknál fogva beteg lett és nem adott jelet magárol 3 napig és helyettese nem volt! kérdeztem h ha nincs az emberünk akkor amig ö nem jön addig én nem tudok autot venni?! majd készségesen egy "Sevroletes"kolléga meghallgatta az auto hogyan zümmög , és mért réteg vastagságot az auton, kis gondolkozás után 850 ft-ot mondott az autora mint maximális ár! a történet tanulságát szerintem mindenki sakkozza ki maga...nekem meg marad hogy magán személynek adom el az autot csak igy hónapokkal el van halasztva a dolog...na puszi :D
aztec Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Lacee ne add el szaré húgyé tavaly tavasszal a fehér astrám (94es c16se) full alap 950ért adtam el....
Agressor Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Lacee, ne feledd, hogy a kereskedő olyan árat mond, hogy ő még ki tudjon 150-200 -at rántani belőle. (Persze 300-al többért fogja meghirdetni, és ha majd jön a "komoly" vevő akkor enged 100-at, és mindenki happy lesz... :D )
Lacee Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Ige' ige' Gerikém!csak márakereskedésben 1xübb lett volna megoldani a maradék 400 ft hitel átvállalást !! meg nekik nem számit annyira a müszaki határideje mint egy magánszemélynek ugyanis az májusban lejár...de végül is jah ,igazad vanik keresek rá jobb vevöt...
meriva1.8 Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Háát jah.. meg kérdés a tartása... bár akkor már, ha mégis, csak a kérdéses szakaszra tennék javitásként, mert benne a hőérzékelö is stb. No meg mert a csergőben újonan sacc 8e pénz Mérd le, mekkora a belső átmérő, mert lehet, hogy tudok hozni Fótra! A VSZM mintabolt nem ott van, hanem a Homasitával szemben, az Andor utcánál. A Rötölö-klubnál az Elektroprofi van, lehet, hogy ott is van.
Lacee Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Te még élsz Laci? (AGR) :D mugy ezt vágom én is de nekem ien szöveget mondott h az auto mindenféleképpen 1 misi alatt lesz eladva náluk és h ezért nem jön ki jol...de nem hinném h egy 6 éves auto 950 ft ér! mikor alig van benne kilométer és viszonylag szép állapotban van! 1.7 ért vettük 3 éve! igaz ezzel átlettünk ba*** de ez most mind1 ...akkor én nem voltam ott mikor vettük ugyhogy 1.7 az sok volt...de nem hinném hogy ne érne az auto 1.1 et vagy 1.2...hasznaltauto .hu és ime jopár példa h 1 misiért oanokat lehet kapni amikben nem 45 km van hanem 80 tol felfele a csillagos égig...ugyhogy eléggé jol akart járni a kereskedés...
Agressor Elküldve Április7, 2005 Elküldve Április7, 2005 Te még élsz Laci? (AGR) Mostanában csak gyújtólángon... 8) Egyébként az enyém is eladó, 1993.03.h - 4 tárcsafék (GSi), Weitec gátlók és ült. rugók, áll. toronymerevítő, fehér Racing Spirit felnik Falken Ziex gumikkal, SunGuard fóliázás, M3-as tükrök, GSi hátsószárny, elekt. lámpák, söt. h.lámpák, BS kipuff + egyéb módosítások, folyamatos szervíz, rengeteg alkatrész újra cserélve, korához képest nagyon jó állapot. És mennyit kérjek érte? :? :? Az Astra árakat nagyon leverte az a sok szakadék szemét amit kintről hoztak, meg a lepusztított cégesek stb. ... :evil: AGR1 4 Sale AGR2 4 Sale
Recommended Posts