Dáwid Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Szasztok! Érdekes egy sedan Astrát láttam ma.... Ilyen mindenféle színe volt, igencsak különböző elemekből volt összetéve, volt a hátulján egy rohadt nagy spojler, illetve ami érdekessége volt, hogy csapottseggűről voltak a lámpák betéve a sedan lámpák helyére. Fura volt. Minden esetre jól megkapják tőled. :rolleyes: Arra gondoltam egyébként, hogy valamit elnézhettél mert tuti a hatchback lámpicsek nem illik sehogy a sedanra. :P munka kérdése :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Minden esetre jól megkapják tőled. :rolleyes: Arra gondoltam egyébként, hogy valamit elnézhettél mert tuti a hatchback lámpicsek nem illik sehogy a sedanra. :D Amúgy mit csináljak...Szálljak ki és rúgjam a földbe? :D Nem vagyok olyan.. :P Attól hogy nő ugyanúgy vonatkoznak rá a szabályok.. :lol: Égy ugyanúgy idegesít hogyha minden szaron keresztül megelőz hogy 1el előrébb legyen, és 5 másodpercel hamarabb álljon meg a lámpánál. amúgy van ilyen. :D ott van Dáwid mutatja :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 munka kérdése :rolleyes: http://users.atw.hu/debreceniopeles/files/melak_1.jpg Ja ezt/ilyet láttam de én arra tippeltem, hogy lemaszkolták a felső részét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ja ezt/ilyet láttam de én arra tippeltem, hogy lemaszkolták a felső részét. :rolleyes: Maszkolja a franc ha kapni is lehet :D :P Így még cserélhető is, ha esetleg sérülne :D Viszont ha valaki ráborít valamit a sarkára tuti sírva fakad a srác :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Maszkolja a franc ha kapni is lehet :rolleyes: :D Így még cserélhető is, ha esetleg sérülne :lol: Viszont ha valaki ráborít valamit a sarkára tuti sírva fakad a srác :P Amúgy sztem én ezt láttam...Csak mintha színes lett volna valamelyik ajtó meg a sárvédő. Lehet a kép készítése óta törte...? vagy esetleg csak szimplán másikat láttam..? Nekem így ilyen lámpával jobban tetszik mint a sima sedan lámpával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Amúgy sztem én ezt láttam...Csak mintha színes lett volna valamelyik ajtó meg a sárvédő. Lehet a kép készítése óta törte...? vagy esetleg csak szimplán másikat láttam..? Nekem így ilyen lámpával jobban tetszik mint a sima sedan lámpával. Láthattad. Debreceni a srác. Lehet hogy éppen készül :rolleyes: Amióta a Debreceni opeleseket nézem ez az autó mindig csak készül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Láthattad. Debreceni a srác. Lehet hogy éppen készül :rolleyes: Amióta a Debreceni opeleseket nézem ez az autó mindig csak készül :lol: Hát akkor meg tuti ez volt főleg ha debreceni :D Mert ez a nagy spojler meg ez a jellegzetes segg...ez eléggé egyedivé teszi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318_ci-3587104 "Futómű, Karosszéria nem sérült." :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318_ci-3587104 "Futómű, Karosszéria nem sérült." :rolleyes: éppcsak lement a fényezés, most miért mondod :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Mercedes-Benz_S600_AMG_W140 Jófej a Bazsó és tetszik a teszt is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/318/bmw_318_ci-3587104 "Futómű, Karosszéria nem sérült." :rolleyes: 200ezret adnék érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 éppcsak lement a fényezés, most miért mondod :P :rolleyes: Igazad van. Akkor viszont van egy hibátlan állapotú, új, jobb első sárvédőm, és egy szintén hibátlan motorháztetőm eladóba :D Ajándékba pedig adok két alig használt fényszórót is, az egyiken van egy pici karc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Mercedes-Benz_S600_AMG_W140 Jófej a Bazsó és tetszik a teszt is. :rolleyes: Jaja egész jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Igazad van. Akkor viszont van egy hibátlan állapotú, új, jobb első sárvédőm, és egy szintén hibátlan motorháztetőm eladóba :rolleyes: Ajándékba pedig adok két alig használt fényszórót is, az egyiken van egy pici karc. :D :D :P :lol: nah ez tetszett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ha már videókat linkelgetünk.... a Totalcar-osok nem csináltak tesztet F Astráról? bármilyenről.. :D Valaki tudna lökni egy linket??? :rolleyes::P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ha már videókat linkelgetünk.... a Totalcar-osok nem csináltak tesztet F Astráról? bármilyenről.. :D Valaki tudna lökni egy linket??? :rolleyes::P Ha csináltak is, ne akard látni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ha már videókat linkelgetünk.... a Totalcar-osok nem csináltak tesztet F Astráról? bármilyenről.. :D Valaki tudna lökni egy linket??? :rolleyes: :P F astra videó nincs Tc-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ha már videókat linkelgetünk.... a Totalcar-osok nem csináltak tesztet F Astráról? bármilyenről.. :D Valaki tudna lökni egy linket??? :rolleyes::P Csak szöveges van de az is Winkler koncentrátum.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ha csináltak is, ne akard látni. :P azt mondod? :D F astra videó nincs Tc-n. ettől féltem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 .....ha netán van szülinaposunk :rolleyes: Ez meg le van tesztelve keményen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 EZ egy rally változat, iszonyat hangja van, és a végén épphogy megússza a sofőr... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 EZ egy rally változat, iszonyat hangja van, és a végén épphogy megússza a sofőr... Tényleg....opel16v Gáborunk merre van mostanság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 ....Ez meg le van tesztelve keményen. nem ilyesfélére gondoltam, ez már agyatlan hajtás kategória nállam... olyan igazi winkler-bazsó kategóriára gondoltam :D ahol elmondják, hogy mi a jó, és mi a rossz szerintük! Skoda 100 vs. Astra GSi 100ason tanított apám vezetni, és most astrám van, nem tudom eldönteni melyik a jobb :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 nem ilyesfélére gondoltam, ez már agyatlan hajtás kategória nállam... olyan igazi winkler-bazsó kategóriára gondoltam :P ahol elmondják, hogy mi a jó, és mi a rossz szerintük! Ááááááá olyat nem kapsz....a H Astrát is csak Britney Spearshez tudta hasonlítani.... :rolleyes: Jaj kemény ez a ralis videó....aszongya a csóró: "Oooooooooooooooooo kurv@" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Ááááááá olyat nem kapsz....a H Astrát is csak Britney Spearshez tudta hasonlítani.... :rolleyes: Jaj kemény ez a ralis videó....aszongya a csóró: "Oooooooooooooooooo kurv@" :D elég baj, pedig megnéztem volna szívesen egy ilyet :P ja, elég dúrva mi? szerintem én is ezt mondanám, ha befigyelne elölről egy paszulykaró :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts