Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A jobbos senkinek sem fekszik fel, 2-3 centi lelóg. Zavar? :D Kivéve ha ki van puhulva meg szoposodva és ráadásnak jó meleg is van :D :P Én levettem a Fiestáról a kicsit csíkozós elsőket, és feldobtam az astrára hátra :P :lol: Hátulra én sem veszek újat, a lecserélt elsőből levágom méretre, kicserélem azt cső, jó az oda.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 A jobbos senkinek sem fekszik fel, 2-3 centi lelóg. Zavar? :rolleyes: most egy kicsit megnyugtattál ezzel a senkinek sem fekszik fellel =) amugy meg NAGYON ZAVAR =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Én levettem a Fiestáról a kicsit csíkozós elsőket, és feldobtam az astrára hátra :P :rolleyes: én nem is használom a hátsót, melóba megszoktam h nincs, csak tükör...comboba mondjuk van középső tükör is, de a kangooban nem volt, csak oldalt... :D most egy kicsit megnyugtattál ezzel a senkinek sem fekszik fellel =) amugy meg NAGYON ZAVAR =) de tök poén mikor 200nál elkezdenek felfelé mászni, no meg akkor már sípol a levélrács is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem feltétlen, még megfelelő értéket produkált viszont afölött tuti elhúzták volna :rolleyes: nem hiszem,h ez így lenne! Egy adott típus benne van egy kategoriában sztem, ha teljesíti akkor megkapja a műszakit,ha nem akkor nem! Ezek szerint, te azt mondod,h 2 ugyanolyan motorú astrán lehet különböző színú plakett?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem feltétlen, még megfelelő értéket produkált viszont afölött tuti elhúzták volna :rolleyes: nem hiszem,h ez így lenne! Egy adott típus benne van egy kategoriában sztem, ha teljesíti akkor megkapja a műszakit,ha nem akkor nem! Ezek szerint, te azt mondod,h 2 ugyanolyan motorú astrán lehet különböző színú plakett?? amire ki van írva gyárilag azt kell teljesítse, ha nem , akkor ott már komoly gondok vannak :P szerintem olyankor már nem is kap semmilyen színt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 nem hiszem,h ez így lenne! Egy adott típus benne van egy kategoriában sztem, ha teljesíti akkor megkapja a műszakit,ha nem akkor nem! Ezek szerint, te azt mondod,h 2 ugyanolyan motorú astrán lehet különböző színú plakett?? Vegyünk egy példát: adott 4 kategória -zöld, kék, sárga és piros -ezeket számoljuk át. Zöld: 5-ös, kék: 4-es, sárga: 3-as, piros: 2-es. de ugye az iskolában is van 1-es, azaz bukta :D Elég érthető példa volt? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Vegyünk egy példát: adott 4 kategória -zöld, kék, sárga és piros -ezeket számoljuk át. Zöld: 5-ös, kék: 4-es, sárga: 3-as, piros: 2-es. de ugye az iskolában is van 1-es, azaz bukta. :lol: Elég érthető példa volt? :D szóval ez így megy :P mostmár még én is kezdem érteni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 én nem is használom a hátsót, melóba megszoktam h nincs, csak tükör...comboba mondjuk van középső tükör is, de a kangooban nem volt, csak oldalt... :D de tök poén mikor 200nál elkezdenek felfelé mászni, no meg akkor már sípol a levélrács is :lol: Én sem használom igazából, csak az előzőnek már levált a "penge" része, és féltem hogy ha "véletlenül beleakadok a karba, akkor végignyesen az ablakot, úgyhogy kapott egy remek darabot :P Alacsony költségvetés :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Vegyünk egy példát: adott 4 kategória -zöld, kék, sárga és piros -ezeket számoljuk át. Zöld: 5-ös, kék: 4-es, sárga: 3-as, piros: 2-es. de ugye az iskolában is van 1-es, azaz bukta :D Elég érthető példa volt? :rolleyes: a kérdésre nem válaszoltál (2 astra) ezt te sem gondolod komolyan ezt az osztályozosdit,amit írtál! sárga nincs is,az a műszakira vonatkozik!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Vegyünk egy példát: adott 4 kategória -zöld, kék, sárga és piros -ezeket számoljuk át. Zöld: 5-ös, kék: 4-es, sárga: 3-as, piros: 2-es. de ugye az iskolában is van 1-es, azaz bukta :D Elég érthető példa volt? :rolleyes: Nem egészen igy van. A fekete matricás is közlekedhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 bekajáltam...sört kortyolok, és szól ez a vidám izé....tökjóóó :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 a kérdésre nem válaszoltál (2 astra) ezt te sem gondolod komolyan ezt az osztályozosdit,amit írtál! Nézd meg jobban a táblázatot, amit belinkeltem. Van olyan benzines Euro II es motor, ami a 3. osztályba tartozik. Az pedig piros. A kék a négyestől felé a 8 ig tart. 9 és felette a zöld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 most egy kicsit megnyugtattál ezzel a senkinek sem fekszik fellel =) amugy meg NAGYON ZAVAR =) Ez mért para? Próbáld ki hogy teszel mondjuk egy mérettel kisebbet, 42 vagy 43 centiset jobbra..végig felfekszik, de kérdés mennyit töröl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 1: a kérdésre nem válaszoltál (2 astra) 2: ezt te sem gondolod komolyan ezt az osztályozósdit ,amit írtál! 1: Hogyne :D fentebb leírt okok miatt is :P 2: de hagyjuk, nehéz ügy vagy nekem :D majd Novy elmagyarázza.. :rolleyes: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 1: Hogyne :D fentebb leírt okok miatt is :P 2: de hagyjuk, nehéz ügy vagy nekem :D majd Novy elmagyarázza.. :rolleyes: :P :lol: Majd pénteken Zotya. Komolyan mondom, hiányzik . :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Majd pénteken Zotya. Komolyan mondom, hiányzik . :P :lol: :D Jaja :P :D Én tegnap összetalálkoztam vele Szerencsen :P eléggé befordult kedvében volt a srác :rolleyes: Ööö, Novy vagy a megmagyarázás? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Jaja :P :lol: Én tegnap összetalálkoztam vele Szerencsen :D eléggé befordult kedvében volt a srác :rolleyes: Ööö, Novy vagy a megmagyarázás? :D :D :P nem tudsz világos választ adni a 2 ugyanolyan motorú astráról? Vagy félsz,h ez később felhasználható lesz ellened? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Jaja :P :lol: Én tegnap összetalálkoztam vele Szerencsen :D eléggé befordult kedvében volt a srác :rolleyes: Ööö, Novy vagy a megmagyarázás? :D :D :P Zotya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 nem tudsz világos választ adni a 2 ugyanolyan motorú astráról? Vagy félsz,h ez később felhasználható lesz ellened? :D Még mindíg felnikupakokat keresek.. :rolleyes: :P :lol: Zotya. :D Csúcs egy arc lehet.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ez mért para? Próbáld ki hogy teszel mondjuk egy mérettel kisebbet, 42 vagy 43 centiset jobbra..végig felfekszik, de kérdés mennyit töröl. hát mer csikoz is =) pedig nem gagyi, aztán azthitem nagyobb lett az új... gondoltam megkérdem biztos ami biztos =) szal azér para mer kb nemlátok ki és az 5literes ablakmosó 1,5 hét alatt kiürül... =( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 hát mer csikoz is =) pedig nem gagyi, aztán azthitem nagyobb lett az új... gondoltam megkérdem biztos ami biztos =) szal azér para mer kb nemlátok ki és az 5literes ablakmosó 1,5 hét alatt kiürül... =( 5 literes? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 5 literes? :P 1 pillanatra én is arra gondoltam amire te :D 5 literes flakonnal gondolta szerintem.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 5 literes? :rolleyes: jó lehet a 1,5 költői tulzás, de 3nál több tuti nemvolt =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 1 pillanatra én is arra gondoltam amire te :D 5 literes flakonnal gondolta szerintem.. :rolleyes: Jaaa. :P :lol: A 82.es Passatomban 7 literes volt. Nagynyomású lámpamosó miatt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 5 literes? :rolleyes: jaaa a flakon volt 5literes. kise mertem venni a csomiból, mindig töltögetni kellett... lehet azis benne van h a bal spriccni a szélvédő alsó negyedére spriccel... tényleg azt lehet manuálisan hangolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts