Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 én csak gyönyörködök :rolleyes: Inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Inkább egyetértek :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Inkább Szép hang nagyon :D Meg az autó is. 1 ilyen.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 én csak gyönyörködök :rolleyes: Szívesen kipróbálnám 1x mit tud 1-2 pályán :P azért csak versenyen kívül, rég nyomtam már komoly gép pedálját.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Szívesen kipróbálnám 1x mit tud 1-2 pályán :lol: azért csak versenyen kívül, rég nyomtam már komoly gép pedálját.. :P Hát én is.... De állat lehet.. Amikor a gázról lelépsz robban hátul a kipuff... :rolleyes: illetve így recseg... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Hát én is.... De állat lehet.. Amikor a gázról lelépsz robban hátul a kipuff... :rolleyes: illetve így recseg... :D Túl sokat Colin McRae-eztél :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Amikor a gázról lelépsz robban hátul a kipuff... :P illetve így recseg... :lol: Én inkább tiltáson (vagy legalábbis a közelében) hallgatnám :D francot érdekelné a kerékvető, adjnekiosztkíííísz.. :P :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Én inkább tiltáson (vagy legalábbis a közelében) hallgatnám :lol: francot érdekelné a kerékvető, adjnekiosztkíííísz.. :P :rolleyes: :D :P úgyis megnézném...áá tudnám gyílkolni szegényt.. :P Túl sokat Colin McRae-eztél :D Nemiiiis :D már nagyon régen játszottam vele...akkoris a 2vel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 kiváncsi vagyok milyen hamar halának el pesten, akik nem szoktak hozzá az itteni "rend"-hez :D kerülettől függ. :D :rolleyes: :D http://auto.indavideo.hu/video/A_Mission_I...ow-val#comments besz.rás :P (nah ő például 9 percig élne, de abból 8.5 a kiparkolás-elindulás :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 kerülettől függ. :P :rolleyes: :D http://auto.indavideo.hu/video/A_Mission_I...ow-val#comments besz.rás :P (nah ő például 9 percig élne, de abból 8.5 a kiparkolás-elindulás :D :lol: ez kemény :D :P :D de jártatok már romániában??? pest kutyaf**za romániához képest, és nem bukaresetet mondom egyből, hanem mondjuk kolozsvár.... kell azért tudni, hogy mit csinálj forgalmas helyeken... nincs idő tökölni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 kerülettől függ. :P :lol: :D http://auto.indavideo.hu/video/A_Mission_I...ow-val#comments besz.rás :P (nah ő például 9 percig élne, de abból 8.5 a kiparkolás-elindulás :D :D Juuuuj az ilyeneken hogy fel tudom húzni magam.....ez a balf@sz egy teljes kuplungszettet lejár míg kibénázza a másfél métret Pontyot a 6m parkolóból....becsszó az utolsó kiállásnál imádkoztam, nehogy visszaálljon még1x......nőőőőőőőőőőőőő b%^$%&meg :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tiv-en kivül vizsgázott már idén az itt jelenlévők közül valakinek az astrája? Mert Tiv diesel motoros gépe kék környezetvédelmis plakettet kapott, haverom 9 éves off corollája benzines, megkimélt az meg pirosat :rolleyes: Vagy a dieselekre más színű vonatkozik,vagy akkor mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tiv-en kivül vizsgázott már idén az itt jelenlévők közül valakinek az astrája? Mert Tiv diesel motoros gépe kék környezetvédelmis plakettet kapott, haverom 9 éves off corollája benzines, megkimélt az meg pirosat :rolleyes: Vagy a dieselekre más színű vonatkozik,vagy akkor mi van? :D A corolla az euro2-es volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tiv-en kivül vizsgázott már idén az itt jelenlévők közül valakinek az astrája? Mert Tiv diesel motoros gépe kék környezetvédelmis plakettet kapott, haverom 9 éves off corollája benzines, megkimélt az meg pirosat :rolleyes: Vagy a dieselekre más színű vonatkozik,vagy akkor mi van? :D Ezek Opelek barátom....műűűűszerek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tiv-en kivül vizsgázott már idén az itt jelenlévők közül valakinek az astrája? Mert Tiv diesel motoros gépe kék környezetvédelmis plakettet kapott, haverom 9 éves off corollája benzines, megkimélt az meg pirosat :rolleyes: Vagy a dieselekre más színű vonatkozik,vagy akkor mi van? :D Nem vonatkozik más színű a dizelre. Itt van... És itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem vonatkozik más színű a dizelre. Itt van... És itt. euro 2 a corolla is,de akkor miért kapott pirosat? Lehet a balfékek rosszat ragasztottak rá? :rolleyes: szerkesztve: vagy a tiédet rontották el Tiv!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 f astrára mekkora ablaktörlő kell előre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 f astrára mekkora ablaktörlő kell előre? 450mm x2 és hátra is ekkora kell asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Tiv-en kivül vizsgázott már idén az itt jelenlévők közül valakinek az astrája? Mert Tiv diesel motoros gépe kék környezetvédelmis plakettet kapott, haverom 9 éves off corollája benzines, megkimélt az meg pirosat :rolleyes: Vagy a dieselekre más színű vonatkozik,vagy akkor mi van? :D Lehet a balfékek rosszat ragasztottak rá? :D Ja, mondjuk az enyém ;) egyszerűen teljesíti a szabványban meghatározott értékeket vagy alatta van :P :D :P A Corolla meg "khm" :D mellékes dolog, hogy "megkímélt" :P valami nem stimm vele ha rossz a minősítése vagy rosszak a beállításai esetleg katalizátor hiba.. :lol: Teccik már érteni? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 euro 2 a corolla is,de akkor miért kapott pirosat? Lehet a balfékek rosszat ragasztottak rá? :rolleyes: szerkesztve: vagy a tiédet rontották el Tiv!! Na nehogymá visszamenjek reklamálni. :D :P De neeem. Euro II. És ezt tudta is. Ezért jár neki a kék pötty. A Japó meg nem tuggya, ezért kapott piros pontot. :lol: :D Nindzsáááá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Ja, mondjuk az enyém :D egyszerűen teljesíti a szabványban meghatározott értékeket vagy alatta van :D :D :P A Corolla meg "khm" :lol: mellékes dolog, hogy "megkímélt" :rolleyes: valami nem stimm vele ha rossz a minősítése vagy rosszak a beállításai esetleg katalizátor hiba.. :D Teccik már érteni? :P de ha szabvány felett lenne,akkor nem kapna műszakit sem,nemde!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 de ha szabvány felett lenne,akkor nem kapna műszakit sem,nemde!? Nem feltétlen, még megfelelő értéket produkált viszont afölött tuti elhúzták volna :rolleyes: 450mm x2 és hátra is ekkora kell asszem. Caravannál max 380, afölött beleér fent a kéderbe és nem töröl teljesen.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 450mm x2 és hátra is ekkora kell asszem. =( akkora van rajta, de nem fexik fel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 =( akkora van rajta, de nem fexik fel... A jobbos senkinek sem fekszik fel, 2-3 centi lelóg. Zavar? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február1, 2010 Megoszt Elküldve Február1, 2010 Nem feltétlen, még megfelelő értéket produkált viszont afölött tuti elhúzták volna :rolleyes: Caravannál max 380, afölött beleér a kéderbe és nem töröl teljesen.. :lol: Én levettem a Fiestáról a kicsit csíkozós elsőket, és feldobtam az astrára hátra :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts