zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 jövőre ugyan úgy fel fogod tenni a kérdést :rolleyes: Akkor majd megkapja, hogy olvass vissza! :P :D Te figy...szerintem ne függőlegesen akard lezárni, hanem egy előtetőt kéne csinálnod adott lejtéssel (természetesen a tetőtől lejtsen) elöl és hátul is a tető anyagából (ha jól sejtem hullámlemez vagy pala lehet, de az előtetőnek a hullámlemez jobb volna)... több mindent véd szerintem... Az alákövezést meg ha csinálod majd, akkor gondolom egybe a járdával nem? Megfelelő vastagságú kavicsos alap rá a térkő (vagy bármi amit gondolsz) és kapásból elbírja a kocsit :lol: De ez az én véleményem csak (szakmai ártalom) :D Hátul már nem ver be, mert ott van a OSB, csak néha kap egy kicsit a tökür, meg az ajtó, az utca felől sem vészes, mert ha megnézed fent a tetők majdnem összeérnek. Majd valamit alkotok hozzá. Most egyenlőre csak két keréknyom alá lesz olyan gyephézagos lap, kaptam a szomszédtól pár darabot, majd kipótolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 !!!!!! NÉZZÉTEK !!!!!! Ha igaz lenne egyből lépnék megvenni :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 !!!!!! NÉZZÉTEK !!!!!! Ha igaz lenne egyből lépnék megvenni :rolleyes: :P Elírás. Ennyiért én is megvenném, és eladnám neked 2ezerért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Elírás. Ennyiért én is megvenném, és eladnám neked 2ezerért. :rolleyes: :D :P Még ha 10et kérnél érte is megvenném :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hátul már nem ver be, mert ott van a OSB, csak néha kap egy kicsit a tökür, meg az ajtó, az utca felől sem vészes, mert ha megnézed fent a tetők majdnem összeérnek. Majd valamit alkotok hozzá. Most egyenlőre csak két keréknyom alá lesz olyan gyephézagos lap, kaptam a szomszédtól pár darabot, majd kipótolom. Jaaa értem....jó az a gyephézagos dolog is...legalább nem fogsz dagonyát csinálni, ami nem utolsó szempont :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :rolleyes: :D Még ha 10et kérnél érte is megvenném :lol: Á, nem akarok rajtatok nyerészkedni, elég ha megduplázom a hasznot! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Á, nem akarok rajtatok nyerészkedni, elég ha megduplázom a hasznot! :D :P :P :lol: Laliról nemtudtok valamit???? Régen láttam már. :rolleyes: Régen volt már msnen is meg ide se nagyon írt mostanában... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :lol: :P Laliról nemtudtok valamit???? Régen láttam már. :rolleyes: Régen volt már msnen is meg ide se nagyon írt mostanában... :D tegnap is volt msnen az nem elírás, hanem 1000Ftról indulnak az alkatrészek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 tegnap is volt msnen az nem elírás, hanem 1000Ftról indulnak az alkatrészek. Lehet nem figyeltem amikor feljött. :D Amúgy azon agyalok hogy ez nem a bontó ahova Dáwid is jár..? Meg én is vettem a km spirált. Ott is úgy volt hogy 1000Ft-ért adott cuccosokat..legalábbis onnan indult sokminden. Meg amikor van ott az oldalon jobb oldalt egy bordó astra...az mintha a bontós srác háza előtt állna... :rolleyes: Nah mind1 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Lehet nem figyeltem amikor feljött. :P Amúgy azon agyalok hogy ez nem a bontó ahova Dáwid is jár..? Meg én is vettem a km spirált. Ott is úgy volt hogy 1000Ft-ért adott cuccosokat..legalábbis onnan indult sokminden. Meg amikor van ott az oldalon jobb oldalt egy bordó astra...az mintha a bontós srác háza előtt állna... :rolleyes: Nah mind1 :lol: De az :P A képek mondjuk pont nem ott készültek, de a név meg a telefonszám stimmel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ily_1.6-3566072 csak nekem furcsa a hátsó ajtó ezen a kocsin? mintha nem paszolna se a felirat, de a szárnyacska... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...ily_1.6-3566072 csak nekem furcsa a hátsó ajtó ezen a kocsin? mintha nem paszolna se a felirat, de a szárnyacska... Sőt, az embléma sem passzol, meg az antenna is más, lehet hogy törve volt. :rolleyes: És ennyi pénzért inkább EZT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 De az :lol: A képek mondjuk pont nem ott készültek, de a név meg a telefonszám stimmel :D :rolleyes: Nevet nemtom, a kis kártya lent van az autóba..viszotn a telefonszám az jaja stimm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Sőt, az embléma sem passzol, meg az antenna is más, lehet hogy törve volt. :rolleyes: És ennyi pénzért inkább EZT kicsit sántít a mondókád :D ennyi pénzért.. majd egy 100assal több, meg 4 évvel idősebb is. meg ugye 2.0 16v kicsit sokba kerülne még fenntartani nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 kicsit sántít a mondókád :rolleyes: ennyi pénzért.. majd egy 100assal több, meg 4 évvel idősebb is. meg ugye 2.0 16v kicsit sokba kerülne még fenntartani nekem. Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb igen van sok extra azt láttam én is de az 1.6 szr egy nem a leggyengébb, és nem is a legdrágábban fenntarható autó. első sajátnak jó lesz az is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Most vagy erős autó kell, vagy olcsón fenntartható. Másrészt a 2 literesben van klíma, villanyablak...stb Tessék, erős és olcsó. Klikk ide! Majd egyszer ha lemegy a lakástörlesztés, kérek a Jézustól egy ilyet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Tessék, erős és olcsó. Klikk ide! Majd egyszer ha lemegy a lakástörlesztés, kérek a Jézustól egy ilyet. :P Aztán majd a még éppen nem veterán korú autódra is fizetheted a luxusadót :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Aztán majd a még éppen nem veterán korú autódra is fizetheted a luxusadót :rolleyes: :D Most muszáj volt elrontani? Tisztára mint a feleségem. :P Olvasom neki, 400ropi, tele extrával, tök jó adjuk el az Astrát, vegyük meg, erre idejön, megnézi, ja nem mondtad 3 liter meg 211paci. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Most muszáj volt elrontani? Tisztára mint a feleségem. :rolleyes: Olvasom neki, 400ropi, tele extrával, tök jó adjuk el az Astrát, vegyük meg, erre idejön, megnézi, ja nem mondtad 3 liter meg 211paci. :P :D Ezt mindig MUSZÁJ elrontani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A omit a világ összes pénzéért se vennék csak a lotust :rolleyes: alaptól nagyon a hideg ráz tőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 igen van sok extra Nesze neked extra Amúgy meg ne piszkáld az asszony kocsiját mert kettéharapja a torkod.. :D de amúgy nem volt ártalmas, hogy kihajtottad az ablaktörlőket :P nem fagyott rá a haw :lol: :D és egy mosás sem lett volna ártalmas.. :D Frankó volt az út hazafele. Féltem, hogy Tokaj meg Tarcal közt beragadunk de egész elfogadható volt, onnantól már tudtam haladni 110 körül :P csak párszor blokkolt néhány amatőr.. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 :D Ezt mindig MUSZÁJ elrontani? :P Pedig mit filóztam rajta.... :rolleyes: :P A omit a világ összes pénzéért se vennék csak a lotust :lol: alaptól nagyon a hideg ráz tőle... Csak neked, csak most....Klikk! Tudom már egy párszor belinkeltem, de nem tudok betelni vele. De ha már lottóötös...:egyrészt, másrészt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Amúgy meg ne piszkáld az asszony kocsiját mert kettéharapja a torkod.. :D de amúgy nem volt ártalmas, hogy kihajtottad az ablaktörlőket :P nem fagyott rá a haw :lol: :D és egy mosás sem lett volna ártalmas.. :D Frankó volt az út hazafele. Féltem, hogy Tokaj meg Tarcal közt beragadunk de egész elfogadható volt, onnantól már tudtam haladni 110 körül :P csak párszor blokkolt néhány amatőr.. :rolleyes: azthittem egy kocsival voltatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 azthittem egy kocsival voltatok... Lófixt :rolleyes: nem tűnt fel, hogy ott áll a tied mellett egy Combo, hátulján egy szép nagy árdápsávos izé sassal a közepében? :P :lol: --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 24 regisztrált felhasználó olvassa jelenleg ezt a fórumot... Azigen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts