Johnny82 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 ha a W szám ua akkor semmi érdekessége sincs :rolleyes: Nem ugyan az. A sima : w1111, a másik w1063 (asszem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem ugyan az. A sima : w1111, a másik w1063 (asszem) a 1063as az a vekiből van mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 mivel nem kapok választ most se :rolleyes: tehát akkor jövőre se Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 tehát akkor jövőre se meglehet :rolleyes: majd megveszema váltóval az órát is, vagy megnézem milyen a W száma, és kerítek nemfordulatszámmérőset. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 a 1063as az a vekiből van mi? Szerintem igen, mert 60l a tank mutató. A GSi-é nem tom mennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szerintem igen, mert 60l a tank mutató. A GSi-é nem tom mennyi. Ugyanannyi mint a sima példányoké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Szerintem igen, mert 60l a tank mutató. A GSi-é nem tom mennyi. akkor az vewki nekem is 1063 as amit találtam a szeméttelepen :rolleyes: és azt veki falbol szedtem ki, és annak is 60as a tank. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem tök 8?Ugysem cserélsz mostanában! :lol: És attól még nem tudhatja....? :rolleyes: Én se most akarom sötétíteni az üveget de már kérdezősködök róla.. :P Hogyha odajutok ne akkor legyen az hogy "mijaza műbizonylat...." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 És attól még nem tudhatja....? :rolleyes: Én se most akarom sötétíteni az üveget de már kérdezősködök róla.. :P Hogyha odajutok ne akkor legyen az hogy "mijaza műbizonylat...." :D Majd a rendőrt megmondja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Majd a rendőrt megmondja! :rolleyes: Nem vagyok hülye tesó :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nem vagyok hülye tesó :D :rolleyes: Majd rájösz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Majd rájösz! :D psssszt...óvatosaaan :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 psssszt...óvatosaaan :rolleyes: Én is agyaltam már rajta,de sok előnyét nem látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én is agyaltam már rajta,de sok előnyét nem látom. Én is csak azóta, amióta van :rolleyes: Csúnya is, eredetileg is sz.r volt, de vannak előnyei :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én is agyaltam már rajta,de sok előnyét nem látom. Pedig van. :rolleyes: Na megyek le elgórni a havat a garázselől meg az udvarról. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Köszi ezt a remek eszme futtatást :rolleyes: Ez tetszett :D Amugy sajna nem, mert célirányosan fehérre kérdeztem rá telefonon...igy nem tudom hogy milyen más szín volt... De most voltam egy új boltban, ahol foglalkoznak a bontott dolgok beszerzésével is...elvileg jövő7en valamikor csörögnek hogy mire jutottak... :P http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o..._bontasra_elado http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/o...a_vectra_bontas Fehér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nah kész... :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Nah kész... :P :rolleyes: Az autó még mindig fehér, akkor meg mit csináltál? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Meg lett mosva a műszer....megint olyan szép :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hy! haverommal vita alakult ki a kristálylámpa az autóba(természetesen astraába) , mint hátsó lámpa azért büntet a rendőr?? v szabálytalan? várom a szakértők véleményét:D:D Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Meg lett mosva a műszer....megint olyan szép :D http://kepfeltoltes.hu/100131/20100131662_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/20100131661_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/100131/20100131660_...ltoltes.hu_.jpg Hova lett az alufólia betét a lökösből? :rolleyes: Amúgy szép ketyere... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Mert vékonyak a járdalapok, és törnek ha rájukmegyek, meg akkor is nagyon szűkös a hely oldalt. Nyáron nem gond, mert hátramegyek, csak ha több napos a projet akkor itt nem ázik. Szerencsére az esők 90%-a föleg amelyik széllel jön hátulról érkezik, azért zártam le onnan at OSB-lappal. Van a pincébe nádam, majd abból csinálok táblát azzal lezárom hátul a járda felett fejmagasságig, az utca felől meg antennamagasságig. Te figy...szerintem ne függőlegesen akard lezárni, hanem egy előtetőt kéne csinálnod adott lejtéssel (természetesen a tetőtől lejtsen) elöl és hátul is a tető anyagából (ha jól sejtem hullámlemez vagy pala lehet, de az előtetőnek a hullámlemez jobb volna)... több mindent véd szerintem... Az alákövezést meg ha csinálod majd, akkor gondolom egybe a járdával nem? Megfelelő vastagságú kavicsos alap rá a térkő (vagy bármi amit gondolsz) és kapásból elbírja a kocsit :rolleyes: De ez az én véleményem csak (szakmai ártalom) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Meg lett mosva a műszer....megint olyan szép :rolleyes: ne offffffoljááá :D :P :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Az autó még mindig fehér, akkor meg mit csináltál? :D :D az udvart...? :P Meg a garázs előtt? :lol: :P Meg lett mosva a műszer....megint olyan szép :rolleyes: Nagyon szép :D :P Betyáros a műszer :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hova lett az alufólia betét a lökösből? :D Amúgy szép ketyere... :lol: Hát giccses volt szürke díszlécekkel. Átcsináltam feketére :P A kilincsek a következő projekt részei. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts