Opeles90 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Láttam már, nekünk meg kint van a gázóradoboz a kerítés tövében, a kicsi átfár alatta, de a nagy van amikor elfelejti kikerülni. Jól be is van már horpadva. :rolleyes: :P :D Tuti én is tele lennék kutyákkal macskákkal ha nem emeletesben laknék. Ide meg nem akarok hozni mert csak rossz lenne neki Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ha már páran linkeltek, én is fogok. Az én szobámban nincsenek se alkatrészek, se különös plüss lények, viszont vannak szép korsóim, és van pár autómodellem. http://img7.tar.hu/invictus/img/71808245.jpg http://img7.tar.hu/invictus/img/71808246.jpg Nem rossz. :D Nekem is van pár machboxom, a lányok mostanában sokat játszanak velük, csak úgy pattog le a festék... :rolleyes: , amikor felüvöltök, hogy ésszel, az asszony, még melléjükáll, hogy mit sajnálom őket. :D Amikor meg nagyon eldurvul a játék akkor begyüjtőm őket, és elvonulok velük a szobába duzzogni, az én játékaim!!!! :lol: Hogyan is lehetne elmagyarázni nekik, hogy annak idején havonta kaptam egyet, olyan 100-120forint volt, egy-két napig mindíg az új autóval aludtam, meg külön polcuk volt. Nekik meg számítógép, telefon, mp4, az autóimat meg backodják a falhoz. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 és van pár autómodellem. http://img7.tar.hu/invictus/img/71808246.jpg Tudom már hol kell keresnem astra caravant.. :P :P Nem rossz. :D Nekem is van pár machboxom, a lányok mostanában sokat játszanak velük, csak úgy pattog le a festék... :D , amikor felüvöltök, hogy ésszel, az asszony, még mellékáll, hogy mit sajnálom őket. Bezzeg ha telibe vernéd az astrát a falon akkor az asszony téged nem sajnálna :lol: :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Bezzeg ha telibe vernéd az astrát a falon akkor az asszony téged nem sajnálna :rolleyes: :D Volt már olyan, még az elején amikot szoktam a szűk beállót, hogy nekiért a jobb tükör a falnak. Csak úgy karistolt...az asszony.: a fal A FAL!!!!, én meg: a tükör... A TÜKÖR!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem rossz. ;) Nekem is van pár machboxom, a lányok mostanában sokat játszanak velük, csak úgy pattog le a festék... :P , amikor felüvöltök, hogy ésszel, az asszony, még melléjükáll, hogy mit sajnálom őket. :lol: Amikor meg nagyon eldurvul a játék akkor begyüjtőm őket, és elvonulok velük a szobába duzzogni, az én játékaim!!!! :P Hogyan is lehetne elmagyarázni nekik, hogy annak idején havonta kaptam egyet, olyan 100-120forint volt, egy-két napig mindíg az új autóval aludtam, meg külön polcuk volt. Nekik meg számítógép, telefon, mp4, az autóimat meg backodják a falhoz. :D Jaja. :rolleyes: ugyan ez ;) csak az enyémekkel nem játszik más utolsó számolásnál 634db volt :P ;) :D a legelső ótóm is megvan. Amikor kezdtem mászni, anyám azzal szadizott hogy elvette, és elém tette x méterrel odébb hogy megmutassa az éppen ottlevő vendégnek hogy tudok már mászni :D Most próbálja meg elvenni :P Piros T1-es platós transporter :D ott figyel a tankolós-ferrári mellett a TV tetején ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Volt már olyan, még az elején amikot szoktam a szűk beállót, hogy nekiért a jobb tükör a falnak. Csak úgy karistolt...az asszony.: a fal A FAL!!!!, én meg: a tükör... A TÜKÖR!!!! :D :P :lol: Most próbálja meg elvenni :D Na az enyémnek se jutna eszébe, hogy hozzányúljon ;) a kocsik rendben tartása az enyém :D :P :P A Kadett GTE-met kerüli ki legfőképp :P vajon miért.. :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 csőtök hé DÁW írtam neked privátotnem kaptad meg? :rolleyes: izé face előtti lámpát ugye be lhet rakni faceliftesbe is, csak a rácsot is cserélni kell igaz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 csőtök hé DÁW írtam neked privátotnem kaptad meg? :rolleyes: izé face előtti lámpát ugye be lhet rakni faceliftesbe is, csak a rácsot is cserélni kell igaz??? Nem kell. Messziről nem tűnik fel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem kell. Messziről nem tűnik fel. :P :rolleyes: akkor nem is teszek rá, ha csak a feltünésről van szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nem kell. Messziről nem tűnik fel. :D 5-6 km-ről már tényleg nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 5-6 km-ről már tényleg nem. :rolleyes: Komolyra fordítva láttam már új lámpa régi maszk variációt és nem vészes.....ujjnyira áll el fent...aki nem tudja mit kell figyelni nem hinném hogy észre venné. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 csőtök hé DÁW írtam neked privátotnem kaptad meg? :D izé face előtti lámpát ugye be lhet rakni faceliftesbe is, csak a rácsot is cserélni kell igaz??? Hááóóó, jah de, csak attán nem voltál és minek írkáljak ha úgyse kapod meg csak egy hónappal később :D Nemtom hol van. Múltkori nagy átpakolásnál el lett téve, és nemtudom hova :rolleyes: És van egy rossz hírem. Az ülések, kicsit sz.rosak lettek :P :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 csőtök Csőőőő! :P Hol jártál eddig lelkem? :rolleyes: :D :D 5-6 km-ről már tényleg nem. :D Mint az orosz mikroelektronikát? :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Hááóóó, jah de, csak attán nem voltál és minek írkáljak ha úgyse kapod meg csak egy hónappal később :P Nemtom hol van. Múltkori nagy átpakolásnál el lett téve, és nemtudom hova :rolleyes: És van egy rossz hírem. Az ülések, kicsit sz.rosak lettek :P :lol: :D engem a többi ülés már nem érint :P még ezt se csináltam meg... Csőőőő! ;) Hol jártál eddig lelkem? :D ;) ;) Mint az orosz mikroelektronikát? :P :D :D meló soltvadkerten... hétfőtől ujra ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Jaja. :rolleyes: ugyan ez :D csak az enyémekkel nem játszik más utolsó számolásnál 634db volt :D :P :P a legelső ótóm is megvan. Amikor kezdtem mászni, anyám azzal szadizott hogy elvette, és elém tette x méterrel odébb hogy megmutassa az éppen ottlevő vendégnek hogy tudok már mászni :lol: Most próbálja meg elvenni :D Piros T1-es platós transporter :D ott figyel a tankolós-ferrári mellett a TV tetején :P Azt nem Caravelle-nek hívták? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Azt nem Caravelle-nek hívták? :rolleyes: Caravelle a személyszállítós (6 vagy 9 személyes) Transporter tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 10 hónapos - 1 éves korom körül nem olvasgattam sokat, de most levettem megnézni. Ráírva nincs csak hogy VW bus médindzsermáni :rolleyes: sose voltam nagy pócvágenes, nemtudom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Köszi :rolleyes: Na, megnéztem a hátsó ajtóátvezető számát: alkatrészszám: 90377847, katalógusszám: 12 88 407. Tartozik hozzá egy gumigyűrű is, ami a B-oszlopba megy, abban csúszik az átvezető, de ebből többféle méret is van, ezért nem vállalok felelősséget, hogy ez kell Neked: 90275746, 8 15 320. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 caravel az mostani transporterekre is fel van dobva szóval Daykó verziója lesz a nyerő :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Csak én szedek bérescseppet. :rolleyes: 1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Csak én szedek bérescseppet. :D 1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (0 vendég és 0 anonim felhasználó) A többiek tudnak aludni :lol: :rolleyes: (vagy a hólapátolós, nap után elmennek egy kis fórróvíz alá, aztán ittvagyok :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 A többiek tudnak aludni :D :D (vagy a hólapátolós, nap után elmennek egy kis fórróvíz alá, aztán ittvagyok :P ) Én is tudnék, ha hagynának. :rolleyes: :P Nekem nem kellett havat lapátolnom. Viszont tegnap sétáltam, nem kocsikáztam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én is tudnék, ha hagynának. :D :D Nekem nem kellett havat lapátolnom. Viszont tegnap sétáltam, nem kocsikáztam! :P Hangosan írtam? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Hangosan írtam? :P :rolleyes: Nem, de utálom mikor teliszájjal írnak nekem msn-n! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2010 Megoszt Elküldve Január31, 2010 Én is tudnék, ha hagynának. :rolleyes: :lol: Nekem nem kellett havat lapátolnom. Viszont tegnap sétáltam, nem kocsikáztam! :P Séta...várjál rákeresek a gugliban...séta....láb,járás,régi helyváltoztatási eszköz, valami rémlik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts