Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 tehát akkor gyakrolatilag madjnem mind jó..:P?? Ami facelift utáni. Ami nekem jó az neked nem :lol: :rolleyes: Az összes többi igen :D Nekem is van egy ilyen házi-állat, szoba-őr cuccom a plafon közelében :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 tehát akkor gyakrolatilag madjnem mind jó..:rolleyes:?? formailag nem változtattak egyik bódé fajtán sem. csak sötétebbek lettek az újabbak Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 valakinek amúgy van ilyen lámpája? mer úgy tudom hogy ezeknek van engdeélyük amivel átmennek a műszakin is..:rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 hülyén fogalmazott kérdés de mind1 :rolleyes::) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Van egy plüss papagájom amit egy volt barátnőmnek vettem/akartam adni (csak hát átb#szott :D így megmaradt :rolleyes: ) vagy 12 évig a tv mellett volt erre asszony a múlt héten eltüntette :P mondom mit ártott az neki? :lol: Vagy csak ne emlékeztessen, hogy vigyázni kell a nőkkel? :D :P :P :D Lehet sokat beszélt. Jobban teszed, ha nem hozod szóba, nehogy a sorsára juss! :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ami facelift utáni. Ami nekem jó az neked nem ;) :D Az összes többi igen ;) Nekem is van egy ilyen házi-állat, szoba-őr cuccom a plafon közelében :D http://pics.coldline.hu/pics/16392-20100130-qxH1w1.jpg :P Én biztos mondtam már hogy mit tervezek... 1 polcot.. A négy kipolírozott dugattyút oda kitenni, egy szép fotót az astráról keretezve oda állítani, aztán félig kinyitni az opeles nagykönyvet és azt is olda felállítani na meg 1 szeget fölé és odalógatni ezt a kis szürke izét amit mutattam.. ;) "oltár" :P Van egy plüss papagájom amit egy volt barátnőmnek vettem/akartam adni (csak hát átb#szott :D így megmaradt :rolleyes: ) vagy 12 évig a tv mellett volt erre asszony a múlt héten eltüntette :P mondom mit ártott az neki? :D Vagy csak ne emlékeztessen, hogy vigyázni kell a nőkkel? :P ;) ;) ;) Nekem az 1ik fiókba még tanga is van eltéve... ;) ;) :lol: ( nem használom...nem használtam... Csak nálam maradt ) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :D Én biztos mondtam már hogy mit tervezek... 1 polcot.. A négy kipolírozott dugattyút oda kitenni, egy szép fotót az astráról keretezve oda állítani, aztán félig kinyitni az opeles nagykönyvet és azt is olda felállítani na meg 1 szeget fölé és odalógatni ezt a kis szürke izét amit mutattam.. :P "oltár" :P Nekem az 1ik fiókba még tanga is van eltéve... :lol: :D :rolleyes: Polc...látszik, hogy kezdő vagy. Nekem már egy egész szekrényem van. Mult hétvégén odakerült a jó féltengely is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :D Én biztos mondtam már hogy mit tervezek... 1 polcot.. A négy kipolírozott dugattyút oda kitenni, egy szép fotót az astráról keretezve oda állítani, aztán félig kinyitni az opeles nagykönyvet és azt is olda felállítani na meg 1 szeget fölé és odalógatni ezt a kis szürke izét amit mutattam.. :P "oltár" :P beteg... :P :D Én csak egy zászlót szeretnék, egyszer láttam vaterán, de elvitték és azóta se láttam :rolleyes: Egy márkakereskedés reklám-zászlója volt, sárga alapon egy 1,5 méteres, ezüst karikás-villámmal a közepén ;) a szobám falán a képek, meg a polcok között ki van hagyva a helye, csak nincs még meg ;) :D Polc...látszik, hogy kezdő vagy. Nekem már egy egész szekrényem van. Mult hétvégén odakerült a jó féltengely is... ;) http://kep.ivpicture.hu/292957.jpg Nekem meg 2 teljes helység, csak az egyiket a múlt hétvégén elöntötte a kula :P :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 én inkább nem linkelek képeket :rolleyes: bár itthon nincs sokminden...bkadett óra, gsi vonószemtakaró flipflopszínben, ülésfűtéskapcsolók, felnikupakok, pár lámpa, 8kerék.....b+ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 én inkább nem linkelek képeket :D bár itthon nincs sokminden...bkadett óra, gsi vonószemtakaró flipflopszínben, ülésfűtéskapcsolók, felnikupakok, pár lámpa, 8kerék.....b+ :P Úgyse férne rá egy képre, többet nem ne áldozz rá :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 én inkább nem linkelek képeket :rolleyes: bár itthon nincs sokminden...bkadett óra, gsi vonószemtakaró flipflopszínben, ülésfűtéskapcsolók, felnikupakok, pár lámpa, 8kerék.....b+ :D Na jó, de én másfél éve kezdtem! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 beteg... ;) :D Én csak egy zászlót szeretnék, egyszer láttam vaterán, de elvitték és azóta se láttam :rolleyes: Egy márkakereskedés reklám-zászlója volt, sárga alapon egy 1,5 méteres, ezüst karikás-villámmal a közepén ;) a szobám falán a képek, meg a polcok között ki van hagyva a helye, csak nincs még meg ;) :P Nekem meg 2 teljes helység, csak az egyiket a múlt hétvégén elöntötte a kula :P :D :lol: ;) ;) Ez a zászlós is jó megoldás...Majd max nyomtattatok 1et meg felfűzöm sperűnyélre :D na jó nem seprűnyélre ;) A legultolsó mondatod: :D :P Majdnem lefordultam a székről amikor elolvastam :P Polc...látszik, hogy kezdő vagy. Nekem már egy egész szekrényem van. Mult hétvégén odakerült a jó féltengely is... ;) http://kep.ivpicture.hu/292957.jpg jaja még kezdő vagyok én ebben.. De majd lesz nagyobb polc is ;) ;) Húúú...tényleg szép kis cuccos ez neked. TUdnék közöttük nézelődni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nekem is van egy ilyen házi-állat, szoba-őr cuccom a plafon közelében :rolleyes: http://pics.coldline.hu/pics/16392-20100130-qxH1w1.jpg Nekem meg őrző-védő macskáim :D a jobb szélső a legkeményebb :P az éjjel-nappal az ajtót támasztja, brunyálni se megy nagyon messze és még fateromnak is nekiront ha piszkálja a kocsimat.. :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Na jó, de én másfél éve kezdtem! :lol: :D a gyűjtést én is tavaly nyáron :rolleyes: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Én csak egy zászlót szeretnék, egyszer láttam vaterán, de elvitték és azóta se láttam :rolleyes: Egy márkakereskedés reklám-zászlója volt, sárga alapon egy 1,5 méteres, ezüst karikás-villámmal a közepén :D a szobám falán a képek, meg a polcok között ki van hagyva a helye, csak nincs még meg :D :D :P Nem is olyan rég láttam racsing bazáron. Érdemes azt is nézni, mert más többször láttam ilyen zászlót meg op. jel alakú kispárnát is. (Tudod az autó egy közlekedési eszköz, elvisz A-ból B-be :lol: :D :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nekem meg őrző-védő macskáim :P a jobb szélső a legkeményebb :D az éjjel-nappal az ajtót támasztja és még fateromnak is nekiront ha piszkálja a kocsimat.. :lol: :D :P http://s10.images.www.tvn.hu/2010/01/30/19...1cd07851644.jpg a jobb első nagyon betyár lehet... :D Már így ránzésére olyan mint valami feketeöves nindzsa karatés hadzsime Na gyóvan.... má megint én vagyok az elsőhelyen kommentelés terén.... :D :rolleyes: de ha mindíg van valami mondanivaló... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nekem meg őrző-védő macskáim :rolleyes: a jobb szélső a legkeményebb :P az éjjel-nappal az ajtót támasztja, brunyálni se megy nagyon messze és még fateromnak is nekiront ha piszkálja a kocsimat.. :D :P :lol: az enyém meg segít szerelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 a jobb első nagyon betyár lehet... :rolleyes: Már így ránzésére olyan mint valami feketeöves nindzsa karatés hadzsime Az, de komolyan :D múltkor faterrel oda voltunk valahol és benne hagyta a kocsiba a telefonját, bemegy a garázsba, nyitná de hát be van zárva :P (ugye zárkálási mániában szenvedek mióta kollégának felnyomták és kipakolták a garázsát, 4 házzal arrébb lakik) elkezdte keményen csattogtatni -erre a macsek spuri be és elkezdte harapni-karmolni a lábát öregemnek :D :P na mondom ez komoly.. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :P ;) Ez a zászlós is jó megoldás...Majd max nyomtattatok 1et meg felfűzöm sperűnyélre :D na jó nem seprűnyélre ;) A legultolsó mondatod: :P :lol: Majdnem lefordultam a székről amikor elolvastam :D jaja még kezdő vagyok én ebben.. De majd lesz nagyobb polc is :P ;) Húúú...tényleg szép kis cuccos ez neked. TUdnék közöttük nézelődni :P Nézelődni lehet hogy tudnál, de használni semmit, mert mind a kiszerelt rossz alaktrészek, egy-két kivétellel. Nincs szívem megválni tőlük. :rolleyes: Ez olyan fétis-dolog lehet. :D Ma amikor felkeltünk a szálláson nem volt villany, sötétben csomagoltunk, ettünk, leraktam a szelet kenyeret az asztal sarkára, aztán megkentem mellette az abroszt lekvárral... lesz meglepi,ha jönnek takarítani! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Az, de komolyan ;) múltkor faterrel oda voltunk valahol és benne hagyta a kocsiba a telefonját, bemegy a garázsba, nyitná de hát be van zárva ;) (ugye zárkálási mániában szenvedek mióta kollégának felnyomták és kipakolták a garázsát, 4 házzal arrébb lakik) elkezdte keményen csattogtatni -erre a macsek spuri be és elkezdte harapni-karmolni a lábát öregemnek :D :P na mondom ez komoly.. ;) ;) :lol: :D oda figyel a dolgokra a macsek ;) ;) Állatokról jut eszembe ez Szegény szerencsétlen kutyát úgy sajnálom... ;) Nézelődni lehet hogy tudnál, de használni semmit, mert mind a kiszerelt rossz alaktrészek, egy-két kivétellel. Nincs szívem megválni tőlük. :rolleyes: Ez olyan fétis-dolog lehet. :P Ma amikor felkeltünk a szálláson nem volt villany, sötétben csomagoltunk, ettünk, leraktam a szelet kenyeret az asztal sarkára, aztán megkentem mellette az abroszt lekvárral... lesz meglepi,ha jönnek takarítani! :D Én is elteszek sok használhatatlan cuccot... Azoknak értékük van....eszmei ;) Hát... :D :P a lekváros rész meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Nézelődni lehet hogy tudnál, de használni semmit, mert mind a kiszerelt rossz alaktrészek, egy-két kivétellel. Nincs szívem megválni tőlük. :rolleyes: Ez olyan fétis-dolog lehet. :D Ma amikor felkeltünk a szálláson nem volt villany, sötétben csomagoltunk, ettünk, leraktam a szelet kenyeret az asztal sarkára, aztán megkentem mellette az abroszt lekvárral... lesz meglepi,ha jönnek takarítani! :P nem a kenyér alját kell megkenni b+ :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 az enyém meg segít szerelni :D Az enyém is szokott, csak mindig rossz helyen akar. :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ma amikor felkeltünk a szálláson nem volt villany, sötétben csomagoltunk, ettünk, leraktam a szelet kenyeret az asztal sarkára, aztán megkentem mellette az abroszt lekvárral... lesz meglepi,ha jönnek takarítani! :rolleyes: :D :P oda figyel a dolgokra a macsek :P :D Jaja :P de amúgy olyan íídes egy dög :lol: szeretem azt a kandúrt.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 :rolleyes: :D oda figyel a dolgokra a macsek :P :D Állatokról jut eszembe ez Szegény szerencsétlen kutyát úgy sajnálom... :lol: Láttam már, nekünk meg kint van a gázóradoboz a kerítés tövében, a kicsi átfár alatta, de a nagy van amikor elfelejti kikerülni. Jól be is van már horpadva. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 Ha már páran linkeltek, én is fogok. Az én szobámban nincsenek se alkatrészek, se különös plüss lények, viszont vannak szép korsóim, és van pár autómodellem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts