Breki Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ha biztosan csak szoftver kérdése, és tis kezeli írhatóan, akkor szerintem azt a 7 dolcsit megéri. Még szállítással is olcsóbb mint márkaszervízben bc-t programozni. :D Esetleg ilyen programok megfelelnek a célnak? :rolleyes: Amit ezen a videon mutatnak az is hasonló, de ez méreg drága :P viszont magyar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 :rolleyes: :D Nah de azóta is piros hó esik mindenhol csak ott nem ahol én vagyok? :lol: (vagy tőlem lesz piros a hó, és csak előttem fehér, mögöttem már nem? :P Igy van tőled lett piros:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Igy van tőled lett piros:P A szalagkorlát is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 A szalagkorlát is. :D Ne kötözködj mert Befejelem a szélvédődet is :P :rolleyes: Aztán nem csak sárvédőt kereshetsz :lol: (az ablak legalább nem színfüggő) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ne kötözködj mert Befejelem a szélvédődet is :D :rolleyes: Aztán nem csak sárvédőt kereshetsz :P (az ablak legalább nem színfüggő) Aztán neked is olyan piros fejed lesz mint a csávónak. :D :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Aztán neked is olyan piros fejed lesz mint a csávónak. :rolleyes: :D :P De a szélvédőd is szép piros lesz. Utána jöhet át az enyémbe, színrefújt üvegnek :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Drága matricáim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Mitől lehet az hogy a központival bezárom a kocsit de a csomagteret kitudom nyitni? Pedig azt is lezárja, de betudom nyomni a gombot :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Mitől lehet az hogy a központival bezárom a kocsit de a csomagteret kitudom nyitni? Pedig azt is lezárja, de betudom nyomni a gombot :D gyári központizárad van? nekem utángyártott, de ugyanez volt nekem is :P vagy behalt a moci, vagy nem kap áramot :lol: (nekem speckó az utóbbi volt) a gumiátvezetőben megtört a kábel. vedd le a műanyag burkolatot, és nézz rá, mit is produkál! egyszerű mechamikus cucc az egész, ha a gombot be tudod nyomni, akkor nem nyomja oda a motor a zár elé a pöcköt (ugye milyen szakszavakat tudok :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 gyári központizárad van? nekem utángyártott, de ugyanez volt nekem is :D vagy behalt a moci, vagy nem kap áramot :P (nekem speckó az utóbbi volt) a gumiátvezetőben megtört a kábel. vedd le a műanyag burkolatot, és nézz rá, mit is produkál! egyszerű mechamikus cucc az egész, ha a gombot be tudod nyomni, akkor nem nyomja oda a motor a zár elé a pöcköt (ugye milyen szakszavakat tudok :rolleyes: ) akkor sanszos hogy nem nyomja oda, mert működni működik ... legalábbis valamennyire, mert azt hallom....amugy nem gyári az tuti...bár nem tudom, nem én tettem bele ezt még Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 akkor sanszos hogy nem nyomja oda, mert működni működik ... legalábbis valamennyire, mert azt hallom....amugy nem gyári az tuti...bár nem tudom, nem én tettem bele ezt még itt van pár kép, csak hogy tudd miről beszélek :rolleyes: akkor készült, amikor magamnak építettem be a hátsó kp zárat, ugyanis nekem az nem volt beépítve (azóta ez a motor meghalt... a fent említett okok miatt, és átkerült a donoré, az eredeti kp zár szett, csak arról most nincs képem, nem találok) szerk: na ilyen a gyárija :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Most volt az RTL en, egy fehér Opel Vectra, 2.5 V6 os mocival. Vagyonadót kell utána füzetnie a tulajnak, kb. 45 ezer ft. ot évente. Az autó ér vagy 400 ezret. Hmm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 itt van pár kép, csak hogy tudd miről beszélek :rolleyes: akkor készült, amikor magamnak építettem be a hátsó kp zárat, ugyanis nekem az nem volt beépítve (azóta ez a motor meghalt... a fent említett okok miatt, és átkerült a donoré, az eredeti kp zár szett, csak arról most nincs képem, nem találok) szerk: na ilyen a gyárija :D Okés köszi...holnap meglesem mit tudok tenni, maximum lekötöm a rendszerről a csomagtartót ideiglenesen. Vaterán néztem 12ezerért komplett gyári szettet, de az az igazság így nem nagyon merek megbízni benne. Tényleg, nem volt olyan astra amiben belső nyitású lett volna a csomagtartó? Vagy az az 5 ajtósban nem is kivitelezhető mi, mert nem nyomja fel a csomagtartót semmi mint a sedan esetében. Pedig nem volna rossz :P Szerk: A hátsó ajtóknál milyen a gyári átvezető? Hol lehet olyat kapni? Bármely opel boltba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Most volt az RTL en, egy fehér Opel Vectra, 2.5 V6 os mocival. Vagyonadót kell utána füzetnie a tulajnak, kb. 45 ezer ft. ot évente. Az autó ér vagy 400 ezret. Hmm. Ezért jó az 1,4es 60 le-s astra...nem is megy de nem is fizetek ilyet rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na mi ez a nagy punnyadás? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Okés köszi...holnap meglesem mit tudok tenni, maximum lekötöm a rendszerről a csomagtartót ideiglenesen. Vaterán néztem 12ezerért komplett gyári szettet, de az az igazság így nem nagyon merek megbízni benne. Tényleg, nem volt olyan astra amiben belső nyitású lett volna a csomagtartó? Vagy az az 5 ajtósban nem is kivitelezhető mi, mert nem nyomja fel a csomagtartót semmi mint a sedan esetében. Pedig nem volna rossz :lol: ha a többi jó, akkor vegyél bontóba egy utángyártott kpzár mocit (1500 pínz) :D ki is próbálják neked :P én nem tudok/hallottam még ilyenről, pedig jó lenne :D A hátsó ajtóknál milyen a gyári átvezető? Hol lehet olyat kapni? Bármely opel boltba? hát az eléggé hiánycikk (már ha a gumiharmónikás cuccra gondolsz, amiben a kábelek futnak) én mólkoltam oda gumicsövet :rolleyes: a semmitől jobb :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na mi ez a nagy punnyadás? :D hétvége van, biztos mindenki fáradt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na mi ez a nagy punnyadás? :rolleyes: barátnőzök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 barátnőzök :D Én is haladok az úton hogy ilyen tevékenységet űzzek... :rolleyes: Mondhatni hogy nagyon nagyon jó úton :D :lol: Ezért jó az 1,4es 60 le-s astra...nem is megy de nem is fizetek ilyet rá :D naaaa.. :P Megy az :D Én a dizelemre azt mondom hogy megy...pedig az is 60 lóerő, és szívódé.. :P De megy...aki meg nem így gondolja az nyaljon sót :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Én is haladok az úton hogy ilyen tevékenységet űzzek... :rolleyes: Mondhatni hogy nagyon nagyon jó úton :P :P naaaa.. :D Megy az :lol: Én a dizelemre azt mondom hogy megy...pedig az is 60 lóerő, és szívódé.. :D De megy...aki meg nem így gondolja az nyaljon sót :D :D Jó..igaz...amennyit kell tudnia azt tudja is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Jó..igaz...amennyit kell tudnia azt tudja is :D :rolleyes: jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Én a dizelemre azt mondom hogy megy.. Az enyém meg nem :rolleyes: jó helyen van a garázsban.. :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Az enyém meg nem :rolleyes: jó helyen van a garázsban.. :P :lol: :D Ma már az enyém is ment. Átment a műszakin. :D Igaz 55 000 lett a vége, de két évre le van a gond. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ma már az enyém is ment. Átment a műszakin. :rolleyes: Igaz 55 000 lett a vége, de két évre le van a gond. :D Rengeteg embert ismerek kasznisok, autószerelők akik műszakiztatnak...ahhoz képest amit tőlük hallok, nem is volt sok az 55 ezer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Rengeteg embert ismerek kasznisok, autószerelők akik műszakiztatnak...ahhoz képest amit tőlük hallok, nem is volt sok az 55 ezer! Nem. Kézifékkötél, első fékbetétek, bal talpas csere volt. 25 a vizsgadíj, környzetvédelmi vizsgálattal, nem KPM nél, hanem Volánnál. Kicsit drágább mint a KPM, de nem kötnek mindenbe bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts