invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 1 telefonszámot akartam megkérdezni csak. Amit interneten lehet kapni Tech2-es műszer, az jó lenne nekünk? Most nem akarok linkelgetni, de az eb@y-en több is van. Tech2 jó lenne Neked. :rolleyes: A 96 előttieknek még nem OBD csati van, hanem régebbi 10 pines ALDL. Ahhoz kell a Tech1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na én naív azt hittema fehér autóval könnyebb dolga van az embernek a bontókban...hát tévedtem...eddig 3ból semmi...pedig jó áron adnák a dolgokat, bár ami nincs azt adhatják :D Azt hiszem egy jó darabig törötten járok...max a lámpát meg az indexet helyre rakatom, hogy mégis azt világítsa meg amit kell, mert múltkor sötétben nem volt olyan vicces igy menni :rolleyes: szerk.: 4ből semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Tech2 jó lenne Neked. :rolleyes: A 96 előttieknek még nem OBD csati van, hanem régebbi 10 pines ALDL. Ahhoz kell a Tech1. De ez túl olcsó, hogy igaz legyen! Amit PC-ről használsz az is tud mindent? Értem itt ez alatt pl. a bord computer programozását. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 De ez túl olcsó, hogy igaz legyen! Amit PC-ről használsz az is tud mindent? Értem itt ez alatt pl. a bord computer programozását. Ezt most nem igazán értem...mutasd meg amire gondolsz. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Ezt most nem igazán értem...mutasd meg amire gondolsz. :rolleyes: :D Tech 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Tech2 jó lenne Neked. :rolleyes: A 96 előttieknek még nem OBD csati van, hanem régebbi 10 pines ALDL. Ahhoz kell a Tech1. Múltkor nekem a BC-programozást Tech2-vel csinálták, csak valami átalakítót dugott rá a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 :rolleyes: Tech 2 Azért nem semmi, hogy 7 dollár az egész. Itthon meg 18eFt-ért vesztegetik ugyanezt. Asszem vámmal postaköltséggel együtt is bőven megérné ebay-en megvenni. (ha valaki rendelne akkor én is beszállnék eggyel így a postaköltség is oszlana) Gondolom ehhez azért kellenének még diag programok. Vagy a TIS-el lehet tesztelni is ha van egy ilyenem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na én naív azt hittema fehér autóval könnyebb dolga van az embernek a bontókban...hát tévedtem...eddig 3ból semmi...pedig jó áron adnák a dolgokat, bár ami nincs azt adhatják :lol: Azt hiszem egy jó darabig törötten járok...max a lámpát meg az indexet helyre rakatom, hogy mégis azt világítsa meg amit kell, mert múltkor sötétben nem volt olyan vicces igy menni :rolleyes: szerk.: 4ből semmi pirosból is sok van... :D Egy sráccal sikerült is beszélnem akinek elvileg volt is, de annyira nem kell neki a pénzem hogy b.szik hívni, meg felvenni is. Lehet hogy a végén télleg elmegyek Debrecenig 1 nyomorult sárvédőért, motorháztetőért, meg lökösért... :P Méghogy itt az ország közepe :D :D Gyálig már elmentem egyszer de amit a srác mutatott (szerinte tök jó állapotban-- ezért is mentem el érte--) az rosszabbul nézett ki mint az enyém :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 pirosból is sok van... :rolleyes: Egy sráccal sikerült is beszélnem akinek elvileg volt is, de annyira nem kell neki a pénzem hogy b.szik hívni, meg felvenni is. Lehet hogy a végén télleg elmegyek Debrecenig 1 nyomorult sárvédőért, motorháztetőért, meg lökösért... :P Méghogy itt az ország közepe :D :lol: Gyálig már elmentem egyszer de amit a srác mutatott (szerinte tök jó állapotban-- ezért is mentem el érte--) az rosszabbul nézett ki mint az enyém :D Hát igen...jobb megnézni személyesen :D Nekem 3-4 ezreket mondtak 3 helyen is a sárvédők darabjára...1 helyen meg 6-7ezret ami tényleg jó állapotú (benne mondjuk megbízok) a másik helyeken nem tudom milyen állapotú lehet...de 6-7 ér is megérné ha tényleg szép, mert az utángyártott is ennyi és azt még fényezni kellene... Nézegetem használtautó.hu-n is aztán ha nem olyan messze kéne menni akkor inkább elmegyek érte magánszemélyhez is... :D Találtam egy fehéret, képek alapján jól néz ki... kivan vonva a forgalomból...ha lenne helyem egybe meg is venném (120ra tartja de szerintem 100ért elhoznám) aztán sokkal többet kilehetne árulni belőle úgy is ha jó áron adom a cuccokat belőle. De ugye fránya lakás...utcán mégsem szedhetem szét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hát igen...jobb megnézni személyesen :D Nekem 3-4 ezreket mondtak 3 helyen is a sárvédők darabjára...1 helyen meg 6-7ezret ami tényleg jó állapotú (benne mondjuk megbízok) a másik helyeken nem tudom milyen állapotú lehet...de 6-7 ér is megérné ha tényleg szép, mert az utángyártott is ennyi és azt még fényezni kellene... Nézegetem használtautó.hu-n is aztán ha nem olyan messze kéne menni akkor inkább elmegyek érte magánszemélyhez is... :rolleyes: Találtam egy fehéret, képek alapján jól néz ki... kivan vonva a forgalomból...ha lenne helyem egybe meg is venném (120ra tartja de szerintem 100ért elhoznám) aztán sokkal többet kilehetne árulni belőle úgy is ha jó áron adom a cuccokat belőle. De ugye fránya lakás...utcán mégsem szedhetem szét :P Én is vadásztam arra is. Kedvencem ez a legutóbbi srác volt, hirdetés szerint Budaörsi, telefon szerint Debrecenbe van az autó, de a héten hozza fel, megbeszéljük majd... Nekem mindenhol 5-öt mondtak a sárvédőre, ott is akikben megbízok (csak messze vannak) meg ott is ahol egy törött rozsdás szutykot akartam rámsózni... :D Mostmár a lakatosommal is lebeszéltem hogy Februárban viszem hozzá a gépet, de ahogy most kinéz elemek nélkül :lol: :P Előbb utóbb csak találunk má' annyi astra van mint égen a csillag, mindenki csak az elejét töri össze? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Én is vadásztam arra is. Kedvencem ez a legutóbbi srác volt, hirdetés szerint Budaörsi, telefon szerint Debrecenbe van az autó, de a héten hozza fel, megbeszéljük majd... Nekem mindenhol 5-öt mondtak a sárvédőre, ott is akikben megbízok (csak messze vannak) meg ott is ahol egy törött rozsdás szutykot akartam rámsózni... :rolleyes: Mostmár a lakatosommal is lebeszéltem hogy Februárban viszem hozzá a gépet, de ahogy most kinéz elemek nélkül :lol: :P Előbb utóbb csak találunk má' annyi astra van mint égen a csillag, mindenki csak az elejét töri össze? :P :D Óóó eddig amíg nem kellett egy rakat ép elejű fehér astra volt :D ...most hogy összetörtek...most persze nincs :D Na de még van 2 lehetőségem, azt még most megnézem, aztán max a lámpákat helyre rakatom...az elemeket meg majd ha lesznek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Óóó eddig amíg nem kellett egy rakat ép elejű fehér astra volt :lol: ...most hogy összetörtek...most persze nincs :rolleyes: Na de még van 2 lehetőségem, azt még most megnézem, aztán max a lámpákat helyre rakatom...az elemeket meg majd ha lesznek :P Úgy könnyű :D Én a lámpát se tudom rendbecsinálni, mert a zárhíd-lámpakeret kombó is megnyekkent :D Én addig nem látok rendesen amíg meg nem lesz az építkezéshez a "vas" is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 :rolleyes: Tech 2 Hmmmm. Szerintem ha jobban elolvasod... diag. scanner. Szerintem csak olvasni tud, módosítani nem biztos. Demónak is van pl Tech1, de ő is mondta hogy csak olvasni tud vele írni nem. Utána kellene járni mert ennyiért tényleg nem drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Hmmmm. Szerintem ha jobban elolvasod... diag. scanner. Szerintem csak olvasni tud, módosítani nem biztos. Demónak is van pl Tech1, de ő is mondta hogy csak olvasni tud vele írni nem. Utána kellene járni mert ennyiért tényleg nem drága. Na ezaz! Nem tudom milyenek vannak, mert olvasót nem akarok venni. Egyébként, ha már a kábel megvan, akkor nem csak program kérdése, hogy írni is tudj?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na ezaz! Nem tudom milyenek vannak, mert olvasót nem akarok venni. Egyébként, ha már a kábel megvan, akkor nem csak program kérdése, hogy írni is tudj?! Szerintem de. Kérdés, hogy ilyet adnak-e hozzá. Jó lenne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Szerintem de. Kérdés, hogy ilyet adnak-e hozzá. Jó lenne :rolleyes: Szerintem ehhez semmi programot nem adnak, csak a kábel + valami driver azt kész. De lehet szerintem neten jó programokat találni, meg a TIS nem tudja kezelni ??? Mert a TIS-ben is vannak teszt funkciók. (TIS: gyári szervíz szoftver) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na én naív azt hittema fehér autóval könnyebb dolga van az embernek a bontókban...hát tévedtem...eddig 3ból semmi...pedig jó áron adnák a dolgokat, bár ami nincs azt adhatják :lol: Azt hiszem egy jó darabig törötten járok...max a lámpát meg az indexet helyre rakatom, hogy mégis azt világítsa meg amit kell, mert múltkor sötétben nem volt olyan vicces igy menni :D szerk.: 4ből semmi Óóó eddig amíg nem kellett egy rakat ép elejű fehér astra volt :D ...most hogy összetörtek...most persze nincs :P Na de még van 2 lehetőségem, azt még most megnézem, aztán max a lámpákat helyre rakatom...az elemeket meg majd ha lesznek :D Persze, mert az elmult napokban nagyon törtek az autók, és a fehér beleolvadt a hó színébe, többet törtek belőle. :rolleyes: Ezért fogytak el a fehér első részek. :P Az enyémhez való színű balos sárvédővel nem találkoztatok a bontókban? Még benne van a nyári biciklis gyerek arclenyomata. :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Szerintem ehhez semmi programot nem adnak, csak a kábel + valami driver azt kész. De lehet szerintem neten jó programokat találni, meg a TIS nem tudja kezelni ??? Mert a TIS-ben is vannak teszt funkciók. (TIS: gyári szervíz szoftver) Dehogynem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Persze, mert az elmult napokban nagyon törtek az autók, és a fehér beleolvadt a hó színébe, többet törtek belőle. :rolleyes: Ezért fogytak el a fehér első részek. :P Az enyémhez való színű balos sárvédővel nem találkoztatok a bontókban? Még benne van a nyári biciklis gyerek arclenyomata. :P :lol: Nah akkor most a HÓ és a PIROS sárvédők elfogyásának kapcsolatát magyarázd el nekem légyszives :D :D Fejeltesd meg vele belülről is, és akkor jó lesz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Persze, mert az elmult napokban nagyon törtek az autók, és a fehér beleolvadt a hó színébe, többet törtek belőle. :rolleyes: Ezért fogytak el a fehér első részek. :P Az enyémhez való színű balos sárvédővel nem találkoztatok a bontókban? Még benne van a nyári biciklis gyerek arclenyomata. :lol: :D Köszi ezt a remek eszme futtatást :D Ez tetszett :P Amugy sajna nem, mert célirányosan fehérre kérdeztem rá telefonon...igy nem tudom hogy milyen más szín volt... De most voltam egy új boltban, ahol foglalkoznak a bontott dolgok beszerzésével is...elvileg jövő7en valamikor csörögnek hogy mire jutottak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nah akkor most a HÓ és a PIROS sárvédők elfogyásának kapcsolatát magyarázd el nekem légyszives :D :rolleyes: Fejeltesd meg vele belülről is, és akkor jó lesz. :lol: :P Nálad elő állt az a ritka eset, amikor piros hó esett...és így mingyárt érvényes az előző levezetés rád is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Dehogynem! :rolleyes: Akkor most érdemes beruházni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nah akkor most a HÓ és a PIROS sárvédők elfogyásának kapcsolatát magyarázd el nekem légyszives :D :P Fejeltesd meg vele belülről is, és akkor jó lesz. :D :lol: Akinek piros autója van, képes azt hinni hogy Ferrarival közlekedik. A hiányos menetteljesítmények mellett, mégis a magas sebességet választva, a megfelelő fékhatás teljes nélkülözésével szállnak bele bizonyos fizikai akadályokba. Lehetnek ezek stabilan rögzített tereptárgyak, pl szalagkorlát. Ezért fogynak el, a piros első részek. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Nálad elő állt az a ritka eset, amikor piros hó esett...és így mingyárt érvényes az előző levezetés rád is :P :lol: :D Nah de azóta is piros hó esik mindenhol csak ott nem ahol én vagyok? :D (vagy tőlem lesz piros a hó, és csak előttem fehér, mögöttem már nem? :P Akinek piros autója van, képes azt hinni hogy Ferrarival közlekedik. A hiányos menetteljesítmények mellett, mégis a magas sebességet választva, a megfelelő fékhatás teljes nélkülözésével szállnak bele bizonyos fizikai akadályokba. Lehetnek ezek stabilan rögzített tereptárgyak, pl szalagkorlát. Ezért fogynak el, a piros első részek. :rolleyes: :D :P TV-ben nem léptél még fel? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Akkor most érdemes beruházni? Ha biztosan csak szoftver kérdése, és tis kezeli írhatóan, akkor szerintem azt a 7 dolcsit megéri. Még szállítással is olcsóbb mint márkaszervízben bc-t programozni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts