Opeles90 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Nah fölhívtam... Hát ezt se veszem meg :P :D Azzal kezdi hogy "forogjá' a telefonnal" Mondom mibajodvaa? :D "forogjá' a telefonnal mer' szaggat" Mondom kocsiba vagyok, lehet hogy azért szakadozik, majd megszokod. Kérdezem a zár-takaróról. Ő astrával nem foglalkozik, csak kadettal. Mondom láttam a képet róla, az egyértelműen astrának tűnik. "Jah télleg, az astra..." ;) :D kérdezem az árát, "hát ugye olyan 2500-3000 környékére gondolt. Mondom neki hogy egy ezresért van feltéve... "az nem lehet, akkor a srác aki feltette, elírta..." Itt még alkudoztam vele, aztán mondtam hogy majd megbeszéljük... :D felejtős nah. Amúgy meg csak azért van neki ez mert a rendszám-világítást szedték ki az ajtóból, és ez lett a bontalék. Szerinte hipertökéletes állapotban van, jobb mint ahogy a gyárból kijött, úgyhogy gondolom törött is ;) :P :P ;) ;) jobbá tetted a reggelemet ;) ;) Franc álljon bele ebbe a @#@#@ laborba.....rohadtul nincsen kedvem ahoz hogy az oktató tanár megint ott cigánykodjon, meg kiabáljon meg felhúzza magát minden baromságon... :P Be kéne vinni 1 dugattyút aztán ha hepciázik fejbenyomni vele.... :rolleyes: de csábító ötlet...hmmmm ;) Multkor már sarkonfordultam, mert elkezdett kiabálni ok nélkül, és mellesleg azt kiabálta amit én előtte 2 percel elmondtam....aztán megkérdeztem hogy tanárnő süket...? A többi részletet nem mondanám mert eléggé durván beszóltam neki.... :lol: De lexarom.. hepciás rrrrrrrrribi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 :lol: :D :P :D jobbá tetted a reggelemet :D :P Franc álljon bele ebbe a @#@#@ laborba.....rohadtul nincsen kedvem ahoz hogy az oktató tanár megint ott cigánykodjon, meg kiabáljon meg felhúzza magát minden baromságon... :D Be kéne vinni 1 dugattyút aztán ha hepciázik fejbenyomni vele.... :rolleyes: de csábító ötlet...hmmmm :P Multkor már sarkonfordultam, mert elkezdett kiabálni ok nélkül, és mellesleg azt kiabálta amit én előtte 2 percel elmondtam....aztán megkérdeztem hogy tanárnő süket...? A többi részletet nem mondanám mert eléggé durván beszóltam neki.... :P De lexarom.. hepciás rrrrrrrrribi Mé' nem ezzel kezdted? Ha Ribi, és éppen baja van, akkor két dologgal lehet javítani. Vagy egy új hűtővel, víz-csövekkel, és kiegyenlítő tartály kupakkal, vagy motort kell cserélni benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Mé' nem ezzel kezdted? Ha Ribi, és éppen baja van, akkor két dologgal lehet javítani. Vagy egy új hűtővel, víz-csövekkel, és kiegyenlítő tartály kupakkal, vagy motort kell cserélni benne :D :rolleyes: :D Ma ha genyózik, megkéne mondani neki... :P tanárnő esetleg egy hűtőrendszer csere? :P Haveromnak is van ribije.... régen ő is visszapofázott, mostmár olyam mint a kezesbárány... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Nah fölhívtam... Hát ezt se veszem meg :P :lol: Azzal kezdi hogy "forogjá' a telefonnal" Mondom mibajodvaa? :D "forogjá' a telefonnal mer' szaggat" Mondom kocsiba vagyok, lehet hogy azért szakadozik, majd megszokod. Kérdezem a zár-takaróról. Ő astrával nem foglalkozik, csak kadettal. Mondom láttam a képet róla, az egyértelműen astrának tűnik. "Jah télleg, az astra..." :P :D kérdezem az árát, "hát ugye olyan 2500-3000 környékére gondolt. Mondom neki hogy egy ezresért van feltéve... "az nem lehet, akkor a srác aki feltette, elírta..." Itt még alkudoztam vele, aztán mondtam hogy majd megbeszéljük... :rolleyes: felejtős nah. Amúgy meg csak azért van neki ez mert a rendszám-világítást szedték ki az ajtóból, és ez lett a bontalék. Szerinte hipertökéletes állapotban van, jobb mint ahogy a gyárból kijött, úgyhogy gondolom törött is :D sajnálom,h nem jött össze az üzlet, túl szépnek is tűnt,h igaz legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 sajnálom,h nem jött össze az üzlet, túl szépnek is tűnt,h igaz legyen! :lol: Ez van :rolleyes: Azért köszi. Viszont legalább jókat röhögtem egy-két megszólalásán :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ez van :rolleyes: Azért köszi. Viszont legalább jókat röhögtem egy-két megszólalásán :lol: :D Reggel kiborítottam a kávét... :P mert olvastam a "forogjá a telefonnal"-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Szabó-féle Opel szervíz, jegyzőkönyv.: A behozott F Astra (94, c14nz) a tulajdonos szerint bal kanyarban erős ropogó-kopogó hangot adott ki a jobb kerék felől. valószínűsíthető hiba, jobb oldali féltengely-csukló. Első körben cseréltünk hosszú féltengelyt, anyagköltség 5000-, spec.szerszám beszerzése 2500-, szétszerelés 3 óra, összerakás 1/2 óra. A hibajaeneség nem szűnt meg, sőt fokozódott. Konzultálás Hening cartársal, tanácsára második körben a kipufogórendszert vizsgáltuk meg. Szemrevételezéssel megállapítottuk, hogy középső dobot tartó bal oldali gumibak hiányzik valószínű a biztosító gyűrű leesése okozta elvesztését. Gyorsszervizelés, ideiglenes rögzítés 3 db kábelkötegelő felhasználásával 3X20Forint, munkaidő 5 perc. Várható végleges javítási költség 600-700Forint. Részvétnyilvánítást és Sanci-féle röhögő, földet csapkodó smájlik belinkelését mellőzni kéretik. :rolleyes: Kösz Karcsi a segítséget, hálám jelélül fogadj el tőlem egy alig használt hosszú féltengelyt! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Reggel kiborítottam a kávét... :rolleyes: mert olvastam a "forogjá a telefonnal"-t mostantól én is így fogok indítani minden telefonbeszélgetést! :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Szabó-féle Opel szervíz, jegyzőkönyv.: A behozott F Astra (94, c14nz) a tulajdonos szerint bal kanyarban erős ropogó-kopogó hangot adott ki a jobb kerék felől. valószínűsíthető hiba, jobb oldali féltengely-csukló. Első körben cseréltünk hosszú féltengelyt, anyagköltség 5000-, spec.szerszám beszerzése 2500-, szétszerelés 3 óra, összerakás 1/2 óra. A hibajaeneség nem szűnt meg, sőt fokozódott. Konzultálás Hening cartársal, tanácsára második körben a kipufogórendszert vizsgáltuk meg. Szemrevételezéssel megállapítottuk, hogy középső dobot tartó bal oldali gumibak hiányzik valószínű a biztosító gyűrű leesése okozta elvesztését. Gyorsszervizelés, ideiglenes rögzítés 3 db kábelkötegelő felhasználásával 3X20Forint, munkaidő 5 perc. Várható végleges javítási költség 600-700Forint. Részvétnyilvánítást és Sanci-féle röhögő, földet csapkodó smájlik belinkelését mellőzni kéretik. :P Kösz Karcsi a segítséget, hálám jelélül fogadj el tőlem egy alig használt hosszú féltengelyt! :D Elég drágán veszed :rolleyes: Amúgy ügyes :lol: :D :P :D Igazi Zotya féle megmozdulás volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Elég drágán veszed :rolleyes: Amúgy ügyes :P :P :lol: :D De nem ez a félelemetes, hanem tudod mi? A medve! :D Az előbb beszéltem telefonon az asszonnyal, elég vészjósló volt a hangja. :D Remélem mostanában tényleg becarik a féltengelyem, mert alkatrész már van hozzá. :P Hiába na, a jó pap holtig tanul. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 De nem ez a félelemetes, hanem tudod mi? A medve! :lol: Az előbb beszéltem telefonon az asszonnyal, elég vészjósló volt a hangja. :rolleyes: Remélem mostanában tényleg becarik a féltengelyem, mert alkatrész már van hozzá. :D Hiába na, a jó pap holtig tanul. :D De miért mondtad el neki? :P Elég neki annyit tudni hogy 1-autó rossz 2-autó megjavítva 3-anyagköltség 8500 huf, és akkor még meg is kávézhatsz belőle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 De miért mondtad el neki? :D Elég neki annyit tudni hogy 1-autó rossz 2-autó megjavítva 3-anyagköltség 8500 huf, és akkor még meg is kávézhatsz belőle :P :rolleyes: :D Én is így csinálom. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 mostantól én is így fogok indítani minden telefonbeszélgetést! :rolleyes: :D :P :lol: :D :P Kipróbáltam most muterral.. :D Felhívott, én meg: Forogjá....Forogjá a telefonnal.... Anya: Normális vagy?! ittál? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 De nem ez a félelemetes, hanem tudod mi? A medve! :D Az előbb beszéltem telefonon az asszonnyal, elég vészjósló volt a hangja. :rolleyes: Remélem mostanában tényleg becarik a féltengelyem, mert alkatrész már van hozzá. :P Hiába na, a jó pap holtig tanul. :P rugasd meg... Van 1 ismerősöm aki így törte el.. :lol: Gárzalépett elfordított kormánnyal és el is tört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 rugasd meg... Van 1 ismerősöm aki így törte el.. :P Gárzalépett elfordított kormánnyal és el is tört :rolleyes: Véletlenül nem egy wartburg, és egy Novy névre hallgató ismerős volt? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 De miért mondtad el neki? ;) Elég neki annyit tudni hogy 1-autó rossz 2-autó megjavítva 3-anyagköltség 8500 huf, és akkor még meg is kávézhatsz belőle ;) Nem műkszik, mert tegnap délelőtt szereltem be a bontott féltengelyt, és amikor mentem érte még mindíg kopogott. Mint mondtam volna? Ez nem az amire gondolsz, csak a kavics potyog ki a gumiból? :rolleyes: :lol: :D Én is így csinálom. :P :D Jókor mondod! :D ;) :D :P :P ;) Kipróbáltam most muterral.. ;) Felhívott, én meg: Forogjá....Forogjá a telefonnal.... Anya: Normális vagy?! ittál? ;) Egyszer a zsarukat hívtam, aztán a yard is mondta.: menjen kicsit arrébb, most jó, most nem jó, menjen kicsit vissza... Mondom mi van backi, ezek figyelnek valahonnan??? :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 :rolleyes: :D :P :lol: Kipróbáltam most muterral.. :D Felhívott, én meg: Forogjá....Forogjá a telefonnal.... Anya: Normális vagy?! ittál? :P mekkora poén!szétröhögöm magam rajtad meg anyukádon! :D :D :P :P ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Kinyomoztam az INSP felirat okát :D A bal rendszám világító izzó lekapcsolta magát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Kinyomoztam az INSP felirat okát :lol: A bal rendszám világító izzó lekapcsolta magát :rolleyes: Nekem meg a jobb, de mégsem rémisztget különböző feliratokkal :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Kinyomoztam az INSP felirat okát :D A bal rendszám világító izzó lekapcsolta magát :rolleyes: Na jó, de ez mitől van, és mit lehet tenni vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Nekem meg a jobb, de mégsem rémisztget különböző feliratokkal :D :rolleyes: S akkor hogy is volt a reggeli indítózás? :P Na jó, de ez mitől van, és mit lehet tenni vele? Há' kialudt. Megpüföltem a díszlécet és életre kelt. Majd ha melegebb idô lessz megnézem mi van vele. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 S akkor hogy is volt a reggeli indítózás? :P Há' kialudt. Megpüföltem a díszlécet és életre kelt. Majd ha melegebb idô lessz megnézem mi van vele. :lol: Ma? remekül. Indítás előtt felálltam a vonóhorogra, és ugráltam rajta egy kicsit. Így összekevertem a cuccot a tankban, és már indult is :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Ma? remekül. Indítás előtt felálltam a vonóhorogra, és ugráltam rajta egy kicsit. Így összekevertem a cuccot a tankban, és már indult is :lol: :D Az jó. Én lazán elfoglaltam kényelmes pozisönbe a helyem majd egy laza jobbas mozdulattal toltam neki egy kulcsot. Pöcc-röff. :P Valaki éjjel le kéne uninstalálja a vonóhorgod azt holnap mehetsz gyalog. :D Szerk: A tegnap reggelre gondoltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Az jó. Én lazán elfoglaltam kényelmes pozisönbe a helyem majd egy laza jobbas mozdulattal toltam neki egy kulcsot. Pöcc-röff. :D Valaki éjjel le kéne uninstalálja a vonóhorgod azt holnap mehetsz gyalog. :P Szerk: A tegnap reggelre gondoltam :rolleyes: Nekem tetősínem is van, azzal is meg tudom rángatni :D :D Amúgy meg vigye nyugodtan, engem csak idegesít... :D állandóan kék-zöld a lábam mert csomagtartóba pakolásnál összerugdosom :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Há' kialudt. Megpüföltem a díszlécet és életre kelt. Majd ha melegebb idô lessz megnézem mi van vele. :D Lekapcsolta magát az izzó...az a sok felesleges elektronika! Az enyém csak simán kiég. :P :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts