zotya975 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Nekem meg elkéne egy középboxba való hátsó ülés felől eső hamutartó mert az enyémé el van törve és nem marad a fedél a helyén :rolleyes: de 5 év alatt képtelen voltam beszerezni egyet.. :lol: Hát azt nem tudok adni, de van egy bontott féltengelyem, ha esetleg érdekel... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 A hibát nem közvetlen az etanol hanem a hidegen beállás a garázsba okozta. Csak lehet mégis az etenol miatt több pára csapódott ki pl a gyertyákra mint benzinből és így sokkal-sokkal nehezebben indult. Ez csak egy elmélet. Majd meglátjuk a héten hogyan viselkedik. A többször ill. több hiba előjön akkor elfelejtem. Ezért is keztem csak 25%-al. Viszont érdekes a kipufogó szaga :rolleyes: Simán érezni, hogy etanol is van benne. Én is tankolok bele e85-öt, de mint Zotyának, nálam sincs gond a hidegindítással. Sőt a fogyi is nagyon barátian alakul. Valóban alsó tartományban mintha nyomatékosabb lenne és hát az az enyhe pálinkaszag, mikor állok be az udvarba már üzemmeleg motorral... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Hát azt nem tudok adni, de van egy bontott féltengelyem, ha esetleg érdekel... :rolleyes: :lol: Tartok tőle, hogy a tiédből 4 darab se bír annyit mint az enyémben lévő :P :D De amúgysem kell, mostmár télleg csóróság van nálunk is, jött egy gázszámla 53xxx pízről :P csak nem tudom miért a tisztességes fogyasztókkal fizetik meg a sok naplopó szándékos elmaradását... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Tudod, ha nem műxik a kézifék cseréld ki a légszűrőt.. :rolleyes: :D Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 Ez a kép titokban készült róla :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Reggel alig indultunk be... :rolleyes: Sikerül benyelni valami vizes szutykot... A fóti úti MOL kút nem nyerő gázolajból... :lol: a második 5 mp-es tekerésre indultunk be, és akkor is 2 hengerrel. :P Nézek ki a fejemből hogy ez meg mi a f.szom volt, hallom apámat a parkolóból átkiabál hogy "mi a retket tankoltál hogy még ez se indul be??" eddig azthittem gázolajat... úgy néz ki vizet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Reggel alig indultunk be... :rolleyes: Vegyél egy technikai szűrőt :lol: és abba tessék a töltőpisztolyt beleakasztani, az kiszűri a vizet :P bár nem épp olcsóság.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Vegyél egy technikai szűrőt :D és abba tessék a töltőpisztolyt beleakasztani, az kiszűri a vizet :P bár nem épp olcsóság.. :D Jó, előbb lámpát veszek me' nem látok, meg féket mert nem tudok megállni :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Jó, előbb lámpát veszek me' nem látok, meg féket mert nem tudok megállni :rolleyes: :P Minek az? :lol: Vegyél spojlert, felnit, ilyen szűrőt... :D :P :D :D Amúgy van olyan ismerősöm aki TÉNYLEG így gondolkodik.... Pizsó 106oson a fék alig fog, de spojlerre gyűjt.... ( ahoz a kis porszívómotorhoz kell a leszorítás mert elszáll...a kis pindurka mocival :P ) De a fék az nemfog, valamint a légszűrőszűrő..hááát..."hiánycikk" az autón mert úgy jobb a hangja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Minek az? :P Vegyél spojlert, felnit, ilyen szűrőt... :lol: :D :P :D Amúgy van olyan ismerősöm aki TÉNYLEG így gondolkodik.... Pizsó 106oson a fék alig fog, de spojlerre gyűjt.... ( ahoz a kis porszívómotorhoz kell a leszorítás mert elszáll...a kis pindurka mocival :D ) De a fék az nemfog, valamint a légszűrőszűrő..hááát..."hiánycikk" az autón mert úgy jobb a hangja... :D Az nem baj, így hamarabb kihullik belőle a moci, és legalább nem lesz olyan sokáig forgalomban :P Az én problémámat meg megpróbálom addig úgy megoldani hogy olyan löttyöt tankolok ami magasabb %-ban tartalmaz gázolajat mint vizet :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Dáwid, ez neked való lenne! :rolleyes: Ha jó állapotban lenne tényleg! http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f_astra_zartakaro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Dáwid, ez neked való lenne! :rolleyes: Ha jó állapotban lenne tényleg! http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f_astra_zartakaro Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Az nem baj, így hamarabb kihullik belőle a moci, és legalább nem lesz olyan sokáig forgalomban :P Az én problémámat meg megpróbálom addig úgy megoldani hogy olyan löttyöt tankolok ami magasabb %-ban tartalmaz gázolajat mint vizet :rolleyes: Nem árt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :rolleyes: olyat nem láttam még,h hirdettek volna! A zártakaróra kiváncsi vagyok,majd írd meg,h mi volt,ha felhívtad! :D Jó árnak tűnik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :rolleyes: fehér nem jó? abból van 3is :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 fehér nem jó? abból van 3is :rolleyes: :D De hibátlan, és akkor még egy zöld lököst is alá légyszíves hogy kijöjjön a zászló :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 fehér nem jó? abból van 3is :rolleyes: :D tényleg, ezeknek a felfogatási "csíkjai" ragasztva vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 De hibátlan, és akkor még egy zöld lököst is alá légyszíves hogy kijöjjön a zászló :rolleyes: az is van :D tényleg, ezeknek a felfogatási "csíkjai" ragasztva vannak? nem, szegecses az ajtó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 az is van :rolleyes: zöld kombi lökös? Az érdekelne! Milyen állapotban van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 zöld kombi lökös? Az érdekelne! Milyen állapotban van? nemtom h eladó-e, még nem találtuk ki. ha az akkor szólok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 az is van :P nem, szegecses az ajtó Valahol néztem egyet, azon ragasztva volt :D Lehet hogy ő se akarta megfúrni az ajtót egy ilyenért? :D :lol: Én is ragasztani fogom, ha találok, csak még nemtom mivel :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 nemtom h eladó-e, még nem találtuk ki. ha az akkor szólok :rolleyes: OK! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Tartok tőle, hogy a tiédből 4 darab se bír annyit mint az enyémben lévő :D :P De amúgysem kell, mostmár télleg csóróság van nálunk is, jött egy gázszámla 53xxx pízről :D csak nem tudom miért a tisztességes fogyasztókkal fizetik meg a sok naplopó szándékos elmaradását... :rolleyes: Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 Ez a kép titokban készült róla :D Fejlemények.: elmentem Hening cartárshoz egy kis technikai tanácsra, próbakör után először a difire, aztán elszabadult kipufcsőre gyanakodott. Amikor beálltam a kocsibejáróra, hasravágtam magam, és járó-kopogó motornál elmarkoltam a katalizátort. A kopogás megszünt. :D Holnap felemelem, és aláfekszem, de ha tényleg egy lötyögő kipufcső miatt vettem-cseréltem féltengelyt tökönszúrom magam! :P Tudtam hogy szerencsétlen vagyok, nade ennyire! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Végre itthon :D Húúúú.... Mentem a pennybe most meló után... :rolleyes: De olyan "fiút" láttam.... :D :P :lol: kiszálltam a kocsiból míg muterom bent volt a boltba.... Erre meglátom.... Tarélyszerűen a haja kifestve szőkére, kis dzseki( félig lehúzva alatt virít a rózsaszin pulcsi ), csilivili kocka alakú kamugyémánt fülbevaló.... Be kellett ülnöm a kocsiba mert elkezdtem szakadni a nevetéstől :D :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2010 Megoszt Elküldve Január25, 2010 Végre itthon :D Húúúú.... Mentem a pennybe most meló után... :rolleyes: De olyan "fiút" láttam.... :D :P :lol: kiszálltam a kocsiból míg muterom bent volt a boltba.... Erre meglátom.... Tarélyszerűen a haja kifestve szőkére, kis dzseki( félig lehúzva alatt virít a rózsaszin pulcsi ), csilivili kocka alakú kamugyémánt fülbevaló.... Be kellett ülnöm a kocsiba mert elkezdtem szakadni a nevetéstől :D :P :P :D Nem kaptad le? Már úgy értem nem csináltál róla képet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts