Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Román rendőrség és a mentőszolgálat közös akciója... :rolleyes: :D :P :lol: :D :P :D Ez keméééény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 DIESEL POWR :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Jelentkezzen aki végig tudta nézni!!! http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hi! nem tudja vki hogy a hátsó lámpa (búra is) hogy szedhető le? esetleg ahol az égőt kell cserélni ott kell a csavarokat leszedni? (Astra F) Köszönöm.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hi! nem tudja vki hogy a hátsó lámpa (búra is) hogy szedhető le? esetleg ahol az égőt kell cserélni ott kell a csavarokat leszedni? (Astra F) Köszönöm.. A csomagtartóban lepattintod a rácsot, aztán ott benyúlsz és a búráról lepattintod az izzók tartóját...kicseréled... ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Jelentkezzen aki végig tudta nézni!!! http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila fúúúú... de aljas 1 valami :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Jelentkezzen aki végig tudta nézni!!! http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila Én lefagyasztottam a bácsit. Az ér? :P :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hi! nem tudja vki hogy a hátsó lámpa (búra is) hogy szedhető le? esetleg ahol az égőt kell cserélni ott kell a csavarokat leszedni? (Astra F) Köszönöm.. Szia! Leveszed a borítást, utána ki a következő elemet melyen az izzók vannak (fülecskék tartják) majd 4 drb 8-as csavar tartja a lámpát. Ezek kivétele után meglehet, hogy nehezen fog kijönni a lámpatest de ne aggódj csak az idő során hozzágyógyult a kasztnihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 A csomagtartóban lepattintod a rácsot, aztán ott benyúlsz és a búráról lepattintod az izzók tartóját...kicseréled... ennyi. a búrát is le akarja szedni. a búra 4 sarka körül van 4 db csavar, ezek fogják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 a búrát is le akarja szedni. a búra 4 sarka körül van 4 db csavar, ezek fogják! Nem mintha fölötted lenne a válasz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 party cabriot valaki? :rolleyes: retró Link to comment Megosztás: More sharing options...
joe20 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hát nem hiszem, hogy az enyémnél jobban lóghatott volna valami :rolleyes: :P És a szivacs is porlott már alatta.... az előző tulaj felesége könyvelő volt, ők megoldották gémkapoccsal :P :D De viccen kívül: lehet kapni direkt autó tetőkárpitnak való anyagot a bútorszövet üzletekben ;) szebbnél szebbek vannak, több árnyalatban ;) ez ami nekem van kb 3500-ból ki is jött (igaz ragasztót nem kellett venni! erre jó, ha az ember apja kárpitos is volt :P ) a lényeg az egyenletes ragasztókenés, és simítás :P én csipeszekkel megfogattam a szélén, nehogy felváljon!! de utánna egy hétig volt ám ragasztószag :lol: azt hitték kemény vagyok, azé' járok letekert ablakokkal ;) A bontás/visszarakás a babrásabb része, elég sok a csavar! de a tetőkárpit szépen kijön hátrafelé! Elől, az első szélvédő felől hagyj rá kicsit, és hajtsd vissza! Elfér, és sokkal szebben mutat, ha nem pont a szélén van elvágva ;) Nagyjából ennyi, remélem segítettem :D És egy javaslat!! ha szeretnél hátsó világítós kapaszkodót (persze csak ha nincs), akkor azokat most ügyesen be is szerelheted, nem jár plussz bontással ;) ja, és ebben a mappában vannak képek ezzel a témával kapcsolatban! Nagyon köszi a segítséget!! :D Tehát van remény! :D Már kezdtem aggódni hogy a gatyám is rámegy! ;) Mégegyszer KÖSZI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 party cabriot valaki? :rolleyes: retró Jó dolog ez a retro. Pár éve vittük ezzel osztálykirándulásra a srácokat. Durva volt ez a busz. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=7bd6d647b...&aid=167351 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=7bd6d647b...&aid=167351 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nagyon köszi a segítséget!! :D Tehát van remény! :D Már kezdtem aggódni hogy a gatyám is rámegy! :D Mégegyszer KÖSZI! csak ne valami erős szagú ragasztóval csináld :P mert télen leengedett ablakokkal..... :rolleyes: :P :lol: Nem mintha fölötted lenne a válasz :P jó nah, te gyorsabb voltál 2 perccel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Jó dolog ez a retro. Pár éve vittük ezzel osztálykirándulásra a srácokat. Durva volt ez a busz. http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=7bd6d647b...&aid=167351 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=7bd6d647b...&aid=167351 :D :P különBjárat :lol: igazán szép kis busz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Ja, persze, mert te fősulis vagy! :D Egyetemista! ;) bocs de ettől még mindig ömlik a könnyem.. :P :lol: Román rendőrség és a mentőszolgálat közös akciója... Ez olyan volt mint a "Vigyázz, kész, szörf!"-ben a pingvin csobbanása :D "meg kell nézni újra, újra, újra meg újra.." ;) :P :D Jelentkezzen aki végig tudta nézni!!! http://www.220.ro/5979YAGxw8/Jos-Textila Khm :D jó a csaj ;) ugye nem tart rá igényt rajtam kívül senki? :rolleyes: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 ... Khm :P jó a csaj :P ugye nem tart rá igényt rajtam kívül senki? :rolleyes: :lol: :D Zotya biztosan nem, kilátszik a kulcscsontja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Ha ott nem válaszoltak rá, attól még nem kell "mindenhova" beírkálni. Ebként is ide tartozna, vagy az elektromosba. Valószínűleg azért nem válaszoltak, mert nem tudták rá a választ. Ami ebként egyel feljebb olvasható. Szia Azért tettem fel ott mert láttam hogy ott sokkal többet írkálnak, és hamarabb kapok esetleg valami ötletet mert ma reggel össze kell szerelnem a kocsit. De éppen azért mert sokan reagálnak így hamar el is veszett az üzenet.Ezért raktam be ide is. Bocs az off-ért :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Sziasztok! MEgtaláltam a google earthben az opel tesztpályáját :P :rolleyes: Aki rá akar keresni a koordináták: 49°59N, 8°55E :D Ahogy nézem, még 116 kilóméter magasból is lehet látni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Szia Azért tettem fel ott mert láttam hogy ott sokkal többet írkálnak, és hamarabb kapok esetleg valami ötletet mert ma reggel össze kell szerelnem a kocsit. De éppen azért mert sokan reagálnak így hamar el is veszett az üzenet.Ezért raktam be ide is. Bocs az off-ért :rolleyes: Pont ez a hiba, hogy oda írkáltok, ahova többen írnak. Nem a megfelelő topicot használjátok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Bont a f@szom...unicumot ma. Persze h.nem bontottál mert már nyitva volt :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Zotya biztosan nem, kilátszik a kulcscsontja. :D 1 akivel már nem kell vitáznom rajta.. :rolleyes: :P :D Pont ez a hiba, hogy oda írkáltok, ahova többen írnak. Nem a megfelelő topicot használjátok. :D Látod Karcsi, hiába van az a piros felirat az oldalak tetején.. :D ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nekem meg elegem van a mai napból, a fél gyümölcsösben kivágtuk a fákat (kiöregedtek) ezek a sügerek holt matton felpakolták hosszára a platón, hát elég volt lerámolni róla azt a nagyjából 60 mázsányit, nem tudta a csávó lebillenteni :lol: 1 jó óra plusz meló, majd szétmegy a derekam.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 [... Látod Karcsi, hiába van az a piros felirat az oldalak tetején.. :D ... de az nem olyan rég óta van ott ugye? csak pár napja nem? vagy csak nekem nem tűnt fel, csak a héten? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 .... Khm :P jó a csaj :P ugye nem tart rá igényt rajtam kívül senki? :rolleyes: :lol: :D Részemről is viheted... :D most mással vagyok elfoglalva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január24, 2010 Megoszt Elküldve Január24, 2010 Hello mindenkinek! Olyan kérdésemhogy nekem egy 02-es évjáratú 1.4-es központi injektoros 60lovas f caravánom van már több mint egy éve és azon gondolgozok hogy milyen hatással lenne a kicsikémre a 98-as benzin? olvastam már hideget, meleget meg lanyosat is a témában. Remélem már volt aki kipróbálta és tud valós adatokkal szolgálni. Amúgy az eddígi átlagom kb 7,5l /100 km volt, hol több hol kevesebb. Köszi előre is! Semmi érezhető változást nem fogsz tapasztalni. Az ECU nem kezeli a 95-nél jobbat. De ezt magad is ellenőrizheted. A kiegyenlítő tartályon van egy oktánszám dugasz. Ha megfordítod, akkor a 91-es benzinhez állítod az ECU-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts