brezsó Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szerintem a vicces gyerek én vagyok, de mindegy. Ja, persze, mert te fősulis vagy! :rolleyes: :lol: ..vagy az csak a sörivásban nyilvánul meg? :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 akkora buziduma ez a sörike :D má bocs :P Bekaphatod akkor a kiszedett dugattyúmat :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nah, nyugalom srácok... :rolleyes: Inkább mindenki bontson 1 kis sörikét :D :lol: ám legyen, meggyőztél :D hozom is a Beck's-em :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Bekaphatod akkor a kiszedett dugattyúmat :rolleyes: be is kaptam egy tál pogit, meg 3 pohár tejet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 nem állítottam, hogy de######a ellopták kárt tettek benne... akinek van humorérzéke nem csak saját viccein nevet, az érezte is... de akkor sírjunk már itt is röhögéstől http://auto.indavideo.hu/video/Luzer_automosas :rolleyes: aki meg tud olvasni, és érti is mit olvas, az felfogja azt amit írtam azokról a dolgokról, amit nem tud az ügyről, és valszeg azért nem tudja mert semmi köze hozzá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 be is kaptam egy tál pogit, meg 3 pohár tejet :D pogi.... :rolleyes: Nah mek szólok muternak hogy holnap csináljon :D Amúgy ez a dugattyús onnan jött, hogy amikor bejött tesóm hogy kéne a gép neki is, akkor megfogtam a dugattyút és annyit mondtam: barátkozz meg vele..... mert ha nem hallgatsz el akkor a szádban landol 100%ig az egész :P aki meg tud olvasni, és érti is mit olvas, az felfogja azt amit írtam azokról a dolgokról, amit nem tud az ügyről, és valszeg azért nem tudja mert semmi köze hozzá :D asszem magamra ismertem :P ám legyen, meggyőztél :P hozom is a Beck's-em :D Egészségedre váljék! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 asszem magamra ismertem :rolleyes: legalább Te... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 aki meg tud olvasni, és érti is mit olvas, az felfogja azt amit írtam azokról a dolgokról, amit nem tud az ügyről, és valszeg azért nem tudja mert semmi köze hozzá :rolleyes: ajj akadj már le erről jó??? nem öröm, hogy ellopták, sajnálatos, de nem csak én vettem viccesre a témát...őt is befenyíted mi? :P sőt ha az a user nem írja a máshova parkolást eszebe se jut az egész. mikor megtörték a kocsinkat, volt azzal is poén, mégis él mindegyik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hehe...itt a BECK'S a kezemben, nincs ideg a fejemben...marakodjatok, addig sörözöm :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Hehe...itt a BECK'S a kezemben, nincs ideg a fejemben...marakodjatok, addig sörözöm :rolleyes: én most máson vok megetette a tej a hatását :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nah mai lista. Kapott a drága új légszűrőt és a légszűrőházon ami eltört a csattnál kicsit alakítottam, így már kussol :rolleyes: beletettem mind a két első ülést (már a kagylós változatot), elvittem olajcserére, meghúztuk az éXíjat, és le is mostam :D olyan halk lett olajcsere-légszűrőház tuning óta hogy szinte dorombol. Apám meghallotta: "Te, ez mióta nem kerreg? :lol: " Mondom benzines vazze nem hallod? Jah meg a Zafirán kialkottuk az EGR-t mert rángatott mint a franc, meg a motortakaró burkolat rögzítését kicsit átalakítottuk, mert az is zörgött :D Gyó nap volt ez :P Látom alakul a gép Pepe :D Lesz abból valami :D Én is bontott szép sárvédőre meg motorháztetőre gyúrok, csak valahogy sose találok :P Debrecenbe meg nem akarnék lemászni miatta. Addig meg nem akarnám halogatni, amikor meg úgyis lemászok oda, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 be is kaptam egy tál pogit, meg 3 pohár tejet :P Csak aztán nehogy a fejedbe szálljon :rolleyes: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nah mai lista. Kapott a drága új légszűrőt és a légszűrőházon ami eltört a csattnál kicsit alakítottam, így már kussol :rolleyes: beletettem mind a két első ülést (már a kagylós változatot), elvittem olajcserére, meghúztuk az éXíjat, és le is mostam :D olyan halk lett olajcsere-légszűrőház tuning óta hogy szinte dorombol. Apám meghallotta: "Te, ez mióta nem kerreg? :lol: " Mondom benzines vazze nem hallod? Jah meg a Zafirán kialkottuk az EGR-t mert rángatott mint a franc, meg a motortakaró burkolat rögzítését kicsit átalakítottuk, mert az is zörgött :D Gyó nap volt ez :P Látom alakul a gép Pepe :P Lesz abból valami :D Én is bontott szép sárvédőre meg motorháztetőre gyúrok, csak valahogy sose találok :P Debrecenbe meg nem akarnék lemászni miatta. Addig meg nem akarnám halogatni, amikor meg úgyis lemászok oda, Szeruuu Dáwid! Ma este msnen leszel? :D Vagy jobb elfoglaltságod van....................? ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 http://auto.indavideo.hu/video/Automosas_-/ :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Nah mai lista. Kapott a drága új légszűrőt és a légszűrőházon ami eltört a csattnál kicsit alakítottam, így már kussol :rolleyes: beletettem mind a két első ülést (már a kagylós változatot), elvittem olajcserére, meghúztuk az éXíjat, és le is mostam :D olyan halk lett olajcsere-légszűrőház tuning óta hogy szinte dorombol. Apám meghallotta: "Te, ez mióta nem kerreg? :lol: " Mondom benzines vazze nem hallod? Jah meg a Zafirán kialkottuk az EGR-t mert rángatott mint a franc, meg a motortakaró burkolat rögzítését kicsit átalakítottuk, mert az is zörgött :D Gyó nap volt ez :P Látom alakul a gép Pepe ;) Lesz abból valami :P Én is bontott szép sárvédőre meg motorháztetőre gyúrok, csak valahogy sose találok :P Debrecenbe meg nem akarnék lemászni miatta. Addig meg nem akarnám halogatni, amikor meg úgyis lemászok oda, ménem? blitzen szokott menni a szerelgetés is, csak nehogy egy csomiajtót szereljünk fel a nagy józanság közepén ;) Csak aztán nehogy a fejedbe szálljon :D :P máshova fog nemsokára szállni, már fáj a hasam, meg "alergiás" is vok a tejre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Szeruuu Dáwid! Ma este msnen leszel? :D Vagy jobb elfoglaltságod van....................? :P :P Leszek. Az tegnap volt :D :D http://auto.indavideo.hu/video/Automosas_-/ :rolleyes: :D :P Nem kell mazda. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 ménem? blitzen szokott menni a szerelgetés is, csak nehogy egy csomiajtót szereljünk fel a nagy józanság közepén :lol: máshova fog nemsokára szállni, már fáj a hasam, meg "alergiás" is vok a tejre :rolleyes: kezdesz meggyőzni hogy járjak addig törött autóval :D :D (meg nem ártana majd lebeszélni előtte hogy ott legyen olyan cucc amit megveszek, mert ha nincs akkor mit teszünk föl? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 máshova fog nemsokára szállni, már fáj a hasam, meg "alergiás" is vok a tejre :rolleyes: :lol: akkor mi a xarnak iszod, B+!? :D :D Szorulásod van? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Leszek. Az tegnap volt :P :D Nem kell mazda. :rolleyes: :D :P :lol: Nah...akkor minden rendben van,legalábbis erre következtetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 :P akkor mi a xarnak iszod, B+!? :P :rolleyes: Szorulásod van? :D mert pogihoz az jó, meg am is fogynom kell :D 90->84 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 mert pogihoz az jó, meg am is fogynom kell :lol: 90->84 :P A pogi tejjel "diétás" koszt? :rolleyes: Egyél teljeskiőrlésű lisztből készült kenyeret vagy egyéb péksüteményt és igyál hozzá teát cukor nélkül...esetleg mézzel édesitve! :D ......... Na, ez már nagyon off. Elnézést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 A pogi tejjel "diétás" koszt? :rolleyes: Egyél teljeskiőrlésű lisztből készült kenyeret vagy egyéb péksüteményt és igyál hozzá teát cukor nélkül...esetleg mézzel édesitve! :D ......... Na, ez már nagyon off. Elnézést! :P Az nem "üt be" :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Román rendőrség és a mentőszolgálat közös akciója... :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 Román rendőrség és a mentőszolgálat közös akciója... :rolleyes: :D :P :lol: :D :P :D :D a román rendőrök is hozzák a formájukat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január23, 2010 Megoszt Elküldve Január23, 2010 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_gyari_mo..._161434296.html Nem túl gyakran találni ilyen cuccot, és elég szép állapotút főleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts