Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

...

jobbulást a fogadra Hening :P

Kösz.

Én meg ma reggel kicsit lenulláztam a kocsi elejét egy szalagkorláttal :lol: Nincs nagy baj, jobb első lámpa, index, sárvédő, hűtőrács, meg a motorháztető peremét kell visszahajlítani. Azért ez most nem hiányzott :lol:

Mihamarabbi javulást.

Megosztás:

sok volt? vagy mitörtént?

Autópályán jöttem haza reggel a havazásban, nem is volt semmi gond, aztán a pályáról lehajtva a kivezető úton lehetett valami jégborda vagy ilyesmi a hó alatt, és kicsit megdobta a kocsit. Én meg korrigáltam, de lehet kicsit túl sokat, és elkezdett belengeni az autó egyre jobban, végül keresztbe fordult és a szalagkorlátnak csapódott a jobb elejével. Nem mentem gyorsan, úgyhogy nem vészes a dolog. A lámpában a Megalight égő is túlélte, csak a búra tört el :lol:

Igazából a sárvédőt azért cserélem, mert pont ott az indexnél az íves részen nyomódott meg, és azt nem tudtam szépen kiegyengetni. A lökös pont becsúszott a szalagkorlát alá, úgyhogy annak nem lett baja, kicsit a lámpa előtti részen karcolódott meg.

Megosztás:

Autópályán jöttem haza reggel a havazásban, nem is volt semmi gond, aztán a pályáról lehajtva a kivezető úton lehetett valami jégborda vagy ilyesmi a hó alatt, és kicsit megdobta a kocsit. Én meg korrigáltam, de lehet kicsit túl sokat, és elkezdett belengeni az autó egyre jobban, végül keresztbe fordult és a szalagkorlátnak csapódott a jobb elejével. Nem mentem gyorsan, úgyhogy nem vészes a dolog. A lámpában a Megalight égő is túlélte, csak a búra tört el :lol:

Igazából a sárvédőt azért cserélem, mert pont ott az indexnél az íves részen nyomódott meg, és azt nem tudtam szépen kiegyengetni. A lökös pont becsúszott a szalagkorlát alá, úgyhogy annak nem lett baja, kicsit a lámpa előtti részen karcolódott meg.

akkor "olcsón" megúsztad, lehetett volna sokkal rosszabb is :lol:

Megosztás:

Autópályán jöttem haza reggel a havazásban, nem is volt semmi gond, aztán a pályáról lehajtva a kivezető úton lehetett valami jégborda vagy ilyesmi a hó alatt, és kicsit megdobta a kocsit. Én meg korrigáltam, de lehet kicsit túl sokat, és elkezdett belengeni az autó egyre jobban, végül keresztbe fordult és a szalagkorlátnak csapódott a jobb elejével. Nem mentem gyorsan, úgyhogy nem vészes a dolog. A lámpában a Megalight égő is túlélte, csak a búra tört el :P

Szerencse, hogy nem történt egyéb baj. Nem lehet kiszámítani sajnos az ilyen rossz jégbordás utakat.. :rolleyes: Még nincs 2 éves a jogsim, szóval én eléggé fiatal vagyok még így... viszont, tavaly télen hóban 1szer sem vezettem...mostmár próbálgatom milyen, meg elsőnek azért csak elmentem csúszkálni, hogy kipróbáljam hogy tulajdonképpen milyen is az ha megcsúszik az autó... Hát ha számít rá az ember mert direkt csinálja, akkor akár eléggé szép "drift mutatványt" is lehet belőle csinálni...de ha reggel hótt álmosan megcsúszik és akkor rohadtul nem számítok rá...akkor eléggé szép fejreállást tudnék csinálni... Veszélyes ez :D

Megosztás:

Szerencse, hogy nem történt egyéb baj. Nem lehet kiszámítani sajnos az ilyen rossz jégbordás utakat.. :D Még nincs 2 éves a jogsim, szóval én eléggé fiatal vagyok még így... viszont, tavaly télen hóban 1szer sem vezettem...mostmár próbálgatom milyen, meg elsőnek azért csak elmentem csúszkálni, hogy kipróbáljam hogy tulajdonképpen milyen is az ha megcsúszik az autó... Hát ha számít rá az ember mert direkt csinálja, akkor akár eléggé szép "drift mutatványt" is lehet belőle csinálni...de ha reggel hótt álmosan megcsúszik és akkor rohadtul nem számítok rá...akkor eléggé szép fejreállást tudnék csinálni... Veszélyes ez :P

Nah látod, én este is meg tudom csinálni :P :lol:

Nah mentem vissza dolgozni... nem szép dolog lopni az ügyfélnél a wifit :rolleyes: :D

Megosztás:

Nah látod, én este is meg tudom csinálni :P :D

Nah mentem vissza dolgozni... nem szép dolog lopni az ügyfélnél a wifit :rolleyes: :D

:P Munkából hazafele... fáradtság és 1 kutya :P Nem szép párosítás.

Ugyan...multkor a laborban az 1ik tanár bejelentkezve maradt, és neki ugye van internet... Haver beült és elkezdett "pucérságokat" nézni.... Meg a west nevű internetes játékban elküldte dolgozni az emberkéjét... :P Ja, és az előzményekben minden maradt :D :lol:

Hú de nyugtató zene. Rohadtul tetszik :D

Megosztás:

Autópályán jöttem haza reggel a havazásban, nem is volt semmi gond, aztán a pályáról lehajtva a kivezető úton lehetett valami jégborda vagy ilyesmi a hó alatt, és kicsit megdobta a kocsit. Én meg korrigáltam, de lehet kicsit túl sokat, és elkezdett belengeni az autó egyre jobban, végül keresztbe fordult és a szalagkorlátnak csapódott a jobb elejével. Nem mentem gyorsan, úgyhogy nem vészes a dolog. A lámpában a Megalight égő is túlélte, csak a búra tört el :D

Uhh,ez gáz. :rolleyes: Narancs indexem van, és hűtőmaszkom is (fehér).Majd szólj ha érdekel. :P

Megosztás:

Autópályán jöttem haza reggel a havazásban, nem is volt semmi gond, aztán a pályáról lehajtva a kivezető úton lehetett valami jégborda vagy ilyesmi a hó alatt, és kicsit megdobta a kocsit. Én meg korrigáltam, de lehet kicsit túl sokat, és elkezdett belengeni az autó egyre jobban, végül keresztbe fordult és a szalagkorlátnak csapódott a jobb elejével. Nem mentem gyorsan, úgyhogy nem vészes a dolog. A lámpában a Megalight égő is túlélte, csak a búra tört el :P

Jobbulást a kocsidnak! Valamint a lelkednek is! :rolleyes:

Majdnem én is keresztbe álltam reggel, de szerencsére tudtam korrigálni. :D

Megosztás:

akkor még jó hogy ki se vittem ma a gariból... ennyien póruljártok, vagy majdnem ...

Az biztos, hogy én sem mozdultam volna ki ha nem lett volna fontos - anyámat vittem Pozsonyba - és bizony én is inkább másfél órával korábban indultam mint máskor. Volt aki nem érezte annyira veszélyesnek az útviszonyokat és előzgette a kocsikat. Gondoltam, ennyire nem siethet senki sem és vártam, hogy mikor érem be őt/őket egy fára vagy épp egy másik kocsira felcsavarodva. Igaz nem azok közül, de egy Fábia sofőrje bizony átölelt egy útszéli fát csak elfelejtett kiszállni a kocsiból előtte. :rolleyes: Amikor elmentem mellette már csak az autómentő méregette, hogy hogyan tegye majd fel, mivel majdnem olyan széles lett mint hosszú, nem sok esélye volt a sofőrnek, de lehetséges, hogy súlyos sérülésekkel túlélte...pedig nyil egyenes széles főút volt... :D

Megosztás:

Az biztos, hogy én sem mozdultam volna ki ha nem lett volna fontos - anyámat vittem Pozsonyba - és bizony én is inkább másfél órával korábban indultam mint máskor. Volt aki nem érezte annyira veszélyesnek az útviszonyokat és előzgette a kocsikat. Gondoltam, ennyire nem siethet senki sem és vártam, hogy mikor érem be őt/őket egy fára vagy épp egy másik kocsira felcsavarodva. Igaz nem azok közül, de egy Fábia sofőrje bizony átölelt egy útszéli fát csak elfelejtett kiszállni a kocsiból előtte. :rolleyes: Amikor elmentem mellette már csak az autómentő méregette, hogy hogyan tegye majd fel, mivel majdnem olyan széles lett mint hosszú, nem sok esélye volt a sofőrnek, de lehetséges, hogy súlyos sérülésekkel túlélte...pedig nyil egyenes széles főút volt... :D

Tegnap mi is kaptunk egy riasztást. Egy srác megijedt az egyik szembejövőtől és befialt a fák közé...megúszta egy válltöréssel és némi emlékezet kieséssel és horzsolásokkal. Kedden pedig mesélték a kollégák, hogy 5 autóbaleset volt. Tegnap meg meséltem, hogy vannak akik a villogó mentő elött is előznek.

Megosztás:

Volt aki nem érezte annyira veszélyesnek az útviszonyokat és előzgette a kocsikat.

:rolleyes: :lol: :D Azért ma toltam neki én is óra szerinti 100-110 közt a letaposott pályán :P a sok amatőr meg.. :D na jó, ez a hajdúság nem egy hullámvasút de kátyú és jégborda azért kerül, 1 kanyar volt ahol kicsit ficergett a verda de azt szárazon 90 fölött is érdekes bevenni... :P

Megosztás:

:rolleyes: :P :D Azért ma toltam neki én is óra szerinti 100-110 közt a letaposott pályán :D a sok amatőr meg.. :D na jó, ez a hajdúság nem egy hullámvasút de kátyú és jégborda azért kerül, 1 kanyar volt ahol kicsit ficergett a verda de azt szárazon 90 fölött is érdekes bevenni... :D

Hja! Elfelejtettem említeni, hogy ma rekordot döntöttem! Álló helyzetben mentem 160nal és még volt egy sebesség. :P :lol:

Megosztás:

Tegnap mi is kaptunk egy riasztást. Egy srác megijedt az egyik szembejövőtől és befialt a fák közé...megúszta egy válltöréssel és némi emlékezet kieséssel és horzsolásokkal. Kedden pedig mesélték a kollégák, hogy 5 autóbaleset volt. Tegnap meg meséltem, hogy vannak akik a villogó mentő elött is előznek.

Az általam emlitettnek majdnem az autó középpontjára került a B-oszlopa. :P Nem tudhatom miért hagyta el az úttestet, de én 70-el tudtam menni, a keréknyomok mondhatni tiszták voltak csak közte és a sávok között volt havas/hókásás...na, ha arra rászaladt mert előzni akart, az kidobhatta őt...de akkor sem értem, hogy hova kell annyira sietni, mindenki vagyis a többség tudott szépen egymás után, nagyobb követési távolságot tartva haladni azzal a 70-nel akkor mire valók ezek a "mutatványok"!? :D Egyébként is 90 a megengedett. Nem hinném, hogy annyit veszt az ember ha 20-al lassabban megy mint amennyit igy veszthet/vesztett...miért nem lehet hamarabb indulni vagy később érkezni? Na, mindegy, ez túl utópisztikus. :rolleyes:

Megosztás:

Az általam emlitettnek majdnem az autó középpontjára került a B-oszlopa. :P Nem tudhatom miért hagyta el az úttestet, de én 70-el tudtam menni, a keréknyomok mondhatni tiszták voltak csak közte és a sávok között volt havas/hókásás...na, ha arra rászaladt mert előzni akart, az kidobhatta őt...de akkor sem értem, hogy hova kell annyira sietni, mindenki vagyis a többség tudott szépen egymás után, nagyobb követési távolságot tartva haladni azzal a 70-nel akkor mire valók ezek a "mutatványok"!? :D Egyébként is 90 a megengedett. Nem hinném, hogy annyit veszt az ember ha 20-al lassabban megy mint amennyit igy veszthet/vesztett...miért nem lehet hamarabb indulni vagy később érkezni? Na, mindegy, ez túl utópisztikus. :rolleyes:

Vannak dolgok, amikhez szerintem vagy nekünk túl alacsony az IQ-nk, vagy felfoghatatlan dimenzióban élnek ők. :lol:

Megosztás:

sajnos néha nincs idő azzal foglalkozni, hogy csúszik az út...

kockáztatni kell, és vagy bejn vagy nem.

Nem szeretnék okoskodni, de mondj egy ilyen okot! :rolleyes: Ha a te vagy az utasod vére folyik és félő, hogy elvérzik az ember, akkor valóban "vagy bejön vagy nem" kockázatú a dolog és vagy túléled vagy megdöglesz igy is-úgy is...de ezen kivül nem jut eszembe nyomós indok.. :D

Megosztás:

Szép jó estét mindenkinek!

Ma összetörték a kocsi elejét itt marcal II.-n. Egyik derékszögű kanyarba lendületesebben jött az illető (ő jött a belső íven), így annak ellenére hogy még be se értem a kanyarba telibe kapott.

Rendőrök kb 10-15perc alatt kint voltak. Utólag kiderült jobb is hogy kihívtam őket, mert nem tudta a sofőr a biztosítójának az adatait (egy ismerősének a kocsija állítólag) Az én biztosítóm megnézte náluk 2009 februárjában megszünt az autó szerződése, lehet mabiszos üy lesz, de ez holnap kiderül.

Első ránézésre bal első index, bal első fényszóró, bal első sárvédőív, díszrács, lökös amit cserélni kell. Szerencsére a futóművet nem érte ütés és a ködlámpám is sértetlen maradt.

http://kepfeltoltes.hu/100121/t_r_s1_www.k...ltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/100121/t_r_s2_www.k...ltoltes.hu_.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.