J0hnny Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 4. verzió: autócsere. :lol: 5. verzió: f&szság cserélni! :lol: Más: Day:Te ezt ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 na mellik dízeles kolegának van otthon felesleges, és !!JÓ!! féltengelye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 na mellik dízeles kolegának van otthon felesleges, és !!JÓ!! féltengelye? Nah... ez hiányzik a készletből. :lol: De tudok helyette adni egy lyukasra kopott kormányt, meg egy szürke kiszakadt első ülést. Nah? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nah... ez hiányzik a készletből. :lol: De tudok helyette adni egy lyukasra kopott kormányt, meg egy szürke kiszakadt első ülést. Nah? :lol: :P A törött cuccok már nincsenek meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nah... ez hiányzik a készletből. :lol: De tudok helyette adni egy lyukasra kopott kormányt, meg egy szürke kiszakadt első ülést. Nah? :lol: :P nemkell, féltengely kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 A törött cuccok már nincsenek meg? :lol: áhh... hova tartogassak egy törött indexet :lol: kidobáltam amik leestek, a többi meg még rajta van :lol: majd ha kész lesz akkor lesz mit kidobálni :lol: srávédő, MHT, lökös, 2 fénycóró, 2 index, hűtőmaszk zárhíd... :P nemkell, féltengely kell :lol: válogatós :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 áhh... hova tartogassak egy törött indexet :lol: kidobáltam amik leestek, a többi meg még rajta van :lol: majd ha kész lesz akkor lesz mit kidobálni :lol: srávédő, MHT, lökös, 2 fénycóró, 2 index, hűtőmaszk zárhíd... :P válogatós :P ;) csak akad má ott egy tengely is ennyi lom között :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 csak akad má ott egy tengely is ennyi lom között :lol: :lol: :P Ott akad ahol ezek vannak. Ezeknek a fellelési helye az autóm :lol: de azt nem adom, kell bele :lol: Inkább válogatás helyett mondj egy időpontot. Edittel ma is találkoztam, de amíg legközelebb nem találkozunk (akkor amikor a találkozó lesz) addig nem lesz jó a hőmérője, úgyhogy miattad nem tudja majd hogy milyen hideg van. Tessék szervezni :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Ott akad ahol ezek vannak. Ezeknek a fellelési helye az autóm :lol: de azt nem adom, kell bele :lol: Inkább válogatás helyett mondj egy időpontot. Edittel ma is találkoztam, de amíg legközelebb nem találkozunk (akkor amikor a találkozó lesz) addig nem lesz jó a hőmérője, úgyhogy miattad nem tudja majd hogy milyen hideg van. Tessék szervezni :lol: :P mondtam neki is h vasárnapig fullon van minden, hétfőn is itthon kell lennem...utána meg kitudja, mert messze van még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 mondtam neki is h vasárnapig fullon van minden, hétfőn is itthon kell lennem...utána meg kitudja, mert messze van még :P Ezt már hallottam. Gondoltam azóta újítottál valami tervezést :lol: Most én is el vagyok süllyedve, de már haladok előre. Ma már olyan melót is megcsináltam amit csak múlthét péntekre kellett volna, úgyhogy kezdem beérni magam. :lol: Hétfőn még több mint egy hetes csúszásom volt :lol: Ha így haladok lassan már ott tartok ahol kéne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Ezt már hallottam. Gondoltam azóta újítottál valami tervezést :lol: Most én is el vagyok süllyedve, de már haladok előre. Ma már olyan melót is megcsináltam amit csak múlthét péntekre kellett volna, úgyhogy kezdem beérni magam. :P Hétfőn még több mint egy hetes csúszásom volt :lol: Ha így haladok lassan már ott tartok ahol kéne :lol: nézd, holnap délben vizsgázom. kb fingom sincs miből...egy hét múlva lesz mégegy ugyanebből, nemtom elmászok-e rá...melózni is rég voltam ugyh nem olyan eccccerű :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 nézd, holnap délben vizsgázom. kb fingom sincs miből...egy hét múlva lesz mégegy ugyanebből, nemtom elmászok-e rá...melózni is rég voltam ugyh nem olyan eccccerű :lol: :lol: Értsük :lol: Csak majd szólj ha tudsz valamit :lol: Lökösből érdemes utángyárit venni? :P nem szeretném ha törne mint a ropi, de régit, meg megszürkültet sem :lol: nemtom hogy U.GY-ben mik a lehetőségek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Sziasztok MEYLE termékek milyenek szerintettek egy ilyen elsőkerék csapágy mondjuk ???? vagy egy trapéz gömbfej Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Az oké hogy már minden nagy szívás, nah de Ez ?... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Az oké hogy már minden nagy szívás, nah de Ez ?... :lol: :lol: természetes szelekció... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Akkor Te jobban nyomtad mint a mentő után nyomuló :lol: A vénrókák mesélték, hogy súlyos beteget vittek Vásárhelyre és bekeveredtek 2 török nyergesvontató közé. Egész Vásárhelyig nem engedték a villogó mentőt előzni, húztak ki elé és mögé.... :lol: :lol: :P :lol: Hát azért ilyenkor ütni tudnék... Egyébként döbbenetes, hogy a szimplán h.lyék mellett mennyien nem tudnak jól reagálni a megkülönböztető jelzésre. Leblokkolnak és képesek a piros lámpánál állni, vagy 40-nel menni, mint ha mi sem történne, ahelyett hogy lehúzódnának. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Le fogom tagadni, hogy somogyi vagyok. Ilyen puruttya ktf -ket!A homaron, meg sonline-on tudjátok hogy fenyegették a barmokat? Pedig szép hely. Imádom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Ott akad ahol ezek vannak. Ezeknek a fellelési helye az autóm :lol: de azt nem adom, kell bele ;) Inkább válogatás helyett mondj egy időpontot. Edittel ma is találkoztam, de amíg legközelebb nem találkozunk (akkor amikor a találkozó lesz) addig nem lesz jó a hőmérője, úgyhogy miattad nem tudja majd hogy milyen hideg van. Tessék szervezni :D :lol: :P Ezt itt mindenki elött? :lol: :lol: (Nagyon aranyos a barátnőd!Vigyázzál rá! :lol: ) Azért majd szóljatok ha tavaszodik, vegyem már le a télikabátot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 mondtam neki is h vasárnapig fullon van minden, hétfőn is itthon kell lennem...utána meg kitudja, mert messze van még :lol: Továbbítottam, csak olyan kételkedő, mint én. :D :lol: Télleg akarsz még? :lol: :P ;) :D Egyébként meg tök egyszerű, amelyik szombat estére nincs programod, arra felírod ezt. :lol: Mi a bonyolult ebben? :P :D Nem is szeretsz Te minket! :P Körkérdés. Szeretnénk Pesten egy kis, fórumos találkozót szervezni, főként az F-es csapatból. Van aki még csatlakozna? (Tudom, tudom hogy van találkozós topic, de ezt ide volt muszáj. :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 hogyan lehet képet feltölteni? úgy mint a "dúshajú" kolega meg az azonosító képhez Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 5. verzió: f&szság cserélni! :lol: Más: Day:Te ezt ismered? Eddig még nem ismertem, de délután beszerzés lesz. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Sziasztok MEYLE termékek milyenek szerintettek egy ilyen elsőkerék csapágy mondjuk ???? vagy egy trapéz gömbfej Sztem egész jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Az én kézim is olyan. :lol: 25/10 Mbps, 2500Ft. :lol: Ez ugye nem a kezed sebessége? :lol: :P (rossz, aki rosszra gondol... :lol: ) Nekem 30/20 Mbit/s van. Namost az a kérdés, ezt meg lehet nézni valahol menet közben hogy mennyi a pillanatnyi sebesség? Ha jól emlékszem Inviék (talán múlthéten?) linkeltek be vmi hasonló képeket, én is tudnék olyat valahol megkukkantani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 Hali! Nekem 30/20 Mbit/s van. Namost az a kérdés, ezt meg lehet nézni valahol menet közben hogy mennyi a pillanatnyi sebesség? Ha jól emlékszem Inviék (talán múlthéten?) linkeltek be vmi hasonló képeket, én is tudnék olyat valahol megkukkantani? :lol: speedtest.net Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január21, 2010 Megoszt Elküldve Január21, 2010 speedtest.net Köszi! Ha jól csináltam, most képnek kell lenni... :lol: szerk: és jessz!!! Tudok ám :lol: Még 1x Kössz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts