astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Jah... az autó kint áll az utcán, és mögötte tartok egy garázsajtót hogy legyen mit kormozni :lol: :lol: :P :lol: én meg tudtam egyből mire mondja :lol: de mi az a bug meg feature??? a bugot egyáltalán nemtom bug= hiba ( számítógépes játékoknál mondják, ha van benne hiba, rosszul van megírva, ilyesmi) feature= tulajdonság :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 én meg tudtam egyből mire mondja :lol: de mi az a bug meg feature??? a bugot egyáltalán nemtom Tod van a számítógépes játékokban ilyen kis hülye hiba, amit már programozásnál letojtak, és hibás. pl a gta vice cityben volt, hogyha a kocsival úgy álltál meg a járdaszegély és az út között kerékke, akkor a kocsi elkezdett belefordulni ott 1 lyukba. Na és ez a bug. Namármost ugye hibának számít... És a dizelnél a füstölés nem bug, hanem feature.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Tod van a számítógépes játékokban ilyen kis hülye hiba, amit már programozásnál letojtak, és hibás. pl a gta vice cityben volt, hogyha a kocsival úgy álltál meg a járdaszegély és az út között kerékke, akkor a kocsi elkezdett belefordulni ott 1 lyukba. Na és ez a bug. Namármost ugye hibának számít... És a dizelnél a füstölés nem bug, hanem feature.. :P hm.. vice city... micsoda szép idők voltak nem véletlen, hogy ilyen autóbolondok vagyunk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 hm.. vice city... micsoda szép idők voltak nem véletlen, hogy ilyen autóbolondok vagyunk :lol: :P Igen. Máig napig imádom :lol: Sentinel XS... Régi 325ös BMW-nek felelt meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Igen. Máig napig imádom :P Sentinel XS... Régi 325ös BMW-nek felelt meg ne is mondd, mennyit hackeltük :lol: delorean és hogy a márkánál maradjunk :lol: na de OFF vége, mert kapunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Igen. Máig napig imádom :P Sentinel XS... Régi 325ös BMW-nek felelt meg Admiral-ződcséges merdzsó, Blista-asszem CRX lett volna, a a Lambo-Diablo is ott figyelt, csak valami "i"-vel kezdődő névvel. Meg a testarosa is ott volt, de valami érdekes, "a" oszlopra tett, egy darab visszapillantóval :lol: Jó volt az... szép idők amikor még ilyenekre ráértem :lol: Minnyá le is töltöm :lol: (nem... pfuj, szemét dolog) akarommondani megyek a tescóba és megveszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 ne is mondd, mennyit hackeltük :lol: delorean na de OFF vége, mert kapunk :lol: jó kis játék volt, az tuti :lol: Na de jaja.. :P Megzuhanyoztam, de nem bírom megállni h ne fogdossam a dugattyút...és büdös lesz a kezem tőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Admiral-ződcséges merdzsó, Blista-asszem CRX lett volna, a a Lambo-Diablo is ott figyelt, csak valami "i"-vel kezdődő névvel. Meg a testarosa is ott volt, de valami érdekes, "a" oszlopra tett, egy darab visszapillantóval :P Jó volt az... szép idők amikor még ilyenekre ráértem :D Minnyá le is töltöm :lol: (nem... pfuj, szemét dolog) akarommondani megyek a tescóba és megveszem :P :D ne csábííítttssssatok :lol: :lol: :lol: jó kis játék volt, az tuti :D Na de jaja.. :D Megzuhanyoztam, de nem bírom megállni h ne fogdossam a dugattyút...és büdös lesz a kezem tőle :P nana, félreértjük ;) :D én a simson dugóval voltam így, állandóan polírszemcsés volt a kezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 :P ne csábííítttssssatok :lol: :lol: :lol: nana, félreértjük :lol: :P én a simson dugóval voltam így, állandóan polírszemcsés volt a kezem :lol: ;) :D ilyen fémesszagú... :P Dáwid!!! Az Infernusra gondolsz? :D Testarossa meg cheetah volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Megébredtem este a heti hetesen és amikor ránéztem a Jáksó fejére eszembejutot, hogy nem dugtam semmit a féltengely helyére a váltóházba. Mondom péntekig nekem telemegy porral-hóval -kutyaszőrrel. Ezért felöltöztem, fogtam egy zseblámpát, és jobb ötletem nem volt visszacuppantottam a féltengely fél darabját. Érdekes befele milyen könnyen ment, amikor kifele húztam majdnem beestem a pincébe az ablakon amikor kijött. Befele jövet eltaknyoltam a pincelejáróban már 2 centi hó volt. Az asszony meg poénkodott, hogyha már kint voltam ellapátolhattam volna a havat. Hát nem volt vicces. :lol: :lol: Na viszlát pénteken! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Megébredtem este a heti hetesen és amikor ránéztem a Jáksó fejére eszembejutot, hogy nem dugtam semmit a féltengely helyére a váltóházba. Mondom péntekig nekem telemegy porral-hóval -kutyaszőrrel. Ezért felöltöztem, fogtam egy zseblámpát, és jobb ötletem nem volt visszacuppantottam a féltengely fél darabját. Érdekes befele milyen könnyen ment, amikor kifele húztam majdnem beestem a pincébe az ablakon amikor kijött. Befele jövet eltaknyoltam a pincelejáróban már 2 centi hó volt. Az asszony meg poénkodott, hogyha már kint voltam ellapátolhattam volna a havat. Hát nem volt vicces. :lol: :lol: Na viszlát pénteken! :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsolt1982 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 sziasztok..egy olyan kérdésem lenne hogy nincs valakinek eladó gömbfej lehuzoja..illetve rúgó összehuzoja...megeggyezünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Igen. Máig napig imádom :lol: Sentinel XS... Régi 325ös BMW-nek felelt meg 5ös bömi volt az :lol: jol kinőtte magát a GTA akezdetektől :P a négeres verzió után már nekem nem futnak a gépen sajna... vagyis a régi gépen nem, ebben meg videokari miatt nem megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 sziasztok. nincs valakinek elfekvöben egy SD kártya adaptere? normál kártya megy bele a pda ba, és nekem van néhany mini sd m. tehát a közepes. ehhez kéne adapter. köszi Nem vagy közel hozzám :lol: De nálam is van 3, és nem használom, csak ugyan annyiért adták 2 adapterrel (SD-és miniSD) a kártyát mint nélküle, akkor meg már miért ne vegyek olyat? :P Tetszett a tokja :lol: Ha nincs közelebb neked senki aki tudna adni akkor P.Ü.ben dobj egy címet és holnap feldobom egy borítékban.. :P Köszi Sanci, megérkezett.:lol: Igaz ez mikro sd, de tudom azért használni.:lol: De sajnos azért még mindig szükségem lenne egy MINI adaptere. Vagyis a közeped mem. karim van, azt szeretném a normálba tenni. :lol: Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 5ös bömi volt az :lol: jol kinőtte magát a GTA akezdetektől :P a négeres verzió után már nekem nem futnak a gépen sajna... vagyis a régi gépen nem, ebben meg videokari miatt nem megy... Az lehet... :lol: Hú..bizony..amikor még kis felülnézetes vacak volta az egész... :lol: Bár azt is imádtam. Nekem meg az a rossz, hogy szintén nem fut a San Andreas utáni verzió közül 1 sem, a videókártya engedé...na de a processzor, a ram, az alaplap nem nagyon...ezért meg se próbáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Köszi Sanci, megérkezett.:lol: Igaz ez mikro sd, de tudom azért használni.:lol: De sajnos azért még mindig szükségem lenne egy MINI adaptere. Vagyis a közeped mem. karim van, azt szeretném a normálba tenni. :lol: Köszi. Jaah... akkor én félreértettem a múltkor. Én microSD-t vettem (legkisebb) amihez kaptam egy miniSD (közepes) és egy SD (nagy) átalakítót. Mindkét átalakítóba a picit lehet beletenni :lol: Ha hazaérek meglesem hátha van olyan amibe a minit lehet beletenni. Nah gyóvan, el-szlájdolok a 15.-be mert dolgozni is kell néha :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Köszi Sanci, megérkezett.:lol: Nincs mit.. :lol: Jaah... akkor én félreértettem a múltkor. Nem vagy egyedül.. :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Az lehet... :lol: Hú..bizony..amikor még kis felülnézetes vacak volta az egész... :lol: Bár azt is imádtam. Nekem meg az a rossz, hogy szintén nem fut a San Andreas utáni verzió közül 1 sem, a videókártya engedé...na de a processzor, a ram, az alaplap nem nagyon...ezért meg se próbáltam :P A GTA 4-et nem nyomtam már én se végig, este néztem mit lehetne letörölni :P , de sajna nincs se DVD, se üres helyem, hogy feltegyem :lol: nekem futott simán max effektekkel, iszonyatosan jó játék, annyi mindent lehet benne csinálni, hogy az már túl sok is :lol: mindenesetre komoly game lett ;) nem véletlenül foglal 13 GB-ot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A GTA 4-et nem nyomtam már én se végig, este néztem mit lehetne letörölni :P , de sajna nincs se DVD, se üres helyem, hogy feltegyem :lol: nekem futott simán max effektekkel, iszonyatosan jó játék, annyi mindent lehet benne csinálni, hogy az már túl sok is :lol: mindenesetre komoly game lett :P nem véletlenül foglal 13 GB-ot :lol: nos... erősen gondolkodom, hogy a slim házamat megbővítem... ugyanis csak ilyen LOW profile kari megy bele videókártyának... persze hagnkártya, hálókártya az bele menne normál is... csak a lényegeset nem oldották meg normálisan. na mindegy csak találnom kell rá vmi tökfedőt, hogy eltakarja a vágott lyukat. és akkor lehet megpróbálkozok egy san anrea utáni verzió leszedésével is :lol: de a bmw m3 chalenge tuti végig lesz nyúzva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 nos... erősen gondolkodom, hogy a slim házamat megbővítem... ugyanis csak ilyen LOW profile kari megy bele videókártyának... persze hagnkártya, hálókártya az bele menne normál is... csak a lényegeset nem oldották meg normálisan. na mindegy csak találnom kell rá vmi tökfedőt, hogy eltakarja a vágott lyukat. és akkor lehet megpróbálkozok egy san anrea utáni verzió leszedésével is :lol: de a bmw m3 chalenge tuti végig lesz nyúzva :P Vagy ha már veszel egy komolyabb videókártyát, ami már bele se fér a jelenlegi házadba akkor akár beleinvesztálhatsz mondjuk pluszba 5ezer pénzt és veszel belőle egy normális házat. :lol: Annyit szenvedsz ezen a gyökér dobozon, dobd ki a p.csába má' :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 Vagy ha már veszel egy komolyabb videókártyát, ami már bele se fér a jelenlegi házadba akkor akár beleinvesztálhatsz mondjuk pluszba 5ezer pénzt és veszel belőle egy normális házat. :lol: Annyit szenvedsz ezen a gyökér dobozon, dobd ki a p.csába má' :lol: nem veszek karit, mert van, igaz csak 128as... de 5x erősebb mint ami benne van pedig ez is 128as ezt a dobozt meg semmi pénzért nem dobom ki, mert halkabb, mint a laptopod :P és az ilyen 5-10 ezres házak olyanok, mint egy repülő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 nem veszek karit, mert van, igaz csak 128as... de 5x erősebb mint ami benne van pedig ez is 128as ezt a dobozt meg semmi pénzért nem dobom ki, mert halkabb, mint a laptopod :lol: és az ilyen 5-10 ezres házak olyanok, mint egy repülő :lol: A háznak nincs hangja, a tápot meg a ventit pedig át tudod pakolni :lol: A laptopomnál meg nem nehéz halkabbat találni mert csapágyas a szerencsétlen és búg mint atom. :P :lol: Amúgyis, nem tudod mi a teendő ha hangos a gép? Mire van a hangerő + gomb? Nem csak az autóban működik a kárpitzörgés ellen :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 A háznak nincs hangja, a tápot meg a ventit pedig át tudod pakolni :P A laptopomnál meg nem nehéz halkabbat találni mert csapágyas a szerencsétlen és búg mint atom. :lol: :lol: Amúgyis, nem tudod mi a teendő ha hangos a gép? Mire van a hangerő + gomb? Nem csak az autóban működik a kárpitzörgés ellen ;) :lol: ja csak át kell rakni mi? nem láttad te még ezt a gépházat :P gyári dell gép szóval pl a tápja se egy kocka... :lol: meg ócsóbb vágni rá egy lukat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 nem veszek karit, mert van, igaz csak 128as... de 5x erősebb mint ami benne van pedig ez is 128as ezt a dobozt meg semmi pénzért nem dobom ki, mert halkabb, mint a laptopod :lol: és az ilyen 5-10 ezres házak olyanok, mint egy repülő :lol: ha veszel, akkor: 512Mb-os 512 bites videókártyát vegyél :lol: (9800GT) nekem is ilyen van benne, 98ba vettem, azóta nem volt olyan játék, ami nem indult volna FULLba :P , igaz van 3GB DDR III-as RAM is benne, meg egy 4magos AMD Phenom X4-es proci is mellette :lol: csak IDŐM nincsen játszani :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január18, 2010 Megoszt Elküldve Január18, 2010 ja csak át kell rakni mi? nem láttad te még ezt a gépházat :lol: gyári dell gép szóval pl a tápja se egy kocka... :P meg ócsóbb vágni rá egy lukat :lol: Akkor meg? Mondtam hogy dobd ki a ...ba :lol: Nem kocka akkor megmi? Gömb-tápos? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts