Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 ezt a hszek között is van okosság: "Jó, hogy tuningolva lesz a motor, de megállni ki fog? Javaslom előre Brembo dobfékek felszerelését az elavult tárcsafékek helyett! 2010.01.15 21:28:55biker_kolee" :lol: miért a brembo nem tárcsafékkel van? :lol:
spzoli Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 :lol: :P Majd jön a Zoli azt' úgy beleköt hogy ki se csomózod :lol: :lol: sosemszoktam :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Na végre kicserélődött a dudám, az olasz utángyári helyett egy gyári Astra duda ment be, rögtönöznöm kellet, mert a tartókonzolja már nem volt meg, így egy salgópolchoz való lemezt használtam konzolnak, teljesen korrekt lett, szépen, hangosabban szól. Szerencsére nem került semmibe, mert Eszteréknél van egy piros Caravan, aminek a tulaja régóta hanyagolja, 2 éve nem megy érte. Abból szedtem ki. Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Jah meg helyileg merre van?
invictus Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Nem lehet elérni, Eszter apukája mérges is rá, mert csak a helyet foglalja, amúgy sima 1,7 turbodiesel, de nem isuzu. Helyileg Eszteréknél van.
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Jah meg helyileg merre van? Na-na-na! Én láttam meg először!!! :P :lol: Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Dieseled van 5 percet kapsz rá, ha rágyujtasz 10-et, mostantól indul az óra. :lol: :lol: Na mentem vele 1 kört is. Figyumár.....miért nem megy feljebb 60tól....? :lol: Nyomom neki és akkorse..kimentem országútra vagy 10 kilómétert végig 100al és csak 60 fok volt..Városban szintén 60.. :P Mosmiva' ilyenkor? :lol: Mondjuk a rosszal országúton a kékben volt a mutató...vagy 1 kicsivel fölötte... Amúgy nem bageszolok :P :lol:
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :P :lol: Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Azt viheted :lol: engem a bódé érdekel :lol:
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Na mentem vele 1 kört is. Figyumár.....miért nem megy feljebb 60tól....? :lol: Nyomom neki és akkorse..kimentem országútra vagy 10 kilómétert végig 100al és csak 60 fok volt..Városban szintén 60.. :P Mosmiva' ilyenkor? :lol: Mondjuk a rosszal országúton a kékben volt a mutató...vagy 1 kicsivel fölötte... Amúgy nem bageszolok :lol: :lol: a kékben van ugy 60 körül...
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Azt viheted :lol: engem a bódé érdekel :lol: hé most jutott eszembe... az mth-t is elrakhatod, hátha eltudom hozni azt is :P
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 a kékben van ugy 60 körül... ???????????? Na vájá csinálok 1 képet....Amúgy észrevettem mintha úgy más lenne a műszerem.... :lol: Na minyá hozom..
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 ???????????? Na vájá csinálok 1 képet....Amúgy észrevettem mintha úgy más lenne a műszerem.... :lol: Na minyá hozom.. a 60 nincs is számmal jelölve, legelső az 90
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 a 60 nincs is számmal jelölve, legelső az 90 nnna nekem az első vonaltól picit följebb megáll.. :lol:
invictus Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :lol: :P Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Már válaszoltam az előző oldalon. :lol:
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 nnna nekem az első vonaltól picit följebb megáll.. :lol: valószínű cserélve lett neked is az óra, és a jeladó meg nem. nekem is ott áll felette egy picivel.
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 hé most jutott eszembe... az mth-t is elrakhatod, hátha eltudom hozni azt is :P Hogy miért nem laksz közelebb... :lol: A hulladékfeldolgozó nem ilyen segítőkész mint te :lol: :lol: Van egy lyukasra kopott kormánykerekem, meg egy törött indexem is, nem érdekel? :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :lol: :P Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Nem lesz jó a tiédbe! :lol:
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Hogy miért nem laksz közelebb... :lol: A hulladékfeldolgozó nem ilyen segítőkész mint te :lol: :P Van egy lyukasra kopott kormánykerekem, meg egy törött indexem is, nem érdekel? :lol: :lol: az index fehér volt? meg mennyire törött? :lol: úúúú valami eszembejutott hétközben, hogyha vkinek lenne vmiből régi őőő megvaaaan!!!! valakinek bemattult, megrepedt faceliftes lámpája valakinek??? kidobásra várva?? ha megoldható szivesen átvenném.
spzoli Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 az index fehér volt? meg mennyire törött? :lol: úúúú valami eszembejutott hétközben, hogyha vkinek lenne vmiből régi őőő megvaaaan!!!! valakinek bemattult, megrepedt faceliftes lámpája valakinek??? kidobásra várva?? ha megoldható szivesen átvenném. :lol:
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 A Novy-bontó káefté hirdetését olvashattuk. frissítés előtti lámpám lesz 2 darab, ha meglesz csinálva az autó :lol: Kicsit megnyújtod a sarkánál és kész :P Az index sárga volt :lol:
spzoli Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 A Novy-bontó káefté hirdetését olvashattuk. frissítés előtti lámpám lesz 2 darab, ha meglesz csinálva az autó :lol: Kicsit megnyújtod a sarkánál és kész :lol: Az index sárga volt :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1263214252.jpg nem mondok semmit :lol:
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1263214252.jpg nem mondok semmit :lol: Ne is, úgyis csak beszó'nál :lol:
Breki Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Kedves autóstárs meghúzta az autót ma a madaras tacskó parkolóban. Persze simán elment, de valaki más rárakott egy cetlit a szélvédőre a tetű rendszámával. Mi ilyenkor a teendő, hogy tudnám megkeresni és leverni rajta a javítás árát? Igazából nem nagy a kár, inkább a patkányság ami zavar...
Novy Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Kedves autóstárs meghúzta az autót ma a madaras tacskó parkolóban. Persze simán elment, de valaki más rárakott egy cetlit a szélvédőre a tetű rendszámával. Mi ilyenkor a teendő, hogy tudnám megkeresni és leverni rajta a javítás árát? Igazából nem nagy a kár, inkább a patkányság ami zavar... rendőrséget fel kellett volna hívni nekem is csak haverom jegyezte meg a rendszámot, és az alapján keresték meg az autót. azért ez a kár elég nagy... nagy részt kell festeni, meg horpadás is látszik...
dita Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Benzinpumpa? :P Legyen, csak javuljon meg :lol: Véletlenül nem hasonlítanak azok a kiskutyák azokra amiket Zotya mutatott régebben? :lol: Lehet hogy hozzád vitte őket :D :lol: (vigyázz velük mert úgytudom szeretik átrendezni a környezetüket :P ) Most hogy mondod... :lol: ;) Na, de csak nem hozná el őket ilyen messzire?! :D Hát valamit úgyis ki kell találnom, mert nem lesz ez így jó. 4 kiskutya nagyon sok, mégha kicsik maradnak is. :lol:
dita Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Most komolyan mondod,hogy ennyi pénzt sajnálsz a kocsira? Tömitő minek? Esetleg tömítés. Én nőböl vagyok mégis értettem. :lol: Másrészt nem sajnálat kérdése, van hogy nem mindegy... :lol: Nem értem miért kell beszólni...
Recommended Posts