Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ezt a hszek között is van okosság: "Jó, hogy tuningolva lesz a motor, de megállni ki fog? Javaslom előre Brembo dobfékek felszerelését az elavult tárcsafékek helyett! 2010.01.15 21:28:55biker_kolee" :lol: miért a brembo nem tárcsafékkel van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 :lol: :P Majd jön a Zoli azt' úgy beleköt hogy ki se csomózod :lol: :lol: sosemszoktam :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na végre kicserélődött a dudám, az olasz utángyári helyett egy gyári Astra duda ment be, rögtönöznöm kellet, mert a tartókonzolja már nem volt meg, így egy salgópolchoz való lemezt használtam konzolnak, teljesen korrekt lett, szépen, hangosabban szól. Szerencsére nem került semmibe, mert Eszteréknél van egy piros Caravan, aminek a tulaja régóta hanyagolja, 2 éve nem megy érte. Abból szedtem ki. Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Jah meg helyileg merre van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Nem lehet elérni, Eszter apukája mérges is rá, mert csak a helyet foglalja, amúgy sima 1,7 turbodiesel, de nem isuzu. Helyileg Eszteréknél van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Mikori? milyen állapotú? lehet beszélni a tulajjal? :lol: Jah meg helyileg merre van? Na-na-na! Én láttam meg először!!! :P :lol: Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Dieseled van 5 percet kapsz rá, ha rágyujtasz 10-et, mostantól indul az óra. :lol: :lol: Na mentem vele 1 kört is. Figyumár.....miért nem megy feljebb 60tól....? :lol: Nyomom neki és akkorse..kimentem országútra vagy 10 kilómétert végig 100al és csak 60 fok volt..Városban szintén 60.. :P Mosmiva' ilyenkor? :lol: Mondjuk a rosszal országúton a kékben volt a mutató...vagy 1 kicsivel fölötte... Amúgy nem bageszolok :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :P :lol: Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Azt viheted :lol: engem a bódé érdekel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na mentem vele 1 kört is. Figyumár.....miért nem megy feljebb 60tól....? :lol: Nyomom neki és akkorse..kimentem országútra vagy 10 kilómétert végig 100al és csak 60 fok volt..Városban szintén 60.. :P Mosmiva' ilyenkor? :lol: Mondjuk a rosszal országúton a kékben volt a mutató...vagy 1 kicsivel fölötte... Amúgy nem bageszolok :lol: :lol: a kékben van ugy 60 körül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Azt viheted :lol: engem a bódé érdekel :lol: hé most jutott eszembe... az mth-t is elrakhatod, hátha eltudom hozni azt is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 a kékben van ugy 60 körül... ???????????? Na vájá csinálok 1 képet....Amúgy észrevettem mintha úgy más lenne a műszerem.... :lol: Na minyá hozom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 ???????????? Na vájá csinálok 1 képet....Amúgy észrevettem mintha úgy más lenne a műszerem.... :lol: Na minyá hozom.. a 60 nincs is számmal jelölve, legelső az 90 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 a 60 nincs is számmal jelölve, legelső az 90 nnna nekem az első vonaltól picit följebb megáll.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :lol: :P Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Már válaszoltam az előző oldalon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 nnna nekem az első vonaltól picit följebb megáll.. :lol: valószínű cserélve lett neked is az óra, és a jeladó meg nem. nekem is ott áll felette egy picivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 hé most jutott eszembe... az mth-t is elrakhatod, hátha eltudom hozni azt is :P Hogy miért nem laksz közelebb... :lol: A hulladékfeldolgozó nem ilyen segítőkész mint te :lol: :lol: Van egy lyukasra kopott kormánykerekem, meg egy törött indexem is, nem érdekel? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Na-na-na! Én láttam meg először!!! :lol: :P Jobboldali féltengelye megvan? :lol: :lol: Nem lesz jó a tiédbe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Hogy miért nem laksz közelebb... :lol: A hulladékfeldolgozó nem ilyen segítőkész mint te :lol: :P Van egy lyukasra kopott kormánykerekem, meg egy törött indexem is, nem érdekel? :lol: :lol: az index fehér volt? meg mennyire törött? :lol: úúúú valami eszembejutott hétközben, hogyha vkinek lenne vmiből régi őőő megvaaaan!!!! valakinek bemattult, megrepedt faceliftes lámpája valakinek??? kidobásra várva?? ha megoldható szivesen átvenném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 az index fehér volt? meg mennyire törött? :lol: úúúú valami eszembejutott hétközben, hogyha vkinek lenne vmiből régi őőő megvaaaan!!!! valakinek bemattult, megrepedt faceliftes lámpája valakinek??? kidobásra várva?? ha megoldható szivesen átvenném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 A Novy-bontó káefté hirdetését olvashattuk. frissítés előtti lámpám lesz 2 darab, ha meglesz csinálva az autó :lol: Kicsit megnyújtod a sarkánál és kész :P Az index sárga volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 A Novy-bontó káefté hirdetését olvashattuk. frissítés előtti lámpám lesz 2 darab, ha meglesz csinálva az autó :lol: Kicsit megnyújtod a sarkánál és kész :lol: Az index sárga volt :P http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1263214252.jpg nem mondok semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/04/50..._1263214252.jpg nem mondok semmit :lol: Ne is, úgyis csak beszó'nál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Kedves autóstárs meghúzta az autót ma a madaras tacskó parkolóban. Persze simán elment, de valaki más rárakott egy cetlit a szélvédőre a tetű rendszámával. Mi ilyenkor a teendő, hogy tudnám megkeresni és leverni rajta a javítás árát? Igazából nem nagy a kár, inkább a patkányság ami zavar... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Kedves autóstárs meghúzta az autót ma a madaras tacskó parkolóban. Persze simán elment, de valaki más rárakott egy cetlit a szélvédőre a tetű rendszámával. Mi ilyenkor a teendő, hogy tudnám megkeresni és leverni rajta a javítás árát? Igazából nem nagy a kár, inkább a patkányság ami zavar... rendőrséget fel kellett volna hívni nekem is csak haverom jegyezte meg a rendszámot, és az alapján keresték meg az autót. azért ez a kár elég nagy... nagy részt kell festeni, meg horpadás is látszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Benzinpumpa? :P Legyen, csak javuljon meg :lol: Véletlenül nem hasonlítanak azok a kiskutyák azokra amiket Zotya mutatott régebben? :lol: Lehet hogy hozzád vitte őket :D :lol: (vigyázz velük mert úgytudom szeretik átrendezni a környezetüket :P ) Most hogy mondod... :lol: ;) Na, de csak nem hozná el őket ilyen messzire?! :D Hát valamit úgyis ki kell találnom, mert nem lesz ez így jó. 4 kiskutya nagyon sok, mégha kicsik maradnak is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Most komolyan mondod,hogy ennyi pénzt sajnálsz a kocsira? Tömitő minek? Esetleg tömítés. Én nőböl vagyok mégis értettem. :lol: Másrészt nem sajnálat kérdése, van hogy nem mindegy... :lol: Nem értem miért kell beszólni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts