Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mennyibe kerülhet kicseréltetni, ha kavicsot kap? :P :lol: jópofa extra, és utólag nem tudod befalazni :lol: Van egy 307SW a lakótelepen nálunk üvegtetővel, és elég gyakran hullanak különböző vackok lefelé, erkélyekről, ablakokból, macska lelökte a virágot stb. Egyszer megkérdezem hogy nem félti -e a tetejét, mert nagyon lazán áll az ablakok alatt általában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Nem is vetted meg :lol: Mivel csak GTC-ben van. Caravanban dupla tetőablakos van csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Mivel csak GTC-ben van. Caravanban dupla tetőablakos van csak. dr flex :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 dr flex :P :lol: Beszótáá'? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Beszótáá'? :lol: be bizony :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Megint zenél a kuplungom... :lol: szterejóba hallgatom a kormány-és a kuplung nyekergést, hát a ...ba már velük. teleöntöm az autót WD40-el mostmár... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Megint zenél a kuplungom... :lol: szterejóba hallgatom a kormány-és a kuplung nyekergést, hát a ...ba már velük. teleöntöm az autót WD40-el mostmár... :lol: Visit My Website :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Visit My Website :lol: :lol: bazeee :P :lol: :lol: ez mekkora :P Akkor meghagyom a nyekergéseket, szerválok bele elektronyosan állíthatónak szánt darálós ülést, és hívom havert zenélni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 http://images.netbag.hu/20100114/10530532817.jpg :lol: Csinos kerekek :lol: ( jah, a hátuljára, oldalára nem firkálták még föl hogy koszos...? :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Csinos kerekek :lol: ( jah, a hátuljára, oldalára nem firkálták még föl hogy koszos...? :P ) a kocsi koszos...ez tény. a felni meg inkább rozsdás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 a kocsi koszos...ez tény. a felni meg inkább rozsdás :lol: Az nekem nem tűnik fel mert az enyém is :lol: Csak nem elég hogy rozsdás, de legalább még kicsi is :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Spzoli!az oldalvédőcsíkok,kilincsek, hátsó lökhárító felső csíkjának fényezése nincs tervbe véve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Spzoli!az oldalvédőcsíkok,kilincsek, hátsó lökhárító felső csíkjának fényezése nincs tervbe véve? Szerintem jól néz ki rajta, szépen megtöriaz egyhangúságot. Kell a csík. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Spzoli!az oldalvédőcsíkok,kilincsek, hátsó lökhárító felső csíkjának fényezése nincs tervbe véve? de tervben van, csak minden ajtó más árnyalatú, így necces. no meg 2léc sérült is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Spzoli!az oldalvédőcsíkok,kilincsek, hátsó lökhárító felső csíkjának fényezése nincs tervbe véve? Azt olyan lenne mintha egy anyagból fröccsöntötték volna :lol: Jó az így szerintem. (bár nem az enyém, de nekem így tetszik) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Szerintem jól néz ki rajta, szépen megtöriaz egyhangúságot. Kell a csík. Sztem is jó a fekete csík,csak így kicsit fura,h az első lökösön nincs meg! Csak emiatt érdeklődtem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sztem is jó a fekete csík,csak így kicsit fura,h az első lökösön nincs meg! Csak emiatt érdeklődtem :lol: mert dzsieszáj van rajta :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nagyon nagy a pörgés, tanulok tovább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 nagyon nagy a pörgés, tanulok tovább... :lol: Na mi van poooding? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 http://www.vatera.hu/opel_astra_f_relle_161105373.html Esetleg ha valakinek kell olcsón relé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Ma írtam nekik e-mailt, aztán kiderül. AMúgy boldog születésnapot Rtomi! :lol: Köszi! :P Most jutottam gép közelbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Donor 80ezerért? :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/o...gls_%28donor%29 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Donor 80ezerért? :lol: http://racing-bazar.hu/utcai/szemelyauto/o...gls_%28donor%29 volt 65ért is, csak én megvettem :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Sziasztok! Kering a neten egy leírás, ahol autólopásokról írnak. A mi kedvenc autónkról ezt írják, bár az nincs említve, hogy melyik Astra a szenvedő típus: Opel Astra gépkocsik kinyitása Úgy van a vezető felöli első kerék, és a vezető felőli első ajtó. Ha egy jól irányzott, és jól kivitelezett rúgással, megküldöd az ajtó kerék felöli sarkát, akkor az ajtó kinyílik. Ha szerencséd van, akkor központis a kocsi, akkor mind a 4 ajtó kinyílik. Figyelmeztetlek, hogy, ha lehet vasbetétes csukával próbálkozz mert elég erősen kell megcsűrnöd. Hát ennyi, próbáld ki nekem bejött, csak kár, hogy be volt riasztva. Szerintetek nagy baromság ez? (Mert nekem annak tűnik! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts