dave_1 Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 Hoppá! Lehet hogy az isuzun nincs motorkód, csak simán a motorszám? Lehet de akkor minek nevezzem el???? Sokszor jó a motorkód.
Guest gorbi Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 Lehet de akkor minek nevezzem el???? Sokszor jó a motorkód. pl. x17dt (ez nem tuti, csak tipp)
Guest gorbi Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 Vagy: http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igy...fi/mineknev.htm :lol:
Dáwid Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 Vagy: http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igy...fi/mineknev.htm :lol: A "Minek nevezzelek?" (17MNKNVZZLK) név már foglalt ahogy a példa is mutatja :lol: (és két éve még ebből feleltem :lol: ) Szerk.: HOPPÁÁ :lol: Ezennek megnyitom a 2000. oldal pofázmányolást :P Pezsgőt bont, örül, és vigyorog ;) használjátok egészséggel :P :lol:
dave_1 Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 17TS (TopSecret) :lol: Ez nem rossz lehet beiratom a forgalmiba, de viccet félre téve ez nem lehet hogy az isuzunak nincs ilyen motorkódja ha alktrész keresőbe kerestem mindig az X17DT jelölöm meg mert egyedül ez a 82 lovas. http://www.unixauto.hu/UnixOnline/Unix_Jar...aszto_Form.aspx
dave_1 Elküldve Január14, 2010 Elküldve Január14, 2010 A "Minek nevezzelek?" (17MNKNVZZLK) név már foglalt ahogy a példa is mutatja :lol: (és két éve még ebből feleltem :lol: ) Szerk.: HOPPÁÁ :lol: Ezennek megnyitom a 2000. oldal pofázmányolást :lol: Pezsgőt bont, örül, és vigyorog :D használjátok egészséggel ;) :lol: Egészségedre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P
gergolabs Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Hát tegnap intéztem a városban az ügyeket és 2x jelzett a lézer, most kivételesen nem mentem gyorsan. Tegnapelőtt csak 1x. Úgy nézem, hogy ráálltak a dologra rendesen. Kíváncsi vagyok ma a Pécs-Győr távon hányszor futok trafiba. Péntek....tuti kint lesznek mindenhol.
dave_1 Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Hát tegnap intéztem a városban az ügyeket és 2x jelzett a lézer, most kivételesen nem mentem gyorsan. Tegnapelőtt csak 1x. Úgy nézem, hogy ráálltak a dologra rendesen. Kíváncsi vagyok ma a Pécs-Győr távon hányszor futok trafiba. Péntek....tuti kint lesznek mindenhol. Hát elég durván nyomod!!! És mibe kerül egy ilyen gyorshajtás??????
Guest Sanci Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 kámbóóó cecil, egyhét cédétédéi :P Zoli! Nem jártál még vele úgy, hogy áll a víz a padlón? :lol: Berlina komámék vettek egyet cégesnek azt egy jó eső után vagy 5 liter vizet törölt ki belőle a vezető oldalról (másik száraz) :lol: azt mondja, hogy az ajtók-ablakok jól zárnak. Lehet, hogy az ablaktörlő karok alatti műanyag takaró ugyanolyan kókány mint a fastráé és ott folyik be a levegőrendszeren keresztül? Vagy esetleg valami jó tipp rá? Efajta amúgy:
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Hát elég durván nyomod!!! És mibe kerül egy ilyen gyorshajtás?????? Tudom, én nem ő vagyok, de azért válaszolok. Neki nem kerül sokba :lol: Blokkolja a lízert :lol:
gergolabs Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Tudom, én nem ő vagyok, de azért válaszolok. Neki nem kerül sokba :P Blokkolja a lízert :lol: Köszi.... :lol: Most nem mentem gyorsabban, a forgalom nem engedte.
szobikari Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Na szervusztok kispajtások. Találtam egy ilyet a pincében, még nagyon régen jött le az Astraról, és hát nekem már nem kell... Csak gondoltam, szólok. Maradtam tisztelettel
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Na szervusztok kispajtások. Találtam egy ilyet a pincében, még nagyon régen jött le az Astraról, és hát nekem már nem kell... Csak gondoltam, szólok. Maradtam tisztelettel Szevaa, téged is látni? :lol: Az opel tükör a suzi tetjén van? Ebből is látni hogy az opel felette áll
szobikari Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Szevaa, téged is látni? :lol: Az opel tükör a suzi tetjén van? Ebből is látni hogy az opel felette áll Ahan :lol: Ahan :P
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Ahan :lol: Ahan :P És mikor veszel megint opelt? :lol: amúgy meg hun'vótá' eddig? :lol:
spzoli Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Zoli! Nem jártál még vele úgy, hogy áll a víz a padlón? :lol: Berlina komámék vettek egyet cégesnek azt egy jó eső után vagy 5 liter vizet törölt ki belőle a vezető oldalról (másik száraz) :lol: azt mondja, hogy az ajtók-ablakok jól zárnak. Lehet, hogy az ablaktörlő karok alatti műanyag takaró ugyanolyan kókány mint a fastráé és ott folyik be a levegőrendszeren keresztül? Vagy esetleg valami jó tipp rá? Efajta amúgy: nem volt még ilyen...fedett helyen parkol :P nagy esőbe mentem már vele, de nem tapasztaltam beázást :lol: próbálják ki a vödrös öntögetős megoldást
epk947 Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Zoli! Nem jártál még vele úgy, hogy áll a víz a padlón? :lol: Berlina komámék vettek egyet cégesnek azt egy jó eső után vagy 5 liter vizet törölt ki belőle a vezető oldalról (másik száraz) :lol: azt mondja, hogy az ajtók-ablakok jól zárnak. Lehet, hogy az ablaktörlő karok alatti műanyag takaró ugyanolyan kókány mint a fastráé és ott folyik be a levegőrendszeren keresztül? Vagy esetleg valami jó tipp rá? Efajta amúgy: http://www.arabam.com/arabamtest/opel_combo_17/combo3_xx.jpg Miért lenne az "kókány"? 18 éves a járgányom és sehol nem folyik bele a víz. Se esőben, se autómosóban. Az a kókány aki kókányolja... :P Sőt, 3 éve már nem is párásodik az ablakom, amióta kijavítottam a szélvédő alsó tömítését.
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Vajon az enyém miért nem hagyták meg ilyenre?
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Vajon az enyém miért nem hagyták meg ilyenre? http://www.thewallpapers.org/wallpapers/12...pel-GTC-014.jpg Mert akkor nem vetted volna meg annyiért kéne adniuk :lol:
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Mert akkor nem vetted volna meg annyiért kéne adniuk :lol: Azért a 2 fényszóróért? :lol:
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Azért a 2 fényszóróért? :lol: Én speciel az üvegtetőre gondoltam :lol:
Reeckatee Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Én speciel az üvegtetőre gondoltam :lol: Az van most is palettán némi felárért. :lol:
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Az van most is palettán némi felárért. :lol: Nem is vetted meg :lol:
FPepe Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Az van most is palettán némi felárért. :lol: Mennyibe kerülhet kicseréltetni, ha kavicsot kap? :lol:
Recommended Posts