Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Kétlem de legyen igazad :lol: bár én még egyet sem láttam ami ilyen lenne gyárilag pedig ha "szokatlantól eltérő" azt egy szemvillanás alatt kiszúrom :lol: meg az évjárat miatt sem hinném, esetleg ha valami 98 utáni lengyel vagy legalábbis nem német széria lenne el is tudnám képzelni.. :lol:

De am mért baj ha ott az antenna?:P sztem, sokkal jobb ott. Aztán meg csak ennyi tuning legyen rajta. Bár sztem korához képest nincs nagyon le gatyásodva.

Bár az elején fura a szín. De sztem ez nem street racsing vot . Bár fene tudja ennyi pézé nem rossz. Vagy tévedek?

Megosztás:

Kétlem de legyen igazad :lol: bár én még egyet sem láttam ami ilyen lenne gyárilag pedig ha "szokatlantól eltérő" azt egy szemvillanás alatt kiszúrom :P meg az évjárat miatt sem hinném, esetleg ha valami 98 utáni lengyel vagy legalábbis nem német széria lenne el is tudnám képzelni.. :lol:

De tévedhetek..nem tudom..majd jön valaki okosabb és szól. :lol:

Megosztás:

De am mért baj ha ott az antenna?:P sztem, sokkal jobb ott. Aztán meg csak ennyi tuning legyen rajta. Bár sztem korához képest nincs nagyon le gatyásodva.

Bár az elején fura a szín. De sztem ez nem street racsing vot . Bár fene tudja ennyi pézé nem rossz. Vagy tévedek?

Személy szerint nekem is jobban tetszik ott. :lol: Azért meg lehet kukkantani,hogy gyári-e,de szerintem nem.

Sárvédő az szerintem is rügyezik.A hűtőmaszknál lehet,hogy csak patent kell. :lol:

A többit pedig nem tenkinteném hibának,hiszen ne felejtsük el,hogy 14 éves.

Én hamarabb kilőném a beledezett,stb autókat.

A felszereltsége legalább nem full fapad.

A motor állapota sem elhanyagolható.

Nem tudom,hogy milyen árban mennek ezek,de ha ez az átlagos,akkor szerintem megnézni meg lehet.

Megosztás:

Lementem odébbállni az autóval, mert nem volt egy túl jó hely amit találtam amikor hazaértem. Visszafelé találtam az asztalon egy tál narancsot. Mondom úgyis régen ettem már... bevállaltam kettőt. Én ilyet még nem láttam... több mag van benne mint egy görögdinnyébe... :lol: :P egy darabig megint nem eszek :lol: :lol:

Update: a másik meg egy narancs-színű citrom :lol: Van még itthon egy tállal. Valaki cserél velem egy tál almára? :lol:

Megosztás:

Alaposan kinyúzott ülés, kifúrt tető az antennának, rongyos váltószoknya (lehet, hogy az ő gazdija mancsa is állandóan a váltógombon van mint az enyémének? :lol: ) és mindehhez társul egy baromi szép fényezés :lol: alaposan gyanús nekem ez a kocsi.. :P

És a kormányburkolat és a műszerfal között belátni :lol:

Meg ahogy elnézem a kuplung térdig feljön :lol:

Az antenna az ja (bár utángyártottat is lehet ugyanilyent kapni 7000 valamennyiért :D ) de a hatchbackokon oldalt van, asszem a balon, és ez nem 2.0ás hanem Isuzu, kollégámnak is ilyen van csak ződ mint az enyémé :D

Olyan jókat röhögök rajtatok komolyan mondom. :lol:

Ennyi képből ti így megmondjátok milyen állapotban van egy kocsi? :P

500EFt-os autóról beszélünk emberek!Ébresztő!

Mit vártok?

Hol az antenna?Váltószoknya kopott!Kormányburkolat eláll!ROTFL! ;)

Megosztás:

Olyan jókat röhögök rajtatok komolyan mondom. :lol:

Ennyi képből ti így megmondjátok milyen állapotban van egy kocsi? :P

500EFt-os autóról beszélünk emberek!Ébresztő!

Mit vártok?

Hol az antenna?Váltószoknya kopott!Kormányburkolat eláll!ROTFL! :lol:

Nem volt teljes állapotfelmérés, de azt hogy a kuplungpedál egy fél méterrel magasabban van a féktől, igenis látszik. Az enyém 16-éves, 300-ezer volt, azt mégse áll el a kormányburkolat :lol:

Megosztás:

Ennyi képből ti így megmondjátok milyen állapotban van egy kocsi? :lol:

Mit vártok?

Nem de ha körbemásszuk alaposan akkor igen :lol: 500e-ért? :lol: Egy tutiszuperüzembiztos használt autót amire nem kell pár éven belül több 100 ezret költeni.. :P :lol:

Megosztás:

Kétlem de legyen igazad :lol: bár én még egyet sem láttam ami ilyen lenne gyárilag pedig ha "szokatlantól eltérő" azt egy szemvillanás alatt kiszúrom :P meg az évjárat miatt sem hinném, esetleg ha valami 98 utáni lengyel vagy legalábbis nem német széria lenne el is tudnám képzelni.. :lol:

Nekem 2000-es évjáratú lengyel van. És a szokásos helyen van az antenna... Hátsó lámpa és az ajtó között....

Az antenna az ja (bár utángyártottat is lehet ugyanilyent kapni 7000 valamennyiért :lol: ) de a hatchbackokon oldalt van, asszem a balon, és ez nem 2.0ás hanem Isuzu, kollégámnak is ilyen van csak ződ mint az enyémé :lol:

Én 7000 valamennyiért vettem eredetit, az Opel szervizben. Igaz kb másfél éve. Letörte egy madár .... :lol:

Megosztás:

Nem volt teljes állapotfelmérés, de azt hogy a kuplungpedál egy fél méterrel magasabban van a féktől, igenis látszik. Az enyém 16-éves, 300-ezer volt, azt mégse áll el a kormányburkolat :lol:

Én még akkor is azt mondom,hogy látni kell élőben a kocsit és fénykép alapján soha nem itélkezünk! :lol:

Megosztás:

Nem de ha körbemásszuk alaposan akkor igen :lol: 500e-ért? :lol: Egy tutiszuperüzembiztos használt autót amire nem kell pár éven belül több 100 ezret költeni.. :lol: :P

Hidd el nekem nem az antenna helye a lényeg egy kocsinál és nem is a külső festés állapota.

A nőn se mindig a ruha a lényeg,hanem ami alatta van! :lol:

Megosztás:

Hidd el nekem nem az antenna helye a lényeg egy kocsinál és nem is a külső festés állapota.

A nőn se mindig a ruha a lényeg,hanem ami alatta van! :lol:

Jah... amilyen idők járnak... kívülről csak remélheti az ember hogy télleg nő :P :lol: Persze hogy nem lehet képről ítélni, nah de nem tudja belinkelni az ember az autót élőben :lol:

Megosztás:

A nőn se mindig a ruha a lényeg,hanem ami alatta van! ;)

ebben van valami :D

a helyszínen válik el, hogy milyen is valójában :lol:

igaz ami igaz, valóban ki van vixolva, de egy kereskedésben nem is várhatsz mást. :lol:

gondolom a motorja is csili vili :lol: :D

viszont az ülés tényleg nagyon ki van ülve :P

és jól látom??? bőr kormány? :lol: cool :P

nem tetszik a kárpitja, olyan érdekes, még nem is láttam ilyen fajtát :lol:

Megosztás:

viszont az ülés tényleg nagyon ki van ülve :lol:

Ez is baromság,mert pl Demó haverom GSi-jéből hoztam az astra üléseit és az nincs kiülve,pedig abban sem 120EKm volt,mielőtt szétkapta.

A corsa ülése kiszakadt,de tart még és a mocival se lett volna még gond,ha nem kontár szerelő javítja előttem,pedig benne van már 300EKm tutira.

Szal ez sem mérvadó.

Megosztás:

Ez is baromság,mert pl Demó haverom GSi-jéből hoztam az astra üléseit és az nincs kiülve,pedig abban sem 120EKm volt,mielőtt szétkapta.

A corsa ülése kiszakadt,de tart még és a mocival se lett volna még gond,ha nem kontár szerelő javítja előttem,pedig benne van már 300EKm tutira.

Szal ez sem mérvadó.

Ki kell próbálni aztán kész....gép elől nem lehet kitalálni hogy megy. :lol:

Megosztás:

A "felálló" :lol: kuplungra nincs ötletetek hol lehet rugót venni? az enyémnek is ez a baja ugyanis 2 rugóból áll és ami a helyére húzza el van törve. Újonnan nem találtam akkor valszeg bontó mi? Úgy néz ki ez astra betegség.

A pedál állását a bowdenen lehet szabályozni. A rugót hogy sikerült eltörni?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.