Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Én nyugodt vagyok mint nyúl a hurokba! :P A második mondatodat meg nem értem. Volt egy szép zöld F Astrám, de szeptemberben vettünk egy H-t. Majd linkelek képet ha hazahúztam melóból. majd költesz erre is :lol: csak drágább lesz az alkatrész Irigy vagy miii? :lol: Nem baj ha költeni kell, de most legalább van időm pénzt gyűjteni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Irigy vagy miii? :lol: Nem baj ha költeni kell, de most legalább van időm pénzt gyűjteni :lol: :lol: :lol: irigy? nemhinném :lol: inkább félek az olasz motortól ami ott ketyeg neked :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 irigy? nemhinném :lol: inkább félek az olasz motortól ami ott ketyeg neked :lol: Majd közben éneklek neki Toto Cutugno-t, hogy elnyerjem a tetszését. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na akkor megbíztatlak :P használt autótól ne várj csodákat, mindőnk így kezdte azt van aki pár 10 van aki pár 100 ezret vert bele.. :lol: Jó példa az enyémé... :lol: Már régóta nem hiszek a mesékbe és főleg nem a csodákba. Volt már dolgom használt autókkal sőt,csak azok voltak. Tudom hogy zsákbamacska, de azért kérdezgetek meg érdeklődök mert ennyi keret van rá, ennyiből tudok gazdálkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Szívesen. Itt már mindenki a szívedbe férkőzött csak én vagyok hátrányos helyzetű...hozom a lemaradásom lassacskán. :lol: Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :lol: Szólj hozzám sokat! :lol: (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :P ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :P Szólj hozzám sokat! :P (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :lol: ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol: ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Volt egy szép zöld F Astrám, de szeptemberben vettünk egy H-t. Majd linkelek képet ha hazahúztam melóból. Nekem is volt egy szép kék F astrám, csak meg kellett válnom tőle. Viszont most lesz rá lehetőségem hogy vegyek valami gépjárművet, igaz nem sok a keret de apró öröm is öröm. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Azért a szívembe még nem mindenki, pedig kedvelem a társulatot. :lol: De aki nyitott rám és beszélget velem, annak elébb-utóbb sikerül. :lol: Szólj hozzám sokat! :P (és ezt annak a kedvéért akit nem veszünk a szánkra... :lol: ) Ha sokat akkor msn-enen! :lol: Valószínű, hogy kreálok egy MSN prófájlt is...csak yahoom van :P . Arra is alig kerül idő. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :P vagy Chuck Norris :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 ittvan voldemort? baccameeeg :lol: :lol: Nem, nem rá gondoltam! :P Te nagy gyerek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Majd közben éneklek neki Toto Cutugno-t, hogy elnyerjem a tetszését. :lol: Átveszed Novy zenei stílusát? :lol: :lol: :P Valószínű, hogy kreálok egy MSN prófájlt is...csak yahoom van :lol: Ideje lenne már.. :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is :lol: meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na drágáim! Lett MSN-em :lol: ID: nem fáradok a botokkal...ott az aláírásomban Lehet vellegetni...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na drágáim! Lett MSN-em :lol: ID: reeckateekukacyahoopontcom Lehet vellegetni...:lol: írd át itt fórumon kukac pontcom-ra mert a botok logolják az emileket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is :lol: meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :lol: :P Azt hittem, hogy az itteni bandával.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Azt hittem, hogy az itteni bandával.. :lol: :lol: az is tök zsíros lenne...Sőt legjobb lenne :P Ja amúgy írt e-mailt a srác a debreceniopelesről... Azt mondta, hogy még folynak a viták a részletekről de hogyha megvan az időpont ír e-mailt, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Hahóó. Valaki felvett msn en, na már be is köszönt. :lol: :lol: :P Üdv. Reeckatee. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Link :lol: :lol: " én is nyomnám mint a gázpedált... " :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na akkor megbíztatlak :P használt autótól ne várj csodákat, mindőnk így kezdte azt van aki pár 10 van aki pár 100 ezret vert bele.. :lol: Jó példa az enyémé... :P Veled vagyok... :lol: :lol: Sziasztok kartársak! Virul a fejem, megvan a fizkém félévi is ;) meg jogból is sikerült! ááá.. hétvégén megünnepeljük az astrával :D :lol: óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Veled vagyok... :lol: :lol: óvatosan mert a kipuf kormos is, meg van hogy forró. ;) :D :lol: :lol: :P Hát.....nem pont arra gondoltam... Mellesleg "szolídan" le van görbítve a cső :D :P de jaj...most miért kell ilyenre gondolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 :lol: :P :lol: Hát.....nem pont arra gondoltam... Mellesleg "szolídan" le van görbítve a cső :D ;) de jaj...most miért kell ilyenre gondolni? :lol: Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem :D :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem ;) :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :D Hát....ha gondolod :lol: ott áll az udvaron a kocsi.... :lol: :lol: :P de utánna pucold ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Bocs, 2 órája vittem haza a barátnőmet, (békávé... :lol: ) és azóta erősen egy irányba áll a gondolatmenetem :lol: :lol: (Nem abba az irányba amerre a kipufogód :P ) :lol: Zacsit ürítettél??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Zacsit ürítettél??? :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: Kezd a téma nagyon tolódni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts