Dáwid Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Meglátszik, hogy a nép java kiküldetésben van :D nem kell napi 8-10 szííítoffolt oldalt visszaolvasnom :lol: :lol: há itt aztán el lehet aludni... :lol: Felhíjjam Novyt hogy mit üzen a fórumra? :P Amúgy meg jah. Végre van meló úgyhogy csináljuk amíg lehet :lol: Ha az estig van akkor estig csináljuk. Ha kitalálódik hogy mikor lesz tali, akkor lehet hogy összevonom megint azzal a Debreceni karikát :D A környéken voltam bontókba dehát... sírva menekültem. Csavókának a jó állapotú fényszóró azt jelenti hogy a lyukon ami a búrán van a foncsor nem fér át. Nem akartam megvenni monnyuk, csak kíváncsi voltam hogy mit tudnak fényszóró téren... Jah és annyiért amennyiért már új TYC van ;) csak addig gyűjtögetni kell még egy kicsit :lol: Jah, a fogyi... :D Termosztátcsere óta az első teletankom volt a múlt héten. Eddig átlag 720-750 km-t mentem el egy tankkal, most 690-nél még a negyedes vonal fölött áll a mutatóm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Felhíjjam Novyt hogy mit üzen a fórumra? :lol: Ha kitalálódik hogy mikor lesz tali, akkor lehet hogy összevonom megint azzal a Debreceni karikát :P Jah :P mondjad neki, hogy vigyen magával lapostopot meg mobíílnyetet ;) :lol: :lol: Hát az majd a gyerekektől függ mit tudnak alakítani mert Zizi kivonta magát a szervezésből, gondolom már ki van a "khm" vele.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Jah :P mondjad neki, hogy vigyen magával lapostopot meg mobíílnyetet :D :lol: :lol: Hát az majd a gyerekektől függ mit tudnak alakítani mert Zizi kivonta magát a szervezésből, gondolom már ki van a "khm" vele.. :lol: :P Valami csak lesz azért :lol: Remélem lehet megint helyzetjelzőt nyerni, mert a törött lámpából a lakatos (Qrva jó az öreg, fémmel nagyon jól elvan de hogy a LED nevű valami milyen fáról hullik az már új neki) úgyhogy a helyzetjelző Ledemet egy laza mozdulattal behelyezte a törött izzók közé, mert hogy "letört az egész, csak a foglalata volt meg" :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Heló. Van Győrben valamiféle Opel bontó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Lassan már felesleges a szerver óráját télire állítani! Mindjárt vissza kell állni egy órát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Lassan már felesleges a szerver óráját télire állítani! Mindjárt vissza kell állni egy órát. :lol: Talán be kéne állítanod a profilodban az időzónát :P Semmi baj a szerver órájával :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Most látom, hogy az egyetlen "vasalódeszka" tulajdonosának szülinapja van.. :lol: :lol: Boldogat és még sok-sok még boldogabbat, astrásgyerek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Heló. Van Győrben valamiféle Opel bontó? Van. Ha érdekel hívj fel. Számom az aláírásomban. De nem mondod, hogy Szhely mellől idáig eljönnél. Isten éltessen astrásgyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Bóódog-bóóódog-bóóóódog születésnapot, kívánjuk hogy (ne) legyen még, több hasonló szpojlerod :P Tudom, hujevagyok, de valahogy csak úgy jött Az "1.7D"-ből mikor lett "Dízel" topik? :lol: monnyuk, mindegy, csak feltűnt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Bóódog-bóóódog-bóóóódog születésnapot, kívánjuk hogy (ne) legyen még, több hasonló szpojlerod :P Tudom, hujevagyok, de valahogy csak úgy jött Az "1.7D"-ből mikor lett "Dízel" topik? :lol: monnyuk, mindegy, csak feltűnt :lol: Ma csináltam némi módosítást. Minek odaírni, amikor az F-ben akkora van? Azonkívül átírtam még 3-nak a nevét, mert mindegyik Astra F-el kezdődött. Minek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ma csináltam némi módosítást. Minek odaírni, amikor az F-ben akkora van? Azonkívül átírtam még 3-nak a nevét, mert mindegyik Astra F-el kezdődött. Minek?? Jogos, nem azért írtam mert nem értek egyet, csak meglepődtem hogy megváltozott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Van Győrben valamiféle Opel bontó? Ha Szombathely neked közelebb esik akkor keresd fel Kennny-t :lol: nála szoktak bontott cuccok lenni elfogadható áron. Ja az elérhetőségét a kadett klub honlapján találod meg... ------------------------------------------------------------------ Újlaki úrnak pedig sok boldogat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Van. Ha érdekel hívj fel. Számom az aláírásomban. De nem mondod, hogy Szhely mellől idáig eljönnél. Oké rendben. De eljönnék. Most is itt vagyok. Meg a gép is itt pihen most Győrben. (Lehet láttad is már. :lol: ) Ide járok suliba. Na meg Szhelyen nemigen tudok kimondott Opel bontót. Azért ez egy kicsit nagyobb város... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ha Szombathely neked közelebb esik akkor keresd fel Kennny-t :lol: nála szoktak bontott cuccok lenni elfogadható áron. Ja az elérhetőségét a kadett klub honlapján találod meg... ------------------------------------------------------------------ Újlaki úrnak pedig sok boldogat!!! Hát végülis mindegy, mindkettő városban megfordulok. Nekem Astra F-hez meg Omega MV6-hoz kellenének cuccok. Köszi az infót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Oké rendben. De eljönnék. Most is itt vagyok. Meg a gép is itt pihen most Győrben. (Lehet láttad is már. :lol: ) Ide járok suliba. Na meg Szhelyen nemigen tudok kimondott Opel bontót. Azért ez egy kicsit nagyobb város... :lol: Akár össze is futhatnánk vmikor, és akkor megadnám az ismerős számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ma csináltam némi módosítást. Minek odaírni, amikor az F-ben akkora van? Azonkívül átírtam még 3-nak a nevét, mert mindegyik Astra F-el kezdődött. Minek?? Minek itt zsinnyegtetni? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Minek itt zsinnyegtetni? :lol: :lol: :P "Mecsak" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni ha lehet. Autóvásárlás előtt állok, és két autó közt nem tudok dönteni. Az egyik, Opel Astra f 1.6 16v sedan 95'évjárat, a másik Opel Corsa gsi 1.6 16v 97' évjárat. Az áruk megegyezik tehát nem ez a döntő kérdés, hanem hogy melyikkel járnék jobban gazdaságilag, fogyasztásilag stb. Előre is köszönöm a válaszaitokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Minek itt zsinnyegtetni? :lol: :P :lol: Szerintem annyira jók vagyunk hogy nem kell mit moderálni :lol: Vagy ez még csak álom? :D Jöttem befelé, egy ügyféltől, és egy olyan kereszteződésen jöttem át ahol a kanyarodó út a főútvonal, és az "egyenes" ág az alsóbbrendű, szal elsőbbsége a kanyarodónak (itt én voltam) van. Jobbos kanyar, be is nézek balra mer' ki tudja. Hát én tudtam... 205-ös varrógép éppen áll a fékbe mert nem tűnt fel neki hogy hol van. Láttam hogy megáll, meg már ő is, de olyan csúnyán néztem hogy már fékezés közben bocsánatotkért :lol: :D :lol: Azthittem egy pillanatra hogy lekeni a bal elejét is az autónak... Fú... De megkergettem volna :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni ha lehet. Autóvásárlás előtt állok, és két autó közt nem tudok dönteni. Az egyik, Opel Astra f 1.6 16v sedan 95'évjárat, a másik Opel Corsa gsi 1.6 16v 97' évjárat. Az áruk megegyezik tehát nem ez a döntő kérdés, hanem hogy melyikkel járnék jobban gazdaságilag, fogyasztásilag stb. Előre is köszönöm a válaszaitokat! Attól függ mire akarod használni. Corsába 4-5-en ülni, csomagokkal, élmény :lol: astra nagyobb bódé, annak minden előnyével, (meg hátrányával) Bár 5-en mondjuk az F se tűnik tűgasnak, de azért más. Szerintem ilyen korú autóknál, már inkább az állapotot nézd, ha amúgy "mindegy" Az hogy a Corsa géjesi-ből van mondjuk nekem már jelent annyit hogy nem biztos hogy a nagyi bevásárlóautója volt az előző tulaj(ok)nál. Persze az sem hogy az astra kíméltebb, de egy gsi-t azért szerintem gyakrabban használnak játszani :lol: (Személyes véleményemet olvashatták) :lol: Hopp, dupla lettem :P Bocsika :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mazsi26 Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Attól függ mire akarod használni. Corsába 4-5-en ülni, csomagokkal, élmény :lol: astra nagyobb bódé, annak minden előnyével, (meg hátrányával) Bár 5-en mondjuk az F se tűnik tűgasnak, de azért más. Szerintem ilyen korú autóknál, már inkább az állapotot nézd, ha amúgy "mindegy" Az hogy a Corsa géjesi-ből van mondjuk nekem már jelent annyit hogy nem biztos hogy a nagyi bevásárlóautója volt az előző tulaj(ok)nál. Persze az sem hogy az astra kíméltebb, de egy gsi-t azért szerintem gyakrabban használnak játszani :lol: (Személyes véleményemet olvashatták) :lol: Hopp, dupla lettem :P Bocsika :lol: Még egyelőre egyedülálló vagyok, tehát 4-5 ember ritkán ül be hozzám... :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...abs_cdx-3521858 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...edd_meg-3533379 Tehát erről a kettőről lenne szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sziasztok! A tanácsotokat szeretném kérni ha lehet. Autóvásárlás előtt állok, és két autó közt nem tudok dönteni. Az egyik, Opel Astra f 1.6 16v sedan 95'évjárat, a másik Opel Corsa gsi 1.6 16v 97' évjárat. Az áruk megegyezik tehát nem ez a döntő kérdés, hanem hogy melyikkel járnék jobban gazdaságilag, fogyasztásilag stb. Előre is köszönöm a válaszaitokat! Fogyasztás miatt nyilván a kisebb, könnyebb Corsa a nyerő, mellesleg talán dinamikusabb is. Ezzel szemben az Astra praktikusabb, többet tudsz bele pakolni, nem gond 3-4 utas szállítása sem, ami azért a Corsával nem ugyanaz. Ha városba kell inkább és gyakran utazol egyedül vagy ketten, és kevés a cuccod akkor a Corsa a jobb választás, de ha szükség van a nagy puttonyra, és egy kicsit nagyobb autóra, akkor inkább az Astra a jó választás. Én utóbbit választanám, helyre és kényelemre tekintettel biztosan jobban megéri mint a kisebb autó, attól függetlenül, hogy kicsit többet fogyaszt. De azért az állapot sem mindegy természetesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Még egyelőre egyedülálló vagyok, tehát 4-5 ember ritkán ül be hozzám... :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...abs_cdx-3521858 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...edd_meg-3533379 Tehát erről a kettőről lenne szó. Még mindig inkább az Astra tetszik jobban, és ha jól látom gyárilag van benne BC ami nem gyakori egy ilyen lökettérfogatú autónál. A Corsán van sportkipufogó, alufelni...stb, ami nekem azt mondja, hogy hajtották. Ez is közrejátszik a véleményemben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Még egyelőre egyedülálló vagyok, tehát 4-5 ember ritkán ül be hozzám... :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...abs_cdx-3521858 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...edd_meg-3533379 Tehát erről a kettőről lenne szó. a csonti caros autót felejtsd el !!!!!!! és tegyük hozzá hogy ami az astraban van x16xel motor, nem a legstapabíróbb darab, tehát érdemes megnézetni a motorját! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Még egyelőre egyedülálló vagyok, tehát 4-5 ember ritkán ül be hozzám... :lol: http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...abs_cdx-3521858 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...edd_meg-3533379 Tehát erről a kettőről lenne szó. Corsa: kívánságlista az ajtón, nagy kipuf, lógó első lökös. Csontikáros reklám mögötte... :lol: Meg lehet nézni, de nekem nem tűnik túl bizalomgerjesztőnek. Jah, tanultabbaktól kérdezem: Ilyen kormány gyárilag volt B corsában :lol: Én az astrára szavazok :P Ott van benne a kedvenc váltógombom :lol: Még egy pluszpont az astrának :lol: Így most 1-1 ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts