gergolabs Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 ne veszekedjünk rajta :lol: :P :lol: Ez Sodexho Pass-os étkezésiutalvány... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ez Sodexho Pass-os étkezésiutalvány... :lol: Ilyet kapunk mi is a mávtól. :P Csak most már murvadrága lesz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ez Sodexho Pass-os étkezésiutalvány... :lol: Mégsem üdülési csekk? Marad a ködlámpa? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Hazaértem. :P mit értem.... repültem :lol: kicsit megnyomtam a drágát, és rájöttem hogy 10 perc alatt is haza lehet érni barátnőmtől ha nagyon akarok :lol: ;) kérdezni nem ér, csak egyszerűen muszáj volt :lol: Ez a szemöldök dolog valahogy sose húzott fel, viszont a szemöldökös hűtőmaszk tetszett :lol: ahogy olvasom nyugodtan letehetek róla :D 6500 környékéért a TYC lámpák elfogadható árban vannak? :lol: Jah, meg zárhíd lámpakerettel kompletten 9ezerért? Ezeket találtam, de az életben nem vettem még ilyeneket, tököm tudja mennyiért kéne adniuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Hazaértem. ;) mit értem.... repültem :lol: kicsit megnyomtam a drágát, és rájöttem hogy 10 perc alatt is haza lehet érni barátnőmtől ha nagyon akarok :lol: :D kérdezni nem ér, csak egyszerűen muszáj volt :lol: Ez a szemöldök dolog valahogy sose húzott fel, viszont a szemöldökös hűtőmaszk tetszett :lol: ahogy olvasom nyugodtan letehetek róla :D 6500 környékéért a TYC lámpák elfogadható árban vannak? :lol: Jah, meg zárhíd lámpakerettel kompletten 9ezerért? Ezeket találtam, de az életben nem vettem még ilyeneket, tököm tudja mennyiért kéne adniuk :P szemöldök nein, szemöldökös maszk pláne nein, gyári lámpával nem foglalkoztam, zárhidat meg inkább vmi hibátlan bontottat rakjatok fel, mert az ugy áll mindenhogy, csak úgy nem ahogy kéne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 szemöldök nein, szemöldökös maszk pláne nein, gyári lámpával nem foglalkoztam, zárhidat meg inkább vmi hibátlan bontottat rakjatok fel, mert az ugy áll mindenhogy, csak úgy nem ahogy kéne :lol: Ahha. köszi. Lehet hogy megint megyek Debrecenbe :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Hali. nem tudná nekem valaki megmondani hogy Novyt hol tudnám elérni? Azt tudom hogy hol lakik csak beszélnem kéne vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Hali. nem tudná nekem valaki megmondani hogy Novyt hol tudnám elérni? Azt tudom hogy hol lakik csak beszélnem kéne vele :lol: Nem is olyan rég, talán pénteken, irta is a tel.számját, hogy "ismerkedne", mert megy valahova messzebbre dolgozni...vagyis most minden bizonnyal nincs otthon. :lol: De olvass vissza és esetleg hivd fel! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nem is olyan rég, talán pénteken, irta is a tel.számját, hogy "ismerkedne", mert megy valahova messzebbre dolgozni...vagyis most minden bizonnyal nincs otthon. :P De olvass vissza és esetleg hivd fel! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 :lol: :lol: :lol: Na nincsen valami téma? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 :lol: :lol: :lol: Mé',há'nem úgy vót!? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 http://racing-bazar.hu/alkatresz/komplett_...zza_f15cr_valto. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Na nincsen valami téma? :lol: munka van :lol: Mé',há'nem úgy vót!? :P dede úúgy vót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ahha. köszi. Lehet hogy megint megyek Debrecenbe :lol: :lol: Csövi mindenki! Majd szójjá' hogyha jössz le! :lol: :lol: Összekoccanunk ;) Nem úgy..... Tudom elég volt a koccanásból kb 1 életre :P Na úgy néz ki semmiből se lesz bukfenc.... :D Bár most hazajöttem suliból, de még megyek vissza 1 fikémre.. :lol: De nincsen hozzá kedvem... Dáwid amúgy ha jönnél gondolom Ribivel tennéd :D AMúgy csak most figyelem...ezen a képen ami ki van nekem téve olyan mintha sedan lenne :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Debreceni opelesről jut eszembe.. Februárba lesz találkozó? Nemtudtok valami infót? :lol: Annyi változás van, hogy van valami szülinapi szervezkedés :lol: rá kell nézni a honlapjukra meg a fórumukra... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Annyi változás van, hogy van valami szülinapi szervezkedés :lol: rá kell nézni a honlapjukra meg a fórumukra... :P Ma írtam nekik e-mailt, aztán kiderül. AMúgy boldog születésnapot Rtomi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Na nincsen valami téma? :lol: Szia Ádám! Beszéltem egy vaterás sráccal, fogalma nem volt, hogy mi a bajuszkapcsoló, és sajnos 4 ajtós omegából van csak neki ilyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Szia Ádám! Beszéltem egy vaterás sráccal, fogalma nem volt, hogy mi a bajuszkapcsoló, és sajnos 4 ajtós omegából van csak neki ilyen :lol: :lol: :lol: b+... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Ma írtam nekik e-mailt, aztán kiderül. Egyszerűbb ha beregelsz oda :lol: de amúgy köztük inkább a sztrítraccsing a menő meg a tunying :P én meg már rég kinőttem abból :lol: jobb szeretek a bogrács (de legalábbis valami tűzféleség) körül serénykedni valami finomsággal.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Egyszerűbb ha beregelsz oda ;) de amúgy köztük inkább a sztrítraccsing a menő meg a tunying :lol: én meg már rég kinőttem abból :lol: jobb szeretek a bogrács (de legalábbis valami tűzféleség) körül serénykedni valami finomsággal.. :P :lol: Hát.... a sztrítraccsing nem nagyon érdekel..... szívódizellel? :lol: :P Meg amúgysem.Tuning...hááát, végülis max 1 szemöldököt szerettem volna feltenni rá, de a többi jóvanaz..Majd talán sötétítés.Felnit meg csinálok én magamnak :lol: Olyan találkozó lenne jó, ahol az emberek összejönnek, beszélgetnek, vannak programok...és akár főzés bográcsban(ahogy írtad), este valami buli. Ilyesmi király lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Olyan találkozó lenne jó, ahol az emberek összejönnek, beszélgetnek, vannak programok...és akár főzés bográcsban(ahogy írtad), este valami buli. Ilyesmi király lenne :P Kinek a papné kinek a paplan, nekem jó a lánya is :lol: csak több legyen mint 18 :lol: :lol: No, mi olyasmiket szoktunk tervezgetni alias Hungarian Kadett Klub egyéni szervezésben ;) mint B.újfalui tali (május 1), a Tokaji és Debreceni találkozó tavasszal és ősszel -utóbbi pl mikulás-napi, valamint a Dunaújvárosi -ez 3 napos szokott lenni (május valamelyik hétvégéjén). El kell jönni azt vagy tecc vagy tecc.. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Szia Ádám! Beszéltem egy vaterás sráccal, fogalma nem volt, hogy mi a bajuszkapcsoló, és sajnos 4 ajtós omegából van csak neki ilyen :lol: Linkeltem egyet, amiben van relé is. Csak összesen 7 ropi. Inkább olyat kell megkörnyékezni, akik csak szükségből bont omit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Meglátszik, hogy a nép java kiküldetésben van :lol: nem kell napi 8-10 szííítoffolt oldalt visszaolvasnom :P :lol: há itt aztán el lehet aludni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Valaki nem tud nCore meghíjót küldeni? :lol: Kérni akartam 1 sráctól..... aszongya 3-5ezer Forint között találjak ki összeget és annyiért ideadja... Elküldtem nőnemü szülőjébe..... hogy lehet ilyen pofátlan.... :lol: mi ez a pletyózás? én se maradjak már ki :P :lol: :lol: Megnézzem, hogy van-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Megnézzem, hogy van-e? Igen, nagyon megköszönném!!!!!!! :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts