Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Akkor most örüljek? :lol: :P ;) Örüjjé :D az enyém is pöpec frissen mosás és áttörlés után aztán amint elhúz az utcán egy barom mintha nem is csináltam volna semmit se.. :lol: elég gáz az oldal, maradjunk annyiban. Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :lol: :lol: Miről maradtam le? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Valaki nem tud nCore meghíjót küldeni? :P Kérni akartam 1 sráctól..... aszongya 3-5ezer Forint között találjak ki összeget és annyiért ideadja... Elküldtem nőnemü szülőjébe..... hogy lehet ilyen pofátlan.... :lol: elég gáz az oldal, maradjunk annyiban. Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol: mi ez a pletyózás? én se maradjak már ki :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Valaki nem tud nCore meghíjót küldeni? :lol: Kérni akartam 1 sráctól..... aszongya 3-5ezer Forint között találjak ki összeget és annyiért ideadja... Elküldtem nőnemü szülőjébe..... hogy lehet ilyen pofátlan.... :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 http://www.vatera.hu/omega_sebessegszabaly..._160600532.html Nem a legolcsóbb, de adják hozzá a relét is. Pont tegnap morogtam az asszonynak, hogy milyen jó lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :P Örüjjé :D az enyém is pöpec frissen mosás és áttörlés után aztán amint elhúz az utcán egy barom mintha nem is csináltam volna semmit se.. :lol: Miről maradtam le? :lol: Valaki nem tud nCore meghíjót küldeni? :P Kérni akartam 1 sráctól..... aszongya 3-5ezer Forint között találjak ki összeget és annyiért ideadja... Elküldtem nőnemü szülőjébe..... hogy lehet ilyen pofátlan.... :lol: mi ez a pletyózás? én se maradjak már ki :lol: ;) :lol: Van egy oldal ahol sufnyi és kevésbé sufnyi tuningos autókat beszélnek ki, és éppen egy F volt ma soron :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ki is akart nagyon menni? :lol: Itt van neki a megfelelő.. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ki is akart nagyon menni? :lol: Itt van neki a megfelelő.. :lol: :lol: Télleg... Hova lett Stefan? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Van egy oldal ahol sufnyi és kevésbé sufnyi tuningos autókat beszélnek ki, és éppen egy F volt ma soron :P :lol: :P De nagy isten állatkertje.... és ezért oldalt hoznak létre, hogy "kibeszéljék"? Nem mind1 az másoknak hogy milyen autóval járnak embertásraik...? :lol: én szemöldököt akarok amúgy majd tenni rá :lol: Azt hova kell csiptetni? vagy ragasztani kell? :lol: ha ragasztós akkor hagyom a fenébe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Télleg... Hova lett Stefan? :lol: :lol: Stefan jól van, vett egy avectrat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Télleg... Hova lett Stefan? :P :D Biztos halaszthatatlan dolga van.. :lol: De ezt szerintem Demó se gondolja komolyan, hogy eladja ha már annyit szívott vele :lol: hacsak nem elérte őt is a válság... :P én szemöldököt akarok amúgy majd tenni rá :D Azt hova kell csiptetni? vagy ragasztani kell? :lol: ha ragasztós akkor hagyom a fenébe... :D Fehér szigszalag oszt jówan :lol: :lol: meg lángnyelves matrinya.. :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Stefan jól van, vett egy avectrat Megnőtt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Biztos halaszthatatlan dolga van.. :lol: De ezt szerintem Demó se gondolja komolyan, hogy eladja ha már annyit szívott vele :lol: hacsak nem elérte őt is a válság... :D Fehér szigszalag oszt jówan :lol: :lol: meg lángnyelves matrinya.. :lol: :P ;) :P :D :D :P :P Majd engem is kibeszélnek akkor :D Alig várom... :D Jaja Stefan már Vectrával nyomul. Meglátogathatná a régi astrás haverokat ;) Zoli amúgy azért nevettél az nCore meghívónál mert tényleg akkora lehetetlenség kapni 1et? ahogy látom teljesen hiánycikk... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: :P De nagy isten állatkertje.... és ezért oldalt hoznak létre, hogy "kibeszéljék"? Nem mind1 az másoknak hogy milyen autóval járnak embertásraik...? :lol: én szemöldököt akarok amúgy majd tenni rá :lol: Azt hova kell csiptetni? vagy ragasztani kell? :lol: ha ragasztós akkor hagyom a fenébe... :lol: Fekete szigszallag. Öntapadós, nem kell csiptetni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Fekete szigszallag. Öntapadós, nem kell csiptetni. :lol: Akkor nem lesz szemöldök rajta..... Ezek a ragacsos dolgok nem nagyon jönnek be. Pedig régen még szélvédőmatricám is volt.... És akkor utáltam meg a ragasztós dolgokat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Megnőtt :lol: nem egészen így történt...már eddig is magas volt.. :P Zoli amúgy azért nevettél az nCore meghívónál mert tényleg akkora lehetetlenség kapni 1et? ahogy látom teljesen hiánycikk... :lol: eléggé lehetetlen, igen. pláne csakúgy adni egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Akkor nem lesz szemöldök rajta..... Ezek a ragacsos dolgok nem nagyon jönnek be. Pedig régen még szélvédőmatricám is volt.... És akkor utáltam meg a ragasztós dolgokat. :lol: Azt írtam fekete szigszallag! Csak vicc volt...tudod hülyeség, humor stb. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Azt írtam fekete szigszallag! Csak vicc volt...tudod hülyeség, humor stb. :P Ja.... :lol: én azt hittem hogy az a kis szemöldök másik oldala ilyen öntapadós... Nem esett le hogy a szigszallagra értetted... :P De tényleg... ilyet hogy lehet rögzíteni? :lol: nem egészen így történt...már eddig is magas volt.. :lol: eléggé lehetetlen, igen. pláne csakúgy adni egyet :lol: nnnna...asszem sose leszek tag... :lol: 3-5ezer Forint között... inkább az astrára költöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ja.... :lol: én azt hittem hogy az a kis szemöldök másik oldala ilyen öntapadós... Nem esett le hogy a szigszallagra értetted... :P De tényleg... ilyet hogy lehet rögzíteni? :lol: Pilcsi ragcsi, szilcsi, kétoldalú ragcsi...stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 nem egészen így történt... :lol: Csak nem belerongyolt valaki a Corsába? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Pilcsi ragcsi, szilcsi, kétoldalú ragcsi...stb Akko' nem ke'... mé? Konzervíze van...Ez üveg....Akko' üvegíze nem ke'... :lol: Nem akarom a lámpámat össze ragcsizni :P Akkor marad szép nagy tekintetű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ki is akart nagyon menni? :lol: Itt van neki a megfelelő.. :lol: :lol: Ez nem Demóé? :P Szerk: ja először végig kéne olvasni a hsz-eket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem akarom a lámpámat össze ragcsizni :P Akkor marad szép nagy tekintetű :lol: Debreceni Opeleseknél keresd fel Zizit, neki valami komplett szemöldökös maszkja van, asszem 16-ért árulták, alapból fekete színben. Talán tud még némi kedvezményt is kialkudni valahol me pár helyen kerül némi ismeretsége... :lol: Ez nem Demóé? :lol: De, az övé.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Debreceni Opeleseknél keresd fel Zizit, neki valami komplett szemöldökös maszkja van, asszem 16-ért árulták, alapból fekete színben. Talán tud még némi kedvezményt is kialkudni valahol me pár helyen kerül némi ismeretsége... :lol: De, az övé.. :lol: őőő... Hát... Maszkot nem akarom lecserélni :lol: de azért köszi az infót :P Debreceni opelesről jut eszembe.. Februárba lesz találkozó? Nemtudtok valami infót? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 őőő... Hát... Maszkot nem akarom lecserélni :lol: de azért köszi az infót :lol: Debreceni opelesről jut eszembe.. Februárba lesz találkozó? Nemtudtok valami infót? :lol: Lehet gyári kinézetűt is kapni ami szemöldökös :lol: Passz, egyenlőre nem nagyon ugrálgatok talikra, kicsit túlzásba vittük mostanság a gázolajégetést.. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 őőő... Hát... Maszkot nem akarom lecserélni :lol: de azért köszi az infót :P Debreceni opelesről jut eszembe.. Februárba lesz találkozó? Nemtudtok valami infót? :lol: Hát ilyen szemöldökös maszkot eszébe ne jusson senkinek:D Én szereztem egyet 4ezerért de kb annyit se ér. Rápróbáltam a kocsira minden felé állt csak arra nem amerre kellett volna:S Gyorsan tovább adtam 5ezerért:D Viszont a G astrás motorháztető tuning f astrára érdekelne:D Nem tud valaki valami NFOT adni, hogy hogy néz ez ki a gyakorlatban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts