Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 és akkor én mit mondjak a pezsgőről :lol: Nem tom elképzelni milyen lehet de tuti azon sem látszik minden annyira mint egy méregzőld vagy fekete festésen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem tom elképzelni milyen lehet de tuti azon sem látszik minden annyira mint egy méregzőld vagy fekete festésen. kosz színű autó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 kosz színű autó :lol: Akkor ne sírj...nem látszik rajta semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Akkor ne sírj...nem látszik rajta semmi :lol: hol láttad h sírtam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Az tuti, hogy fehéret soha többet....ha tiszta akkor szép, de minden porszem, karc....stb meglátszik rajta, ami egy sötétebb autón nem. :lol: Akkor Te még nem próbáltál fekete vagy sötétkék autót lemosni... nem 2 perc, mire tisztának látszik. Az ezüstszínű a legkevésbé kényes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Akkor Te még nem próbáltál fekete vagy sötétkék autót lemosni... nem 2 perc, mire tisztának látszik. Az ezüstszínű a legkevésbé kényes. Akkor most örüljek? :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nekem is tetszik, jól kinéz, de akkor is vizes :lol: A felnik is tetszenének ha mind a két oldalon hátra felé hajolnának a küllők, de -biztos én vagyok a hülye- de ez így idegesítene. :lol: 3 ajtós astrának vége? :P http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/01/0...ajtos_astrabol/ Ez a kocsi a képen nagyon csúnya. :lol: Én egyvalamiért vennék 3 ajtósat, a lambó ajtó miatt, ötajtóson olyan gáz, ha felfele nyílnak az elsők. hol láttad h sírtam? :lol: A kocsidon látszanak a könycseppek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 hol láttad h sírtam? :lol: Nem tudtam eldönteni, hogy panaszkodsz vagy örülsz hogy pezsgő színű...utána láttam, hogy ez pozitívum. :lol: Akkor Te még nem próbáltál fekete vagy sötétkék autót lemosni... nem 2 perc, mire tisztának látszik. Az ezüstszínű a legkevésbé kényes. De sötétzőldet igen...ha emlékszel nemrégiben még az volt nekem. Akkor most örüljek? :P :lol: :lol: Szerintem a fehér messze nem a legrosszabb. Fehéret akartam de csak ezüst lett...végülis jobb így, de a fehér jó szín. Az autó is nagyobbnak látszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Ez a kocsi a képen nagyon csúnya. :lol: Én egyvalamiért vennék 3 ajtósat, a lambó ajtó miatt, ötajtóson olyan gáz, ha felfele nyílnak az elsők. A kocsidon látszanak a könycseppek. :P ??????????? :lol: lamboajtó lol, hányéves vagy? 15? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 ??????????? :lol: lamboajtó lol, hányéves vagy? 15? :P Most mér? Tetszik. :lol: Szerintem kevésbé gáz mint a szárny. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Most mér? Tetszik. :lol: Szerintem kevésbé gáz mint a szárny. De attól nem lessz + 50 lóerőd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 De attól nem lessz + 50 lóerőd :lol: Nem is, de ha felnyitod ez is ad leszorítóerőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem is, de ha felnyitod ez is ad leszorítóerőt. :P azt nem, de függőleges vezérsíknak elmegy :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Nem is, de ha felnyitod ez is ad leszorítóerőt. :lol: Igérem köztünk marad de áruld már el nekem is, honnan tudod, hogy lambó ajtó van az Astrán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Igérem köztünk marad de áruld már el nekem is, honnan tudod, hogy lambó ajtó van az Astrán. :lol: Félreérteés tárgya forog fenn. Én azt mondtam a háromajtósra, hogy csak azért vennék ilyet, mert tetszik a lambóajtó, és az szerintem csak háromajtós kocsin mutat jól. Nem azt mondtam, hogy a képen lambóajtós kocsi van. Vagy valami ilyesmi, már teljesen össze lettem zavarva. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Félreérteés tárgya forog fenn. Én azt mondtam a háromajtósra, hogy csak azért vennék ilyet, mert tetszik a lambóajtó, és az szerintem csak háromajtós kocsin mutat jól. Nem azt mondtam, hogy a képen lambóajtós kocsi van. Vagy valami ilyesmi, már teljesen össze lettem zavarva. :lol: :P Én meg akkor zavarodtam össze mikor felhoztad a lámbóajtót. Még mindig nem értem mi az összefüggés a 3 ajtós autók és a lambóajtók között.....na megyek Barbiezni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Én meg akkor zavarodtam össze mikor felhoztad a lámbóajtót. Még mindig nem értem mi az összefüggés a 3 ajtós autók és a lambóajtók között.....na megyek Barbiezni. :lol: Jó bab-ázást! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Dávid! jajjdecsúnyán mondd már meg az embernek h nem galvanizált az fastra bódé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Dávid! jajjdecsúnyán mondd már meg az embernek h nem galvanizált az fastra bódé :lol: mintha megértené... :P :lol: Tegnap is a Debreceniektől linkelte a Papp gyerek sedanját, me' hogynézmáki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 mintha megértené... :lol: :lol: Tegnap is a Debreceniektől linkelte a Papp gyerek sedanját, me' hogynézmáki :lol: elég gáz az oldal, maradjunk annyiban. Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 elég gáz az oldal, maradjunk annyiban. Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 elég gáz az oldal, maradjunk annyiban. Totyának is fikázza a rozsdás toyot, aztán még nem is látta :lol: az evo merci nagy égés volt :P :lol: Viszont van egy pár amin jót lehet röhögni. :lol: :lol: Majd ha nagyleszel akkor elmeséljük :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 :lol: hogy ne legyen 100% off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/83..._1254501445.jpg hogy ne legyen 100% off :lol: idevelük :lol: G MHT? :P nekem bejön, de a kockatükröt kicsit gömbölyíthette volna :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 http://www.vatera.hu/omega_sebessegszabaly..._160600532.html Nem a legolcsóbb, de adják hozzá a relét is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts