Guest Sanci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Legalább te hazataláltál :lol: ;) :lol: Biztos használta.. :P :lol: :lol: Én pókerezem :D A púlsztár meg a jéghoki.. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Végül meglett az elfoglaltság. Meghackeltem a radarérzékelőm és cuccosan elvezettem a drótot. Ha nem is olyan nagy cikk az érzékelő, legalább látják az emberek, hogy van :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Pusztuljon minden króóóóm!!!! :lol: :P :lol: IIIgen? Mit látok a jobb alsó képeden az órák körül? :lol: Ma nagyon ge@i voltam, jöttem ködben bakapcsoltam a ködzárófényt de nem világított a műszerfalon a visszajelző. Mondom most a ködös sem jó, vagy csak a visszajelző égett ki? Megálljak megnézni? Ahhoz lusta voltam, kapóra jött egy paraszt aki rámmászott, mert csak 70-el mentem a ködben, bekapcsoltam a ködzárót, abban a pillanatban a csávó beleállt a fékbe. :lol: Ezek szerint működik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ma nagyon ge@i voltam... :lol: :P :lol: Én is így szoktam :lol: már ha kerül olyan sík valaki, hogy bokáig érő ködben mögém áll 100-110-el.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 A múlt hónapban megint találkoztam egy ködzáróhuszárral... Akkor hatalmas köd volt, hogy a lámpáknál lehetett látni, hogy valami homály van, de a 300 méterrel előttem menőnek a helyzetjelzőjét még teljesen jól lehetett látni. Az előttem menő Mondeot nem zavarta hogy ő is látja azt aki előtte megy, gondolta hogy én biztos nem látom őt, úgyhogy felnyomta a szemkiégető alkalmatosságát (ennek a sz.rnak még 2 is van.. :lol: ) Pont a Zafirával voltam. ködös, refi, és fényszórómagasság egyszerre föl :lol: Ha annyira sz.rok a látási viszonyok hogy ködzáró kell, akkor nekem is kell a plusz fény mert nem látok.. :lol: gyorsan visszavette :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 A múlt hónapban megint találkoztam egy ködzáróhuszárral... Akkor hatalmas köd volt, hogy a lámpáknál lehetett látni, hogy valami homály van, de a 300 méterrel előttem menőnek a helyzetjelzőjét még teljesen jól lehetett látni. Az előttem menő Mondeot nem zavarta hogy ő is látja azt aki előtte megy, gondolta hogy én biztos nem látom őt, úgyhogy felnyomta a szemkiégető alkalmatosságát (ennek a sz.rnak még 2 is van.. :lol: ) Pont a Zafirával voltam. ködös, refi, és fényszórómagasság egyszerre föl :lol: Ha annyira sz.rok a látási viszonyok hogy ködzáró kell, akkor nekem is kell a plusz fény mert nem látok.. :lol: gyorsan visszavette :P Oké, de mondjuk az f astrán nem olyan erős a ködzáró max. a féklámpával keverik össze, de egy-két új kocsin kisüti a szemed, nem tudom milyen izzó lehet benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Oké, de mondjuk az f astrán nem olyan erős a ködzáró max. a féklámpával keverik össze, de egy-két új kocsin kisüti a szemed, nem tudom milyen izzó lehet benne. Ha igazán köd van, (mint mikor taliról jöttem haza a pályán, és két 1-1,5 csíkot láttam előre a felezőből) akkor oké, nah de ha a világ facán lévő autónak a helyzetjelzőét is látni, akkor mi a tökömért gondolja hogy őt nem látják? :lol: Az már csak bónusz hogy mióta a sok ökör esőlámpának használja, azóta még erősebbek is mint régen voltak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ha igazán köd van, (mint mikor taliról jöttem haza a pályán, és két 1-1,5 csíkot láttam előre a felezőből) akkor oké, nah de ha a világ facán lévő autónak a helyzetjelzőét is látni, akkor mi a tökömért gondolja hogy őt nem látják? :lol: Az már csak bónusz hogy mióta a sok ökör esőlámpának használja, azóta még erősebbek is mint régen voltak... :lol: Tegnap hazafele jövet a tatter az wagonr+-ban fényes nappal napsütésben hátsó ködzáróval ment. Elémentem és hátsó ködöt fel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Tegnap hazafele jövet a tatter az wagonr+-ban fényes nappal napsütésben hátsó ködzáróval ment. Elémentem és hátsó ködöt fel. :lol: Azért mert sokan elfelejtik, hogy felkapcsolták, mint a refit, aztán fél évre úgy marad. :lol: Most olvasom a belinkelt Kresz változást nem tom ki volt, köszönet érte. Jó hír, hogy nem kell 30-40-el menni a vasúti átjáróban, mert egyrészt értelmetlen volt több 100 méterrel előtte lassítani, másrészt Győrben van egy valag nem használt, de táblával jelölt iparvágány, és a multkor is mértek az egyiknél a rendőr bácsik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Oké, de mondjuk az f astrán nem olyan erős a ködzáró max. a féklámpával keverik össze, de egy-két új kocsin kisüti a szemed, nem tudom milyen izzó lehet benne. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 :lol: :P Te is használod esőben? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Te is használod esőben? :lol: Dehogy. Csak válaszreakciónak meg természetesen ha tejföl van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Dehogy. Csak válaszreakciónak meg természetesen ha tejföl van. :lol: Akkor nem az nem süt, hanem működik. :lol: :lol: Gondolkoztam rajta hogy valami büntető-lámpát kéne gyártani ezeknek a sügéreknek. Ha megelőzöm, és felkapcsolom neki észre se igazán veszi (nem világít erősebben mint az műszerfalán a visszajelzője :P ) Valami tuningot kapna akkor lehet hogy jobban feltűnne neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Azért mert sokan elfelejtik, hogy felkapcsolták, mint a refit, aztán fél évre úgy marad. :lol: Most olvasom a belinkelt Kresz változást nem tom ki volt, köszönet érte. Jó hír, hogy nem kell 30-40-el menni a vasúti átjáróban, mert egyrészt értelmetlen volt több 100 méterrel előtte lassítani, másrészt Győrben van egy valag nem használt, de táblával jelölt iparvágány, és a multkor is mértek az egyiknél a rendőr bácsik. Naiv vagy. Majd tesznek ki táblát. És akkor a táblabiznisz is fellendül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Naiv vagy. Majd tesznek ki táblát. És akkor a táblabiznisz is fellendül. Csak nem. De ha mégis az legalább egyértelmű, ahol tábla volt eddíg is lassítottam, na nem mindenhol. Megyünk anyuékhoz építik az elkerülőt, vasárnap mozgás semmi, 50-es tábla meg kint figyel. Simán letakarhatnák hétvégére, vagy a műszak végén. :lol: Mulkor egy nénit copattam meg, befele láttam trafiznak a rendőrök, zebra, 30-as tábla, jogos, iskolánál van. Hazafele rendőrautó takarásban, néni jön mögöttem visszaveszem 30-re, bő gázzal lekerül. Hejj, mondom gyorshajtás, záróvonal,zebrán előzni sokban lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Csak nem. De ha mégis az legalább egyértelmű, ahol tábla volt eddíg is lassítottam, na nem mindenhol. Megyünk anyuékhoz építik az elkerülőt, vasárnap mozgás semmi, 50-es tábla meg kint figyel. Simán letakarhatnák hétvégére, vagy a műszak végén. :lol: Mulkor egy nénit copattam meg, befele láttam trafiznak a rendőrök, zebra, 30-as tábla, jogos, iskolánál van. Hazafele rendőrautó takarásban, néni jön mögöttem visszaveszem 30-re, bő gázzal lekerül. Hejj, mondom gyorshajtás, záróvonal,zebrán előzni sokban lesz. :P Ismerősömet a házától 30 méterre az utcájukban fényképezték le ön és közveszélyes 42-vel. Szerencsétlen tudta hogy már fél éve nincs ott építkezés csak tábla... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Akkor nem az nem süt, hanem működik. :lol: :lol: Gondolkoztam rajta hogy valami büntető-lámpát kéne gyártani ezeknek a sügéreknek. Ha megelőzöm, és felkapcsolom neki észre se igazán veszi (nem világít erősebben mint az műszerfalán a visszajelzője :P ) Valami tuningot kapna akkor lehet hogy jobban feltűnne neki... Haverom azt csinálta egy terepjáróssal miután az km-eken keresztül ment utána fittyet hányva, hogy a ködöse és a refije leolvasztja a jeget a haver hátsó ablakáról, hogy felgyorsított és előrehajtott vagy 2 km-et, kézifékkel megfordult és szembement a terepjáróssal kb. 140 tempóval, refivel és ködlámpával. Az utolsó pillantaban a terepjárós azt sem tudta merre kapja a kormányt. Aztán félreállt és kussolt egy jódarabig. :lol: a hősünk akiről szó van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Szerencsétlen tudta hogy már fél éve nincs ott építkezés csak tábla... :lol: Akkor mér' nem szedte le? :lol: :P két 13-as kulcs (meg esetleg egy kislétra) oszt cső.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Haverom azt csinálta egy terepjáróssal miután az km-eken keresztül ment utána fittyet hányva, hogy a ködöse és a refije leolvasztja a jeget a haver hátsó ablakáról, hogy felgyorsított és előrehajtott vagy 2 km-et, kézifékkel megfordult és szembement a terepjáróssal kb. 140 tempóval, refivel és ködlámpával. Az utolsó pillantaban a terepjárós azt sem tudta merre kapja a kormányt. Aztán félreállt és kussolt egy jódarabig. :lol: a hősünk akiről szó van. Jól néz ki ennek a Logannak a fara. Kár, hogy felénk se hó, se ekkora placc. Már összejártam a környéket, egy parkolót találtam, de az is csak olyan, hogy egy kanyart tudsz csúszni, nem lehet körbe menni. :lol: Lenne 40 centi jég rámennék a Marcalra az lenne ám a móka. :P Mondjuk azt sem szabad. Szar lehet erre ébredni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Akkor mér' nem szedte le? :lol: :lol: két 13-as kulcs (meg esetleg egy kislétra) oszt cső.. :D Nemtom, de már nem is fogom megtudni mert ha rákérdez valaki a témára akkor nagyon beteg fejjel, és vérben forgó szemekkel néz válaszként. :lol: :lol: Annyira nem érdekel :P Se terepjáróm, se garázsom, ez a veszély nem fenyeget. Bár arra már ébredtünk hogy az egyik lakó autója lesétált a járdáról és az úton nem lehetett járni mert elállta a két sávot. Jah meg tavaly arra hogy valami állat hajnali 3kor fekszik a dudán. Aztán kimentem megnézni kinek gurult el a gyógyszere és akkor láttam hogy dudál és kiabál, mert égett egy erkély és gondolta hátha bentvannak a lakásban és még nem vették észre mert szunyálnak. Nem voltak otthon, nyaraltak :P A 3-al fölötte lakó leengedett egy slagot, amit a közvetlen fölötte lakó bejátszott az erkélyre, és eloltották. Aztán megjöttek a tűzoltók, felállították a létrát, felmentek megnézni, közölték hogy eloltották. Heppi mindenki, akkor a tűzoltóbácsi fogta a tömlőt, felment a létrára, lefényképezték tömlővel a kezében aztán elmentek ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nemtom, de már nem is fogom megtudni mert ha rákérdez valaki a témára akkor nagyon beteg fejjel, és vérben forgó szemekkel néz válaszként. :lol: :lol: Annyira nem érdekel :lol: Se terepjáróm, se garázsom, ez a veszély nem fenyeget. Bár arra már ébredtünk hogy az egyik lakó autója lesétált a járdáról és az úton nem lehetett járni mert elállta a két sávot. Jah meg tavaly arra hogy valami állat hajnali 3kor fekszik a dudán. Aztán kimentem megnézni kinek gurult el a gyógyszere és akkor láttam hogy dudál és kiabál, mert égett egy erkély és gondolta hátha bentvannak a lakásban és még nem vették észre mert szunyálnak. Nem voltak otthon, nyaraltak :P A 3-al fölötte lakó leengedett egy slagot, amit a közvetlen fölötte lakó bejátszott az erkélyre, és eloltották. Aztán megjöttek a tűzoltók, felállították a létrát, felmentek megnézni, közölték hogy eloltották. Heppi mindenki, akkor a tűzoltóbácsi fogta a tömlőt, felment a létrára, lefényképezták tömlővel a kezében aztán elmentek :lol: :lol: Én olyant olvastam valahol, hogy ottfelejtett kaja égett a konyhában, lakók sehol, tűzoltók megjöttek, elő a vízágyúval a kocsi tetején, bevitte az ablakot kicsit átrendezte a konyhát, megbontott egy-két gipszkarton válaszfalat a tűzhelyet meg kitolta az előszobába. De végülis a tüzet eloltotta. ;) Egyszer a néhai Győri textilben gyulladt ki a rezsó az irodában, vállalati tűzoltónak több sem kellett, lekapta a porral oltót, egy porfelhővel elnyomta, aztán elengedte-volna a kart, ha nem ragadt volna be. Mondom Ica néni egy kis tűz volt az irodában , de már eloltottuk. Jézusom, senki nem sérült, nem nagy a kár? Nem tudom, még nem látszik mi-micsoda. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Lenne 40 centi jég rámennék a Marcalra az lenne ám a móka. :lol: Mondjuk azt sem szabad. :lol: Én még a wartburgommal egyszer az egyesület taván rodeóztam egy jó sort (10 hektáros), kimentem lékre pecázni -volt átlag 22-28 centi jég :lol: na mondom ez megbírja azt az 1 tonnát :P jó is volt csak úgy kb 10-15 perc múlva jutott eszembe, hogy hoppá. Csak más ne jöjjön mert ha meglátnak életfogytiglani kitiltást kapok az egyesületből is meg a tawról is :lol: még jó, hogy akkoriban nem volt egy felkapott dolog ez a természetvédős akármicsoda mert a helyszínen agyonlőttek volna.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Én még a wartburgommal egyszer az egyesület taván rodeóztam egy jó sort (10 hektáros), kimentem lékre pecázni -volt átlag 22-28 centi jég :lol: na mondom ez megbírja azt az 1 tonnát :lol: jó is volt csak úgy kb 10-15 perc múlva jutott eszembe, hogy hoppá. Csak más ne jöjjön mert ha meglátnak életfogytiglani kitiltást kapok az egyesületből is meg a tawról is :P még jó, hogy akkoriban nem volt egy felkapott dolog ez a természetvédős akármicsoda mert a helyszínen agyonlőttek volna.. :lol: Engem hamar megtaláltak volna, elég az olajcseppeket követni. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...apotban-3525459 ilyen felnit se láttam még :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...apotban-3525459 ilyen felnit se láttam még :lol: Ventilátor. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts