Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 fütyölőőőst nee, már akkor rosszul vagyok ha rágondolok. tavaly ilyenkor hirtelen meg kellett inni egy üveggel kettőnknek, nem esett jól bleee Fogadás volt? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Fogadás volt? :lol: :lol: nem, menni kellett befelé...aztán meg ne maradjon máá :lol: bevinni nem lehetett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nem, menni kellett befelé...aztán meg ne maradjon máá :lol: bevinni nem lehetett :lol: a kényszer nagyúr :lol: Nah jolvan emberek! én lelépek. Jóccakát nektek! Szevuuuuusztook :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 a kényszer nagyúr :lol: Nah jolvan emberek! én lelépek. Jóccakát nektek! Szevuuuuusztook :P :lol: poooooding :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 poooooding :lol: Az! :lol: Megint 24h-zok. Játszok hajnali négyig. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Az! :lol: Megint 24h-zok. Játszok hajnali négyig. :P hmm, hát erre mit is mondjak? megvan! KOOOOCKAAA :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 hmm, hát erre mit is mondjak? megvan! KOOOOCKAAA :lol: Kocka az, aki programozik meg linugzer. aki játszik az a GAAAMEEER! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Kocka az, aki programozik meg linugzer. aki játszik az a GAAAMEEER! :lol: :lol: Én pókerezem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Nyugi...én is vázoltam neki pár dolgot még az én dolgaimról...tod volt csajszi meg ilyesmik.... sokszor segített..mármint Dita. De volt hogy sokszor a kocsma segített :lol: Hazajöttem...muter meg nézett hogy ezzel mi lett.. :lol: de azé...nehogy detox legyen a vége :P Legalább te hazataláltál :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Én pókerezem :lol: Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :lol: :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából. Én néha azért is bosszankodok, hogy bizonyos embereknek minek olyan drága kocsi, mikor nem is tud vezetni, meg a 20-adát se használja ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :P :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából. Mi kimentünk egy ügyfélhez hogy feltelepítsük a telefonközponthoz a hívásadatgyűjtő progit egy gépre ami csak arra kell hogy a központból kihúzza az adatokat. (egy PII 400 mhz-el 128 mega rammal untig elég hozzá) erre megmutatják hogy ott arra a gépre tegyük, azt úgyse használják, csak úgy van, de azért nézzem meg hogy elég lesz -e hozzá, elfut -e rajta... mondom persze megnézem, kinyitom, HP szerver... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :lol: GY.I.K.-ban és elektromosban is le van írva. Utóbbiban min. 15x. Olvass bele és megtalálsz midnen infót. Segítség: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481117 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :P Dízel vagy benzines vagy? (aláírásba kitehetnéd :lol: ) Ha benyás akkor elvileg benne lesz a kábelkötegedben, ha nem, akkor vagy szerencséd van és benne van, vagy nincs és akkor a generátorról kell húzni egy szálat. Akkor megint vagy szerencséd van, vagy nincs, mert ha van akkor olyan a generátorod, ha nincs akkor lőnöd kell egy olyat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Én néha azért is bosszankodok, hogy bizonyos embereknek minek olyan drága kocsi, mikor nem is tud vezetni, meg a 20-adát se használja ki. Hát mer státuszszimbólum, vagy mer tetszett a színe. :lol: Nem is tudom ha rengeteg pénzem lenne milyen kocsit vennék, de Audit, bömöst mercit semmiképpen nem. Lótus Omegát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Hát mer státuszszimbólum, vagy mer tetszett a színe. :lol: Nem is tudom ha rengeteg pénzem lenne milyen kocsit vennék, de Audit, bömöst mercit semmiképpen nem. Lótus Omegát. :lol: Én simán. Elsőből egy kocka Quatrót, másodikból egy szép cápát, vagy egy 318-ast csak hogy sz.passam haveromat akinek már van, és azt hiszi övé az egyetlen :lol: utóbbiból pedig egy régi állólámpás valamit, vagy egy 300SL-t. Aztán csicskulhatnak nekem a Lambo ajtókkal :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Én simán. Elsőből egy kocka Quatrót, másodikból egy szép cápát, vagy egy 318-ast csak hogy sz.passam haveromat akinek már van, és azt hiszi övé az egyetlen :lol: utóbbiból pedig egy régi állólámpás valamit, vagy egy 300SL-t. Aztán csicskulhatnak nekem a Lambo ajtókkal :P :lol: Oké, majd szóljál ha meglesz valamelyik, én addíg gyüjtök erre aztán gyorsulunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Oké, majd szóljál ha meglesz valamelyik, én addíg gyüjtök erre aztán gyorsulunk. :lol: Ha ezek meglesznek akkor már arra is emberem lesz hogy gyorsuljon veled :P :lol: Ilyen autókkal nem illik, bár a kvatyró rendesen megcsinálva... még esélye is lehet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ha ezek meglesznek akkor már arra is emberem lesz hogy gyorsuljon veled :lol: :P Ilyen autókkal nem illik, bár a kvatyró rendesen megcsinálva... még esélye is lehet :lol: Embered?! Közelébe nem engedek senkit az Omegámnak! :lol: :lol: Esélye ja, majd lehúzok 3 gyertyapipát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Embered?! Közelébe nem engedek senkit az Omegámnak! :lol: :P Esélye ja, majd lehúzok 3 gyertyapipát. :lol: Ezeknek én sem engednék a közelébe senkit. Versenyezzen a sajátjával :lol: :lol: Simán lenne esélye szerintem. Ezen még lehet dolgozni lóerőben, könnyebbnek helyből könnyebb, és a négykerék az négykerék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ezeknek én sem engednék a közelébe senkit. Versenyezzen a sajátjával :P :lol: Simán lenne esélye szerintem. Ezen még lehet dolgozni lóerőben, könnyebbnek helyből könnyebb, és a négykerék az négykerék :lol: Ennek az Audinak még volt formája, nem mint a mostaninak, elül-hátul gömbölyű, semmi egyedi jellegzetesség, messziről nem tudod, hogy Audi , Passat, vagy Octávia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Ennek az Audinak még volt formája, nem mint a mostaninak, elül-hátul gömbölyű, semmi egyedi jellegzetesség, messziről nem tudod, hogy Audi , Passat, vagy Octávia. Nem is tetszenek így az újak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Megoszt Elküldve Január9, 2010 Mit lehet mókuskodni ilyenkor az autón? Unom magam...kéne valami projekt:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts