Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 fütyölőőőst nee, már akkor rosszul vagyok ha rágondolok. tavaly ilyenkor hirtelen meg kellett inni egy üveggel kettőnknek, nem esett jól bleee Fogadás volt? :lol: :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Fogadás volt? :lol: :lol: nem, menni kellett befelé...aztán meg ne maradjon máá :lol: bevinni nem lehetett :P
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 nem, menni kellett befelé...aztán meg ne maradjon máá :lol: bevinni nem lehetett :lol: a kényszer nagyúr :lol: Nah jolvan emberek! én lelépek. Jóccakát nektek! Szevuuuuusztook :P :lol:
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 a kényszer nagyúr :lol: Nah jolvan emberek! én lelépek. Jóccakát nektek! Szevuuuuusztook :P :lol: poooooding :lol:
daykiller Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 poooooding :lol: Az! :lol: Megint 24h-zok. Játszok hajnali négyig. :P
spzoli Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Az! :lol: Megint 24h-zok. Játszok hajnali négyig. :P hmm, hát erre mit is mondjak? megvan! KOOOOCKAAA :lol:
daykiller Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 hmm, hát erre mit is mondjak? megvan! KOOOOCKAAA :lol: Kocka az, aki programozik meg linugzer. aki játszik az a GAAAMEEER! :lol: :P
Reeckatee Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Kocka az, aki programozik meg linugzer. aki játszik az a GAAAMEEER! :lol: :lol: Én pókerezem :P
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Nyugi...én is vázoltam neki pár dolgot még az én dolgaimról...tod volt csajszi meg ilyesmik.... sokszor segített..mármint Dita. De volt hogy sokszor a kocsma segített :lol: Hazajöttem...muter meg nézett hogy ezzel mi lett.. :lol: de azé...nehogy detox legyen a vége :P Legalább te hazataláltál :lol: :lol: :lol:
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Én pókerezem :lol: Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :lol:
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :lol: :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából.
laczy86 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :lol:
gergolabs Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából. Én néha azért is bosszankodok, hogy bizonyos embereknek minek olyan drága kocsi, mikor nem is tud vezetni, meg a 20-adát se használja ki.
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Mint a volt munkatársam, elmegyek hozzá, ott a gép az asztalon bazi nagy LCD monitor nézem eredeti Vista op rendszer hatalmas videókártya, proci, 4 giga ram stb stb. Kérdem gyors mi? Nem tom, én csak passziánszozok rajta. :P :lol: Na az igen...mi a főnöknőmnek rendeltünk egy Dell Vostro-t e-mailezés és Skypeozás céljából. Mi kimentünk egy ügyfélhez hogy feltelepítsük a telefonközponthoz a hívásadatgyűjtő progit egy gépre ami csak arra kell hogy a központból kihúzza az adatokat. (egy PII 400 mhz-el 128 mega rammal untig elég hozzá) erre megmutatják hogy ott arra a gépre tegyük, azt úgyse használják, csak úgy van, de azért nézzem meg hogy elég lesz -e hozzá, elfut -e rajta... mondom persze megnézem, kinyitom, HP szerver... :lol:
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :lol: GY.I.K.-ban és elektromosban is le van írva. Utóbbiban min. 15x. Olvass bele és megtalálsz midnen infót. Segítség: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry481117
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Kérdés. Ha cserélem a műszerfalat simáról fordulatszám mérősre akkor kell valamilyen vezetéket bekötni vagy az benne van a gyári csatlakozóba? :P Dízel vagy benzines vagy? (aláírásba kitehetnéd :lol: ) Ha benyás akkor elvileg benne lesz a kábelkötegedben, ha nem, akkor vagy szerencséd van és benne van, vagy nincs és akkor a generátorról kell húzni egy szálat. Akkor megint vagy szerencséd van, vagy nincs, mert ha van akkor olyan a generátorod, ha nincs akkor lőnöd kell egy olyat :lol:
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Én néha azért is bosszankodok, hogy bizonyos embereknek minek olyan drága kocsi, mikor nem is tud vezetni, meg a 20-adát se használja ki. Hát mer státuszszimbólum, vagy mer tetszett a színe. :lol: Nem is tudom ha rengeteg pénzem lenne milyen kocsit vennék, de Audit, bömöst mercit semmiképpen nem. Lótus Omegát. :lol:
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Hát mer státuszszimbólum, vagy mer tetszett a színe. :lol: Nem is tudom ha rengeteg pénzem lenne milyen kocsit vennék, de Audit, bömöst mercit semmiképpen nem. Lótus Omegát. :lol: Én simán. Elsőből egy kocka Quatrót, másodikból egy szép cápát, vagy egy 318-ast csak hogy sz.passam haveromat akinek már van, és azt hiszi övé az egyetlen :lol: utóbbiból pedig egy régi állólámpás valamit, vagy egy 300SL-t. Aztán csicskulhatnak nekem a Lambo ajtókkal :lol: :P
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Én simán. Elsőből egy kocka Quatrót, másodikból egy szép cápát, vagy egy 318-ast csak hogy sz.passam haveromat akinek már van, és azt hiszi övé az egyetlen :lol: utóbbiból pedig egy régi állólámpás valamit, vagy egy 300SL-t. Aztán csicskulhatnak nekem a Lambo ajtókkal :P :lol: Oké, majd szóljál ha meglesz valamelyik, én addíg gyüjtök erre aztán gyorsulunk. :lol:
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Oké, majd szóljál ha meglesz valamelyik, én addíg gyüjtök erre aztán gyorsulunk. :lol: Ha ezek meglesznek akkor már arra is emberem lesz hogy gyorsuljon veled :P :lol: Ilyen autókkal nem illik, bár a kvatyró rendesen megcsinálva... még esélye is lehet :lol:
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Ha ezek meglesznek akkor már arra is emberem lesz hogy gyorsuljon veled :lol: :P Ilyen autókkal nem illik, bár a kvatyró rendesen megcsinálva... még esélye is lehet :lol: Embered?! Közelébe nem engedek senkit az Omegámnak! :lol: :lol: Esélye ja, majd lehúzok 3 gyertyapipát. :lol:
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Embered?! Közelébe nem engedek senkit az Omegámnak! :lol: :P Esélye ja, majd lehúzok 3 gyertyapipát. :lol: Ezeknek én sem engednék a közelébe senkit. Versenyezzen a sajátjával :lol: :lol: Simán lenne esélye szerintem. Ezen még lehet dolgozni lóerőben, könnyebbnek helyből könnyebb, és a négykerék az négykerék :lol:
zotya975 Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Ezeknek én sem engednék a közelébe senkit. Versenyezzen a sajátjával :P :lol: Simán lenne esélye szerintem. Ezen még lehet dolgozni lóerőben, könnyebbnek helyből könnyebb, és a négykerék az négykerék :lol: Ennek az Audinak még volt formája, nem mint a mostaninak, elül-hátul gömbölyű, semmi egyedi jellegzetesség, messziről nem tudod, hogy Audi , Passat, vagy Octávia.
Dáwid Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Ennek az Audinak még volt formája, nem mint a mostaninak, elül-hátul gömbölyű, semmi egyedi jellegzetesség, messziről nem tudod, hogy Audi , Passat, vagy Octávia. Nem is tetszenek így az újak :lol:
Reeckatee Elküldve Január9, 2010 Elküldve Január9, 2010 Mit lehet mókuskodni ilyenkor az autón? Unom magam...kéne valami projekt:)
Recommended Posts