invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na..mi ez a nagy pörgés? Mindenki dolgozik még? :lol: ááááá lusti van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na..mi ez a nagy pörgés? Mindenki dolgozik még? :lol: not funny..de már indulok haza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :lol: végre itthon. (Még vagy egy órát :P :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :lol: végre itthon. (Még vagy egy órát :lol: :lol: ) not funny..de már indulok haza :lol: ááááá lusti van. :lol: Na gyűlik már a nép :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na gyűlik már a nép :lol: Hiányoztunk?:P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Nah meló off :P végre itthon. (Még vagy egy órát :lol: :lol: ) nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :lol: kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :P aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :lol: kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :lol: aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :P Novy társkereső hírdetését láthattuk :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hiányoztunk?:P :lol: Hát, egyedül ülni a fórum előtt.....aztán nézni a saját írásomat... Nem valami jóérzés.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Novy társkereső hírdetését láthattuk :lol: :lol: és most van ezzel vmi baj? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Hát, egyedül ülni a fórum előtt.....aztán nézni a saját írásomat... Nem valami jóérzés.. :lol: Legalább nem p.fázik vissza :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 és most van ezzel vmi baj? :lol: én csak beszóltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 én csak beszóltam azt mé? :lol: kell poff, vagy fájás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 azt mé? :P kell poff, vagy fájás? :lol: Ha így kérdezed akkor biztos lesz :lol: :lol: csak még nemtom kinek :lol: kicsit leépítem a létszámot. Léptem barátnőzni :lol: csövi Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 nah dejó én me holnap kezdem vazeg :lol: ilyen szerencsétlen is csak én lehetek... holnap 4kor indulok Soltvadkertre. van itt valaki arrola környékről? Johnny? :P kecsón átmegyek... de még az is lehet egyik nap átugrok megnézni azt az astrát :lol: aki ott lakik vagy közelbe egy cimbizásbe benne lennék egyik este... 06húsz276727kettő még mindig :lol: Áááá! Arra senki nem lakik... :lol: (Ezt most csak azért, hogy érezd a törődést! :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Áááá! Arra senki nem lakik... :lol: (Ezt most csak azért, hogy érezd a törődést! :P ) :lol: :lol: :P de imádom.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na mi a nagy helyzet? Büdös unalmas egy Péntek este. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na mi a nagy helyzet? Büdös unalmas egy Péntek este. ááá... unalom van itt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ááá... unalom van itt is :lol: hamár olyan álmos vagyok h buli nincs, akkor felhozom a bolst :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 hamár olyan álmos vagyok h buli nincs, akkor felhozom a bolst :lol: :lol: Blue? vagy rossz fele kacsingatok? :P vagy csak a sima vodka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 :lol: Blue? vagy rossz fele kacsingatok? :lol: ebből sztem nincs csak egyféle :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ebből sztem nincs csak egyféle :lol: Há nemtom, nem vagyok benne jártas. Van a Bols Blue likőr, ilyen kék szutyok... nem ittam csak meséltek tőle volt osztálytársak mennyire szarrá itták magukat vele... meg van a sima jóöreg vodka. Melyik? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Há nemtom, nem vagyok benne jártas. Van a Bols Blue likőr, ilyen kék szutyok... nem ittam csak meséltek tőle volt osztálytársak mennyire szarrá itták magukat vele... meg van a sima jóöreg vodka. Melyik? :lol: jaa, hát likőr az más. ez sima vodka :P másik márkából van többféle, ízesek...ez sima :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 na jovan elköszönök egy időre legyetek jók stb stb vagy rosszak ahogy tetszik üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 jaa, hát likőr az más. ez sima vodka :P másik márkából van többféle, ízesek...ez sima :lol: Oroszos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Oroszos :lol: mind1...üssön :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts