Reeckatee Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Szakad az esőőőőőő..... :lol: Felétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nagyon durva Biztos kell a kanyarokban. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Megér egy percet: http://www.nepauto.hu/tuning-g-pek/astra-f-optika-ozewa.html Vannak tetsző darabjai, de így egyben nem jön be :lol: A plusz szárny is kár volt rá szerintem... vagy ha már az van rajta akkor az eredetit vehette vóna le :lol: A LED-ezés télleg gyenge :lol: de szívesen szednék ki belőle dolgokat :P :lol: Indulós videómra bezzeg b.szik mindenki? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Vannak tetsző darabjai, de így egyben nem jön be :lol: A plusz szárny is kár volt rá szerintem... vagy ha már az van rajta akkor az eredetit vehette vóna le :lol: A LED-ezés télleg gyenge :lol: de szívesen szednék ki belőle dolgokat :D ;) Indulós videómra bezzeg b.szik mindenki? :P :P Linkeltél be videót? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Linkeltél be videót? :lol: :P Nem, várom hogy megtaláljátok magatoktól :lol: :lol: Persze hogy linkeltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nem, várom hogy megtaláljátok magatoktól :lol: :lol: Itt is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Itt is van! Nem, ez a régi motorom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nagyon durva Biztos kell a kanyarokban. :lol: :lol: aú de kókány :P legalább a gyári dísztárcsákat szedné le.... Olyan mintha egy lócát tett volna a csomagtartóra :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 egy kicsit izlésficamos... a kmóra ledezést még gyakorolhatná :lol: más akinek le van morcosítvaa mocitető az csak egy méretrevágott lemez és kész? vagy esetleg vissza van hajtogatva a pereme?? Nekem tetszik belőle az ezüstre fújt műszerfaltakaró, majd szerzek egy másikat, és kísérletezek a matt ezüstre való festésével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 egy kicsit izlésficamos... a kmóra ledezést még gyakorolhatná :P más akinek le van morcosítvaa mocitető az csak egy méretrevágott lemez és kész? vagy esetleg vissza van hajtogatva a pereme?? Az attól függ, ki csinálja.... Egy normális karosszériás megcsinálja rendesen. Nekem megint rohad alatta a morcosítás :lol: a nyáron rendesen meg lesz csinálva. :lol: Azért azt szépen a lámpák ívére kell megcsinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január7, 2010 Megoszt Elküldve Január7, 2010 Nekem tetszik belőle az ezüstre fújt műszerfaltakaró, majd szerzek egy másikat, és kísérletezek a matt ezüstre való festésével. az nekem is, nekem van már két garnitúra, majdnem mindenből hozzá :P egy garnitúra meg kb... 70%ban simára van csiszolva. kap szép ezüst festést, sé lakkor is. láttam már ilyet, és szerintem nem kell mattra csinálni :lol: Az attól függ, ki csinálja.... Egy normális karosszériás megcsinálja rendesen. Nekem megint rohad alatta a morcosítás :lol: a nyáron rendesen meg lesz csinálva. :lol: Azért azt szépen a lámpák ívére kell megcsinálni. na ez az... épp emiatt gondolkodtam eddig maszkban...de lehet ezután is maradok inkább a maszknál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Megér egy percet: http://www.nepauto.hu/tuning-g-pek/astra-f-optika-ozewa.html Csak azt nem értem, hogy a 60 lovas mocival hogyan csinálja meg a 14mp-t 0-100-ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Csak azt nem értem, hogy a 60 lovas mocival hogyan csinálja meg a 14mp-t 0-100-ra :lol: gyári érték is valahol itt van nem?? 16 talán.. minnél többet nézegetem, egyre inkább sufnituningnak látom... na meg az hogy némeik kép nem is arrol az autóról készült, pl a krómos belső, aztán meg fehér belső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 gyári érték is valahol itt van nem?? 16 talán.. minnél többet nézegetem, egyre inkább sufnituningnak látom... na meg az hogy némeik kép nem is arrol az autóról készült, pl a krómos belső, aztán meg fehér belső... 17 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ez a mai nap hozzászólói valahogy nem jó... most vagy az elmult 24 óra, vagy mai nap :lol: nézem, már ma hozzászoltam 34et ezzel 35 öt... még talán az elmult nappal együtt sincsmeg ez :lol: és a többieknek meg 5-6 hsz :P ez kamu már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 ez a mai nap hozzászólói valahogy nem jó... most vagy az elmult 24 óra, vagy mai nap :lol: nézem, már ma hozzászoltam 34et ezzel 35 öt... még talán az elmult nappal együtt sincsmeg ez :P és a többieknek meg 5-6 hsz :lol: ez kamu már :lol: Mert talán Te érsz rá a legjobban közülünk a gépnél ülni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Mert talán Te érsz rá a legjobban közünk a gépnél ülni :lol: Hétfőig itthon vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Mert talán Te érsz rá a legjobban közünk a gépnél ülni :lol: Hétfőig itthon vagyok. :lol: visszaolvasgattam, invinek 6 ot irt... hát azért 6nál simán többet írtál nem Invi?? én meg nem is vagyok néha egész nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 visszaolvasgattam, invinek 6 ot irt... hát azért 6nál simán többet írtál nem Invi?? én meg nem is vagyok néha egész nap Jajmár. Arra írtam neki, hogy hétfőig itthon vagyok, mert gondoltam találkozhatnánk, nem szorosan ahhoz a témához írtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Jajmár. Arra írtam neki, hogy hétfőig itthon vagyok, mert gondoltam találkozhatnánk, nem szorosan ahhoz a témához írtam. :lol: Vasárnap sőrital ebéd utáni időkben? :lol: Amugy is lenne egy két kérdésem tunying terén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na én most próbálnám meg, hogy megkocogtatom az egr szelepet és ha utána beindul akkor megvan a bűnös. Bár az általában hibakódot dob igaz nálad ott is vannak gubancok a hibakód és kiolvasása körül. (Nagyszülők nem segítenek gyerekvigyázásban?) De ha rossz az egr, az menet közben nem jelentkezne? Mert mióta kínlódik, csak az elindulással volt baja időnként. Ha elindult, se a motor járásán, se a teljesítményén nem lehetett érezni, hogy bármi gond volna. Hát igen, nincs benne hibakód... A Nagyszülők messze laknak és dolgoznak is még, úgyhogy nem olyan egyszerű ez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Vasárnap sőrital ebéd utáni időkben? :lol: Amugy is lenne egy két kérdésem tunying terén. Okés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De ha rossz az egr, az menet közben nem jelentkezne? Ha szorulgat az egr akkor azért menet közben is berángathat. Na mindegy csak egy ötlet volt. A Nagyszülők messze laknak és dolgoznak is még, úgyhogy nem olyan egyszerű ez. :lol: Ismerős a szitu. Csak nálunk az egyik oldalon már nyugdíjasok csak vidékről nehezen mozgósíthatóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 De ha rossz az egr, az menet közben nem jelentkezne? Mert mióta kínlódik, csak az elindulással volt baja időnként. Ha elindult, se a motor járásán, se a teljesítményén nem lehetett érezni, hogy bármi gond volna. Hát igen, nincs benne hibakód... A Nagyszülők messze laknak és dolgoznak is még, úgyhogy nem olyan egyszerű ez. :lol: Én meg azt mondom, hogy majd a szakember megmondja. :lol: Az a biztos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január8, 2010 Megoszt Elküldve Január8, 2010 Na..mi ez a nagy pörgés? Mindenki dolgozik még? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts