Guest Sanci Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 attol sajna még mindig csak 1.4, ha 1.6lenne... Felfúrjuk b+ :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Felfúrjuk b+ :lol: :lol: :lol: zsugorkar meg tulméretes dúgó mi? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Draganak talaod? :P Szerintem ha meghallanad a mocijat es a belsejet igencsak nagyott nezznel! igaz 1miilaert mar G-est lehett venni de nem ilyen allapotut! 735 ezret meger:D Micsodaa...? enyémtől nem kell szebb hangú :lol: Nagyképűen hangzik.... De nagyon büszke vagyok rá :lol: és nemcserélném semmilyenre. Se turbósra se GSire se 1.6osra se 1.4re se V6osra. Semmi. Csak ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Micsodaa...? enyémtől nem kell szebb hangú :P Nagyképűen hangzik.... De nagyon büszke vagyok rá :lol: és nemcserélném semmilyenre. Se turbósra se GSire se 1.6osra se 1.4re se V6osra. Semmi. Csak ez :lol: hát egy jó állapotú GSI azé igen jólesne... dehát öregecskék már ezek.... de lehe következő az lesz....diribdarabraszedve, mint Kecskés cimbimnek... aztán úgy már jó állapotú lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 hát egy jó állapotú GSI azé igen jólesne... dehát öregecskék már ezek.... de lehe következő az lesz....diribdarabraszedve, mint Kecskés cimbimnek... aztán úgy már jó állapotú lehet. Öregecskék bizony. 1 havernak volt GSije, dehát... srác állandóan úgy ment vele mint az őrült....teljesen széthajtotta a motorját, kikészítette..olajat úgy ette mint egy 25 éves lada, nagyon erőtlen volt. Aztán megszabadult tőle. Sajnáltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 uncsi már ez az 1.4 :lol: attol sana még mindig csak 1.4, ha 1.6lenne... most vitték el az 1.6-os mocit, mé' nem mondtad hamarabb :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Öregecskék bizony. 1 havernak volt GSije, dehát... srác állandóan úgy ment vele mint az őrült....teljesen széthajtotta a motorját, kikészítette..olajat úgy ette mint egy 25 éves lada, nagyon erőtlen volt. Aztán megszabadult tőle. Sajnáltam :P hát amit hajtanak az elkopik idővel.. most vitték el az 1.6-os mocit, mé' nem mondtad hamarabb :lol: :lol: de nekem komplett kocsi kell :lol: kormánnal mivan már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Nekem is ez: Seiko 5 Automatic Ezt nem kell rázni hogy üzemeljen csak hordani, mert 48 órát bír mozgás nélkül, mert ugye automata. :lol: :lol: Keresztapámnak ilyenje van. Illetve nemtom hogy pont ilyen -e, a Seiko és az automata az stimmel, emlékezetből így is néz ki. Átlátszó a hátlapja és látni a sújt is alatta? :lol: Ha nem akkor mégse ilyen :lol: Imádok estig dolgozni... Most értem haza, és még el se kezdtem megírni a km elszámolásomat... :P De be is alszom rajta, már nem kezdem el :P :lol: Csináltam hidegindulós videjót, majd egyszer ha nagy leszek fel is töltöm valahova ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Keresztapámnak ilyenje van. Illetve nemtom hogy pont ilyen -e, a Seiko és az automata az stimmel, emlékezetből így is néz ki. Átlátszó a hátlapja és látni a sújt is alatta? :lol: Ha nem akkor mégse ilyen :P Imádok estig dolgozni... Most értem haza, és még el se kezdtem megírni a km elszámolásomat... :lol: De be is alszom rajta, már nem kezdem el :lol: :lol: Csináltam hidegindulós videjót, majd egyszer ha nagy leszek fel is töltöm valahova :lol: én meg nyalom a szőke ciklon száját :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 én meg nyalom a szőke ciklon száját :lol: őőő... adatfeldolgozás... Fáradt vagyok... súgjál... mivaaan? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 őőő... adatfeldolgozás... Fáradt vagyok... súgjál... mivaaan? :P :lol: sört iszom üvegből, amit soproni szőke ciklonnak hívnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 sört iszom üvegből, amit soproni szőke ciklonnak hívnak :lol: Na erre tudod mikor jöttem volna rá... :lol: Amúgy meg mi az hogy nem Heineken? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Na erre tudod mikor jöttem volna rá... :lol: Amúgy meg mi az hogy nem Heineken? :P ez egyszerű, elfogyott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 bazzeg, nagyon pörögtök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Na én is vagyok csak eddig boroztunk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 bazzeg, nagyon pörögtök :lol: Hova pörögjön az ember ilyenkor? :P Csak azért vagyok mert olyan fáradt vagyok hogy nem tudok aludni :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 én meg nyalom a szőke ciklon száját :P Na én is vagyok csak eddig boroztunk. :lol: :lol: Sör, bor ilyen fiatalon...már ágyban lenne a helyetek! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 :lol: Sör, bor ilyen fiatalon...már ágyban lenne a helyetek! :lol: :P Nem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 :lol: Sör, bor ilyen fiatalon...már ágyban lenne a helyetek! :P :lol: vodkát buli előttre tartogatom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Hova pörögjön az ember ilyenkor? :lol: Csak azért vagyok mert olyan fáradt vagyok hogy nem tudok aludni :lol: :lol: :P Hát igen, ez kitolás az Élettől. :lol: Ülj bele egy kád meleg vízbe, attól ellazulsz, csak ne felejts el kiszállni belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Hát igen, ez kitolás az Élettől. :P Ülj bele egy kád meleg vízbe, attól ellazulsz, csak ne felejts el kiszállni belőle... Jah... én képes vagyok belefulladni :lol: :lol: inkább szenvedek :lol: (egy heinekennel a kezemben :lol:) kicsit próbálok javítani a helyzeten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Jah... én képes vagyok belefulladni :lol: :lol: inkább szenvedek :lol: (egy heinekennel a kezemben :P) kicsit próbálok javítani a helyzeten :lol: akko ne pazaroljá jóóó? :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Már többször láttam, hogy van anonim felhasználónk. Azon gondolkodom miért jó annak lenni. :lol: Tudom, inkább menjek aludni! :P Hoppá, lehet hogy tudom is ki az? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Már többször láttam, hogy van anonim felhasználónk. Azon gondolkodom miért jó annak lenni. :lol: Tudom, inkább menjek aludni! :P én vagyok az, így alakult :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 én vagyok az, így alakult :lol: :P Megelőztél, most szerkesztettem át az előző hsz-emet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts