Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 miért?? szerintem tiszta jó Megmondtam vagy megmondtam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 De ITT egy kicsit komolyabb is. :lol: Bár szerintem ez csúnyább... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 De ITT egy kicsit komolyabb is. :lol: Nah ez már tetszik :lol: De akkor is marad az Edifice :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nah ez már tetszik :lol: Úgy látom, nekem inkább a Novy lesz a barátom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Úgy látom, nekem inkább a Novy lesz a barátom :lol: Miért? Én csak kerülöm a konfliktusokat és nem veszek össze veled az órádon :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Miért? Én csak kerülöm a konfliktusokat és nem veszek össze veled az órádon :P :P :lol: balhé az kell :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Miért? Én csak kerülöm a konfliktusokat és nem veszek össze veled az órádon :lol: :lol: :lol: Ja, az mindjárt más! :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 balhé az kell :P :lol: :lol: :lol: Neked melyik tetszik? :lol: Különben is vót beszójjá?? nincs balhé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Neked melyik tetszik? :lol: Különben is vót beszójjá?? nincs balhé :P napóra? :lol: pl. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 napóra? :P kijelző háttérvilágítással is van? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Neked melyik tetszik? :lol: Különben is vót beszójjá?? nincs balhé :lol: dehogynincs, odaát kárstájlingon van :P :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 nah.. sziasztok jó cakát.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 nah.. sziasztok jó cakát.. balhémentes, kellemes esti órákat :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 balhémentes, kellemes esti órákat :lol: :lol: :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 napóra? :lol: pl. És az ébresztő funkció az smafu ? :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 És az ébresztő funkció az smafu ? :lol: :P némi tükör és nagyító használatával otthon is megoldható :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=102135 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Szerintem tuti. :lol: http://static.lhp.hu/hasznaltautokereskedes.hu/keptar_auto/4/58/2584.] Ez nagyon szép felni, viszont mennyire szellőzik és tisztúl? Mióta van alu felnim és csak télen teszek acélt fel nem használom a disztárcsát sem, mert a havas úton amugy is teli megy minden szeméttel. Privát vélemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 De ITT egy kicsit komolyabb is. :lol: Bár szerintem ez csúnyább... :lol: komolyabb is csúnyább is, de nem vettem rajta észre, hogy opelos lenne. ha egyszer találkozok élőbn ilyen órával, akkor veszek egyet, mármint az előzővel. ma is lefutottuk a 2,5km et hóesésben... de még jó, hogy 6kor járunk futni, mert azóta meg szakad a hó ... én már a tavaszra készültem hééé :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Ez nagyon szép felni, viszont mennyire szellőzik és tisztúl? Mióta van alu felnim és csak télen teszek acélt fel nem használom a disztárcsát sem, mert a havas úton amugy is teli megy minden szeméttel. Privát vélemény. az alu jobban elvezeti a hőt én nyáron se rakok dísztárcsát, szebb a felni egy normális festéssel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 komolyabb is csúnyább is, de nem vettem rajta észre, hogy opelos lenne. ha egyszer találkozok élőbn ilyen órával, akkor veszek egyet, mármint az előzővel. ma is lefutottuk a 2,5km et hóesésben... de még jó, hogy 6kor járunk futni, mert azóta meg szakad a hó ... én már a tavaszra készültem hééé :lol: Mi 10-kor voltunk futni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Annyira divat itt a ledesítés, hogy én is belevágtam. Igaz nem az autónál kezdtem azonnal. Még csak idáig jutottam, de nagyon király. :P Van egy kábé 25-30 éves "TEXAS INSTRUMENTS" ledes órám. Két elem megy bele és qvva hamar lemerül(2 hónap) Az órás 1%-ot adott,hogy működni fog mikor bevittem de jóó . Semmi baja. :lol: Gyerekek! Mi ez az OFF-olás?! ITT az ide való óra! :lol: :lol: Kulcstartóm van ilyen Opel ringes órás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Na, reggel nem indult el... :lol: Ez új, mert hidegen eddig minden rendben volt. A helyzet a szokásos, az önindító dolgozik, de ennyi. Remélem most már teljesen megállt, inkább behúzzuk Pestre, csak derüljön már ki mi baja van. Ha mégis beindul, asszem felgyújtom. :P Persze munkahelyemen boldogok, minden második héten a gyerekkel vagyok betegállományban, ma meg bocsi, szeretnék egy nap szabit, mert nem indul az autó... :lol: Úgyhogy várom a jóidőt, mert ilyen hóban még véletlen sem húzunk autót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dita Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 Sziasztok mindenki... nagyon új vagyok még itt sohasem "fórumoltam " még de tetszik.. sokat olvasgattam az elmúlt időben.. szóval sziasztok itt vagyok.. :lol: Üdv itt nálunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laczy86 Elküldve Január6, 2010 Megoszt Elküldve Január6, 2010 nah most beszéltem vizsgabázisos kollégával az autó két év műszakit fog kapni, zöldkátyával együtt, és eredetvizsgát csak akkor kell csinálni, ha az autónak eddig még nem volt. tehá első gazdis autóknak, vagy olyan régen náladlévő autó,aminek még nem kellett eddig, mert nemvolt eladva, megvéve, miótamegvan az eredetvizsgálat. egy kicsit szívás annak aki uj autót vett... mert ez 17 ezer pluszt jelent de nekünk,akik F el nyomolunk annyira nemérint, sőt még a kétéves zöld külön jó is :lol: aki meg H val nyomul kibírja :lol: Na és ha én most megveszem a 1.6 verdád akkor elviszem átiratni és az kb menyibe kerül? Müszaki csak 10 hónap van rajta ki fog segíteni le műszakisztatni? És az menyibe kerül? Beszéltük együtt hogy te megnézed nekem az autót kb 3hét múlva meg tudom venni de előtte szeretném ha megnéznéd. Majd én leugrok vele hozzád ha neked úgy jó? Majd egyeztetünk egy időpontot. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts