spzoli Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Keresgéltam én is ezen a vidéken de senkinek se volt eladó.. nem nagyon szokott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 mit értesz technikai ízlés alatt ? mit láttál? astra, g2, versenyzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 astra, g2, versenyzés. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Olvastam én is a vonatkozó rendeleteket,elég sok minden változik (új táblák,stb) ,ezt nem igazán értem.: 30. § Ez a rendelet 2010. január 1-jén lép hatályba, és a hatálybalépését követő napon hatályát veszti. :lol: Mert ez csak egy módosító rendelet. Elsején módosította az eredeti KRESZ rendeletet, majd megszűnt létezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 astra, g2, versenyzés. g2 az csak a versenyzés miatt van de tervezem hogy astra-t veszek helyette és azt csinálgatom meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 :lol: a környéken nem keres valaki x16xel mocit megvételre mindennel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Mert ez csak egy módosító rendelet. Elsején módosította az eredeti KRESZ rendeletet, majd megszűnt létezni. Köszi,erre voltam kíváncsi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Annyira divat itt a ledesítés, hogy én is belevágtam. Igaz nem az autónál kezdtem azonnal. Még csak idáig jutottam, de nagyon király. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Annyira divat itt a ledesítés, hogy én is belevágtam. Igaz nem az autónál kezdtem azonnal. Még csak idáig jutottam, de nagyon király. :lol: kékben nincs? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Annyira divat itt a ledesítés, hogy én is belevágtam. Igaz nem az autónál kezdtem azonnal. Még csak idáig jutottam, de nagyon király. :lol: Szia Vettél egy ilyet?.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Szia Vettél egy ilyet?.. Igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 kékben nincs? :lol: De van. Itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Igen. És milyen? megnyerő?? Minőség ennyi pénzért ? nem gagyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 És milyen? megnyerő?? Minőség ennyi pénzért ? nem gagyi? :lol: Nem gagyi. Persze nem egy nagy minőség. Megszokni jó lesz. Ez lesz a következő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nem gagyi. Persze nem egy nagy minőség. Megszokni jó lesz. Ez lesz a következő. Azt jól veszem le belőle hogy csak akkor mutatja az időt ha gombot nyomsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Azt jól veszem le belőle hogy csak akkor mutatja az időt ha gombot nyomsz? :lol: Igen. De nem mindegyik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zenor Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Nem gagyi. Persze nem egy nagy minőség. Megszokni jó lesz. Ez lesz a következő. nézegettem én is ilyen órákat de nekem a bináris rendszerű órák jobban tetszenek.. http://images.google.hu/imgres?imgurl=http...sa%3DX%26um%3D1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 nézegettem én is ilyen órákat de nekem a bináris rendszerű órák jobban tetszenek.. http://images.google.hu/imgres?imgurl=http...sa%3DX%26um%3D1 ez komoly? :lol: egy ideig szokni kellene :lol: halenne 4 ezerért kék kivitelben, akkor vennék,de most20ezret nem akarok kiadni érte, fém doboz ida vagy oda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Igen. De nem mindegyik. ezt meg rázni kell :lol: kezdene behalni, rázhatnád a karodat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Igen. Akkor marad a mostani :lol: Edifice EF-503SG :lol: Az első órám amit igazán szeretek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 ezt meg rázni kell :P kezdene behalni, rázhatnád a karodat :lol: Sok a bajod. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Gyerekek! Mi ez az OFF-olás?! ITT az ide való óra! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Gyerekek! Mi ez az OFF-olás?! ITT az ide való óra! :lol: :P Novynak teljesen jó. Nem kell rázni. Nem piros, kijön 4-ből és még Opeles is. Tuti darab :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 miért?? szerintem tiszta jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Novynak teljesen jó. Nem kell rázni. Nem piros, kijön 4-ből és még Opeles is. Tuti darab :P Nem röhögni!!! :lol: Nekem is van egy ilyenem, az opeles összejövetelekre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts