spzoli Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 2010 nyarára terezem, hogy a "kis" programocskám üzemképes, alfa verziójába lépjen és írhassam hozzá a szerver oldali programot. Fél órája készültem el a nappal/éjszaka időszakokkal és a váltással a grafikus motorban. Nagyon zsííír. Felkel a nap, úgy mozog mint valójában, aztán lemegy és feljön a hold. :lol: be vagy tépve??? :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 be vagy tépve??? :lol: :P :lol: Nem. Csak a mai nap első élménye. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100104/6464130332_w...ltoltes.hu_.jpg Úntam magam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nem. Csak a mai nap első élménye. :lol: :lol: :lol: hm élmény... egy hete meghalt egy nagyon kedves és fontos barátom :lol: aztán egy csaj ismerősöm közölte a szokásosat, hogy csak barátok semmit öb voltam orvosnál, ha nem fogyok rövid időn belül befekvés is lehet a vége a kiskutyánk beteg lett, lehet pár napja van még hátra... most már jöhetne egy élmény is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100104/6464130332_w...ltoltes.hu_.jpg Úntam magam... :lol: :lol: Sz.r hogy nincs mit csinálni vele mi? :lol: Próbáld meg hogy sokat iszol haverokkal, aztán együtt nekiestek, mindenki kivesz belőle valamit aztán másnap megpróbálsz rájönni miért nem múkodik :lol: :P Így lehet foglalkozni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Sz.r hogy nincs mit csinálni vele mi? :lol: Próbáld meg hogy sokat iszol haverokkal, aztán együtt nekiestek, mindenki kivesz belőle valamit aztán másnap megpróbálsz rájönni miért nem múkodik :lol: :lol: Így lehet foglalkozni vele :P Azzal nincs gond..haverral tegnap is, ma is 3-3 liter söröcskét elporlasztottunk. Muszáj volt szétszedni....az EGR-t nem tudtam kibacni így valami zörejt véltem felfedezni a középkonzol felöl.....hááát nem hagyhattam annyiban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 hm élmény... egy hete meghalt egy nagyon kedves és fontos barátom :lol: aztán egy csaj ismerősöm közölte a szokásosat, hogy csak barátok semmit öb voltam orvosnál, ha nem fogyok rövid időn belül befekvés is lehet a vége a kiskutyánk beteg lett, lehet pár napja van még hátra... most már jöhetne egy élmény is :P Hibakódra gondolsz ? :lol: Részvétem...mi történt a barátoddal ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nem működik a heng továbbra se ezen a xar gépen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nem működik a heng továbbra se ezen a xar gépen :lol: Dobd ki a ^%#$%)@-be :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Dobd ki a ^%#$%)@-be :lol: Jaja, csak szólj hogy melyik ablakon és mikor. Gyűjtögetek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Jaja, csak szólj hogy melyik ablakon és mikor. Gyűjtögetek :lol: Mocsok egy ingyenélő vagy te hallod? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Hibakódra gondolsz ? :lol: Részvétem...mi történt a barátoddal ? nem akart tovább élni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Én jövő ilyenkorra már szeretnék rég kint lenni Németországban. Aztán jó olcsón venni kint 1 C Vectrát, vagy Passatot. 10e. euró környékén. Néha hazajönni vele. A nők meg....aki bújt, aki nem, megyek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Mocsok egy ingyenélő vagy te hallod? :lol: Csóróság van, csak keresem a lehetőségeket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 nem akart tovább élni :lol: i know that feeling... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 nem akart tovább élni :lol: Szar űgy. Ma szolgálatban voltam és nálunk is akció volt. Egy 17 éves gyerkőc megpattant a 3ik emeletről... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 i know that feeling... :lol: magyarul? nemteljesen tudom fordítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Én jövő ilyenkorra már szeretnék rég kint lenni Németországban. Aztán jó olcsón venni kint 1 C Vectrát, vagy Passatot. 10e. euró környékén. Néha hazajönni vele. A nők meg....aki bújt, aki nem, megyek :lol: Egy féléves németországi mókán én is gondolkodom, de csak akkor lépem meg, ha minden itthon rendben van. Lehet menni Fordhoz, meg Opelhez. Meglássuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 magyarul? nemteljesen tudom fordítani Ismeri azt az érzést :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ismeri azt az érzést :lol: akkor sajna jol tudtam fordítani :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Egy féléves németországi mókán én is gondolkodom, de csak akkor lépem meg, ha minden itthon rendben van. Lehet menni Fordhoz, meg Opelhez. Meglássuk. Gyere az Opelhez Rüsselsheimbe! Akkor közel leszünk(13km)! Sztem ne gondolkodj! Gyakorlat? Munka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Dobd ki a ^%#$%)@-be :lol: Na megyek is hagyom. Nem ér annyit az a sok szívás mint az a az a 2000ft amiért holnap a számítógépes boltba rátesznek egyet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nem ér annyit az a sok szívás mint az a az a 2000ft amiért holnap a számítógépes boltba rátesznek egyet! :lol: Lehet csak én vagyok nagyon sóher vagy nagyon csóró :P de ha neked megér 2 rugót egy driver.. :lol: :lol: :lol: Nézd csak mit találtam neked... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Gyere az Opelhez Rüsselsheimbe! Akkor közel leszünk(13km)! Sztem ne gondolkodj! Gyakorlat? Munka? Amolyan gyakorlat, de fizetnek is érte, és a szállás is biztosított lenne. A feladat igazából beletanulás a szakmába, tervezgetés, csapatmunka...stb. Catia tudás kell hozzá, de az már megvan, csak finomítani kell rajta. De az a baj, hogy itthon még nem rendezett minden...meglátom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Nézd csak mit találtam neked... Hát ki más ha nem a jó öreg antivindóz Sanci bukkant rá a driverre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts