Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
2010 nyarára terezem, hogy a "kis" programocskám üzemképes, alfa verziójába lépjen és írhassam hozzá a szerver oldali programot. Fél órája készültem el a nappal/éjszaka időszakokkal és a váltással a grafikus motorban. Nagyon zsííír. Felkel a nap, úgy mozog mint valójában, aztán lemegy és feljön a hold. :lol:

be vagy tépve??? :lol: :P :lol:

Elküldve
Nem. Csak a mai nap első élménye. :lol: :lol: :lol:

hm élmény...

egy hete meghalt egy nagyon kedves és fontos barátom :lol:

aztán egy csaj ismerősöm közölte a szokásosat, hogy csak barátok semmit öb

voltam orvosnál, ha nem fogyok rövid időn belül befekvés is lehet a vége

a kiskutyánk beteg lett, lehet pár napja van még hátra...

most már jöhetne egy élmény is :P

Elküldve
Sz.r hogy nincs mit csinálni vele mi? :lol: Próbáld meg hogy sokat iszol haverokkal, aztán együtt nekiestek, mindenki kivesz belőle valamit aztán másnap megpróbálsz rájönni miért nem múkodik :lol: :lol: Így lehet foglalkozni vele :P

Azzal nincs gond..haverral tegnap is, ma is 3-3 liter söröcskét elporlasztottunk.

Muszáj volt szétszedni....az EGR-t nem tudtam kibacni így valami zörejt véltem felfedezni a középkonzol felöl.....hááát nem hagyhattam annyiban :lol:

Elküldve
hm élmény...

egy hete meghalt egy nagyon kedves és fontos barátom :lol:

aztán egy csaj ismerősöm közölte a szokásosat, hogy csak barátok semmit öb

voltam orvosnál, ha nem fogyok rövid időn belül befekvés is lehet a vége

a kiskutyánk beteg lett, lehet pár napja van még hátra...

most már jöhetne egy élmény is :P

Hibakódra gondolsz ? :lol:

Részvétem...mi történt a barátoddal ?

Elküldve

Én jövő ilyenkorra már szeretnék rég kint lenni Németországban. Aztán jó olcsón venni kint 1 C Vectrát, vagy Passatot. 10e. euró környékén. Néha hazajönni vele. A nők meg....aki bújt, aki nem, megyek :lol:

Elküldve
Én jövő ilyenkorra már szeretnék rég kint lenni Németországban. Aztán jó olcsón venni kint 1 C Vectrát, vagy Passatot. 10e. euró környékén. Néha hazajönni vele. A nők meg....aki bújt, aki nem, megyek :lol:

Egy féléves németországi mókán én is gondolkodom, de csak akkor lépem meg, ha minden itthon rendben van.

Lehet menni Fordhoz, meg Opelhez. Meglássuk.

Elküldve
Egy féléves németországi mókán én is gondolkodom, de csak akkor lépem meg, ha minden itthon rendben van.

Lehet menni Fordhoz, meg Opelhez. Meglássuk.

Gyere az Opelhez Rüsselsheimbe! Akkor közel leszünk(13km)! Sztem ne gondolkodj! Gyakorlat? Munka?

Elküldve
Dobd ki a ^%#$%)@-be :lol:

Na megyek is hagyom. Nem ér annyit az a sok szívás mint az a az a 2000ft amiért holnap a számítógépes boltba rátesznek egyet!

Elküldve
Nem ér annyit az a sok szívás mint az a az a 2000ft amiért holnap a számítógépes boltba rátesznek egyet!

:lol:

Lehet csak én vagyok nagyon sóher vagy nagyon csóró :P de ha neked megér 2 rugót egy driver.. :lol: :lol: :lol:

Nézd csak mit találtam neked...

Elküldve
Gyere az Opelhez Rüsselsheimbe! Akkor közel leszünk(13km)! Sztem ne gondolkodj! Gyakorlat? Munka?

Amolyan gyakorlat, de fizetnek is érte, és a szállás is biztosított lenne. A feladat igazából beletanulás a szakmába, tervezgetés, csapatmunka...stb.

Catia tudás kell hozzá, de az már megvan, csak finomítani kell rajta.

De az a baj, hogy itthon még nem rendezett minden...meglátom. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.