Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 aham thx az eblaktörlo infot...esetleg még lelő helyeket irjatok pls!fényszorora vlmi gyogyír? :) hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Laci! Championt találsz szinte bármelyik nagyáruházban, ill. autókereskedésben Valszeg a lámpatartó kereted ment kicsit el, azt kellene visszaállítani eredeti dimenzióiba, de ezt szerintem egy lakatossal érdemes megnézetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Oksa nagyon köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ....amugy tod hogy a kézifék érdekel...meg a válto a kocsibol te kis hamis :DD....Én azt hittem, hogy a fent említett részegységek "bőrszoknyája" érdekel. Nem hiszem, hogy fehérgsi nagymamája majd nekiáll neked váltót és kéziféket cserélni :D Szombaton ki néztem! nem láttam tul sok ismerös autot :) Sem az F Astra, sem a G Astra, sem a Corsa, sem az Omega, sem a Vectra, stb. nem volt ismerős ? :lol: Lehetséges, hogy a legközelebb egy autókatalógust viszek neked, hogy MOTE tagként ne érezd magad ennyire elveszettnek ennyi Opel között :lol: ....mér te el vittél vlmi verdát egy körre?.... Sokan voltak, akik várakoztak, ezért nem. Meg úgysem ez volt a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Aha látom nem kekeckedsz?! :lol: gyere vaz jáccuk le! le alázlak amőbába vagy netes biliárdba :) egyébként te mikor voltál kinn?tsá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Jah opel16v! 2 böl 1 et nem igazán lehet váltani fastránál....te ezt hogy oldottad meg eddig szlalomnál? ha kap a kocsid most new váltot akkor azzal tucc ien trükköket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 NA!!!!!!!4 :twisted: Lelehet szálni a nagymuteromról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Készen vannaka képek a váltószoknyáról! De nem tudom felrakni---hogy kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 De a gyárit is dícsérik. A gyárit is a champion szállítja, de nem biztos, hogy u.a. a minőség Link to comment Megosztás: More sharing options...
Madison Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Jah opel16v! 2 böl 1 et nem igazán lehet váltani fastránál....te ezt hogy oldottad meg eddig szlalomnál? ha kap a kocsid most new váltot akkor azzal tucc ien trükköket? :) Nekem eddig minden tipusú (amiket vezettem)autóban sikerült 2-ből 1-be visszapakolni...a trükk:kuplung-gázfröccs-kuplung Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 NA!!!!!!!4 :twisted: Lelehet szálni a nagymuteromról. Ne légy morcos, semmi bántót nem írtam a nagymamádról :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Készen vannaka képek a váltószoknyáról! De nem tudom felrakni---hogy kell? Bemásolom neked is, amit Gepard-nak írtam : "Szia ! Gépről nem tudod közvetlenül felnyomatni. Csak olyan képet tudsz beilleszteni a hozzászolásodba, amely fent van a weben. Ja és persze mindeki számára elérhető oldalon. Jelen esetben gyártottam egy hozzáférést a http://tar.hu oldalán, ott vannak a képek. Ha szükséges - túl nagy méretűek lennének -, akkor átméretezed, optimalizálod a képek méretét, majd feltöltögeted a létrehozott tárhelyedre. Majdan bepötyögöd a hozzászólásod és a ahol a képet szertnéd látni, ott ezt a szöveget kell beilleszteni: Ami most pirossal lett kijelölve - piros használata persze nem kötelező - oda kell beírnod a kép elérhetőségét. Ezt hogy lehet előcsalogatni ? Képen az egér farkincája + jobb klikk > "Tulajdonságok" > "Cím" / "URL". Előnézetben megnézed, hogy minden stimmel-e, majd ha minden ok, akkor mehet is az új hozzászólás. Tessék, már lehet próbálkozni " Hajrá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Aha látom nem kekeckedsz?! :lol: gyere vaz jáccuk le! le alázlak amőbába vagy netes biliárdba :) egyébként te mikor voltál kinn?tsá Jó majd megmérközünk, addig is tréningezz rá egy kicsit :D Kb. 14:30-ra értem oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Madison! Sajnos szlalompályán nincs sok lehetőség a dupla kuplungra. Laci! Taktikázni kell. Vagy nem kapcsolok fel ha rövid a gyors szakasz, és akkor letiltásig amit bír, vagy ha fel kell kapcsolni, akkor a visszapakolás általában egy olyan pillanatban történedik, amikor blokkolóra fékezem a kerekeket, akkor visszaugrik. :) Sajnos nagy hátrány ez az Opel váltóknál, nem lesz ez máshogy az új váltónál sem, de talán könnyebb lesz a fokozatok eltérő hossza miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Mi a helyzet Gabi ? Hogy áll a gépezet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Röhögni fogsz, már indítható, de még mindig van valami gáz vele, úgyhogy Kurgyis Gabi még küzd egy kicsit vele reggel, mielőtt át lesz helyezve a Dudás műhelybe. De töretlenül haladunk előre... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ....át lesz helyezve a Dudás műhelybe.... Rendszer kb. mikor készül el ? Szívesen meghallgatnám, illetve szeretnék konzultálni az alkotóval is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Holnap átkerül a Dudás műhelyébe az autó, és gondolom rögtön neki is esik, hiszen már hétfő óta várja... A hét végén talán elkészül, de ez egyáltalán nem biztos. Szerintem bármikor bemehetsz hozzá konzultálni, reggel 8tól du 5-6ig van a műhelyben H-P. Szombat délelőtt is ott szokott lenni. A cím: Czobor u. 13. Tel: 30/9669803 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 ....Szerintem bármikor bemehetsz hozzá konzultálni, reggel 8tól du 5-6ig van a műhelyben H-P. Szombat délelőtt is ott szokott lenni. A cím: Czobor u. 13. Tel: 30/9669803.... Le akarsz rázni miiiiiii ? :) Majd benézek hozzá és megkérem, hogy duduolja el, hogy miylen hangja volt a rendszerednek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2004 Megoszt Elküldve Március9, 2004 Legközelebbi minitalin meghallgathatod! :) Sajnos Én sem tudom, mikor végez a Dudás vele, így nem tudom javasolni, hogy mikor menjél hallgatózni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Most küldtem el a képeket Heminek. Remélem ma felrakja nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Most küldtem el a képeket Heminek. Remélem ma felrakja nektek. Nem volt valami érthető abban, amit leírtam arról, hogyan kell képet bepasszintani a hozzászólásodban, hogy nem jött össze ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Nem volt valami érthető abban, amit leírtam arról, hogyan kell képet bepasszintani a hozzászólásodban, hogy nem jött össze ? :roll: Most nincs rá időm meg türelmem-dolgozok, 8) na meg fórumozok :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Nem volt valami érthető abban, amit leírtam arról, hogyan kell képet bepasszintani a hozzászólásodban, hogy nem jött össze ? :roll: Küldtem emilt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Március10, 2004 Megoszt Elküldve Március10, 2004 Tegnap egy őrült jóbarátom kipróbálta a gépemet- :roll: :) :shock: :x :D :evil: 8) :lol: :lol: 1-2-3 és még mindig egyhelyben álltunk. :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts