J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát? Mitől nyitna máshol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Szerintetek a QH termosztát milyen lehet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Szerintetek a QH termosztát milyen lehet? :lol: tökmindegy, ne vegyél :lol: Wahlert bele :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 tökmindegy, ne vegyél :lol: Wahlert bele :lol: Ja és vigyázz, hogy legyen tömítés is a csomagban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Szerintetek a QH termosztát milyen lehet? :lol: 500Ft a difi jobb minőség között..ne legyél sóher! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Ja és vigyázz, hogy legyen tömítés is a csomagban. Természetes, csak tömítéssel venném. tökmindegy, ne vegyél :lol: Wahlert bele :P :lol: Milyen árban van? :lol: 500Ft a difi jobb minőség között..ne legyél sóher! :lol: Eddig valami német volt benne 6ezer Forintos. 2 évig bírta. Nemértem hogy a generálhoz miért nem csapták már ezt is hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Milyen árban van? :lol: Van vagy 3EFt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Van vagy 3EFt! Akkor is a Wahler. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Van vagy 3EFt! az tényleg nem nagy különbség, a QH tömitéssel együtt 2700 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Wahlert vettem csergőnél 1 - 1,5 hónapja 2800-ért, tömítést külön adták pár százért (Nemtom most hol a számla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Wahlert vettem csergőnél 1 - 1,5 hónapja 2800-ért, tömítést külön adták pár százért (Nemtom most hol a számla) hát ha ennyi párszáz forint a különbség...akkor tényleg megéri. Vajon Bárdinál lehet kapni...? Mert nincsen a webshopnál wahler.. Birnernél sztem lesz.. Bár ott minden qva drága.. :lol: 1 liter hűtőfolyadék G12es 1200 Forint... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Akkor is a Wahler. Nekem Febi van benne több éve,tökéltes! A corsába már én is ugy-t vettem,nem adok 9E-t egy termosztátért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 hát ha ennyi párszáz forint a különbség...akkor tényleg megéri. Vajon Bárdinál lehet kapni...? Mert nincsen a webshopnál wahler.. Birnernél sztem lesz.. Bár ott minden qva drága.. :lol: 1 liter hűtőfolyadék G12es 1200 Forint... Láng Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nekem Febi van benne több éve,tökéltes! A corsába már én is ugy-t vettem,nem adok 9E-t egy termosztátért. 9 ropi?? :lol: sose veszek ennél újabb autót :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nekem Febi van benne több éve,tökéltes! A corsába már én is ugy-t vettem,nem adok 9E-t egy termosztátért. Nekem nagyon nagyon sok alkatrész Febi bilstein, generálnál sokmindent tettek ebből a márkából bele.... A kuplungszettemnek viszont örülök :lol: az sachs Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Mitől nyitna máshol? :lol: Nem tudom, rémlik valami, hogy van olyan ami 80-küröl nyit. tökmindegy, ne vegyél :lol: Wahlert bele :P :lol: Nehogy vegyél! Itt van a pincébe a 2 régi, mindegyik Wahler, postázom őket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nem tudom, rémlik valami, hogy van olyan ami 80-küröl nyit. Nehogy vegyél! Itt van a pincébe a 2 régi, mindegyik Wahler, postázom őket. :lol: Jah, egy olyan van nekem is, küldöm neked, és csomagold hozzájuk :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nem tudom, rémlik valami, hogy van olyan ami 80-küröl nyit. Nehogy vegyél! Itt van a pincébe a 2 régi, mindegyik Wahler, postázom őket. ;) óóóó köszi szépen, :lol: de ne fáradj vele. A héten megy az autó a fura hangok miatt 1 ismerőshöz, addigra meg meg veszem ( igencsak holnap, mert kedden labor lesz este ) aztán bele is tesszük. Nagyon nem szeretem hogy 50-60 fok között van az üzemi hő... és a motor meg új...és kopik erősen. :lol: Jah, egy olyan van nekem is, küldöm neked, és csomagold hozzájuk :P :lol: :P Multkor amikor említetted hogy felajánlasz tetősínt.... elgondolkodtam hogy a postán hogy néznének rám ahogy a kis 30x30 centis ablakocskán kijön a két nagy hosszú vas :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 óóóó köszi szépen, :lol: de ne fáradj vele. A héten megy az autó a fura hangok miatt 1 ismerőshöz, addigra meg meg veszem ( igencsak holnap, mert kedden labor lesz este ) aztán bele is tesszük. Nagyon nem szeretem hogy 50-60 fok között van az üzemi hő... és a motor meg új...és kopik erősen. :P Meg persze többet eszik. Mindíg "kint van a szivató". :lol: Amúgy vicc volt, midkettőt azért vettem ki, mert nem zártak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 óóóó köszi szépen, :lol: de ne fáradj vele. A héten megy az autó a fura hangok miatt 1 ismerőshöz, addigra meg meg veszem ( igencsak holnap, mert kedden labor lesz este ) aztán bele is tesszük. Nagyon nem szeretem hogy 50-60 fok között van az üzemi hő... és a motor meg új...és kopik erősen. :P legalább hamarabb bekopik :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Nem tudom, rémlik valami, hogy van olyan ami 80-küröl nyit. Az az Isuzu, meg a 2.5TD BMW-motoros Omega :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Az az Isuzu :lol: Na tudtam, hogy van ilyen is. Akkó mégse vagyok hülye. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Meg persze többet eszik. Mindíg "kint van a szivató". :lol: Amúgy vicc volt, midkettőt azért vettem ki, mert nem zártak. :P az ótómatafajtáját :lol: legalább hamarabb bekopik :lol: :P inkább ne :lol: jobb ha az idő koptatja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 az ótómatafajtáját :lol: Csak mert ajánlották, hogy meg tudják csinálni a kocsim úgy, hogy ne egyen télen többet. Kérdem hogyan? Hát meg lehet berhelni a szivatót, hogy ne működjön hidegben sem. Mondom ebben nincs olyan. De van, minden kocsiban van. Jó akkor van, de nem nyúlhatsz hozzá. :lol: :P Meg az alapjáratom is magas, azon mér nem tekerek lejjebb? Mer csak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Megoszt Elküldve Január3, 2010 Csak mert ajánlották, hogy meg tudják csinálni a kocsim úgy, hogy ne egyen télen többet. Kérdem hogyan? Hát meg lehet berhelni a szivatót, hogy ne működjön hidegben sem. Mondom ebben nincs olyan. De van, minden kocsiban van. Jó akkor van, de nem nyúlhatsz hozzá. :lol: :lol: Meg az alapjáratom is magas, azon mér nem tekerek lejjebb? Mer csak. :lol: Nekem miután helyre cuppantották a kocsit utánna volt nagyon magas az alapjárat... azt mondta a szerelősrác hogy egy pár napig így járjunk vele...ez is segíti hogy jobban kopjon,járódjon befele... Aztán visszatekertük szépen. Lassan eljön az első olajcsere... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts