Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol: húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot :lol: :P
Tiv. Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 De az is amikor ott a csaj a kocsi mellett, várjál csak, bedugod a kulcsot, gyujtást adsz, és aztán tudod csak leengedni az ablakot. :lol: Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 "A fő, uctranyalis összes forrásból az élet ad squeaking és a csörgő hangok. Ezen kívül egy külső vizsgálatot végeztek jelenléte a kopott részek, az egyes konkrét döntés született Expert Papers 8-). Nagy része megtalálható a normális működése a jármű nem szabad megtörténnie. De a lehetőségek szerint a megközelítés a "tücsök" - a lehetséges források hatékony és eredményes volt elismerték:" :lol: :lol: :P Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :lol: húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot ;) :lol: Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :P
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol: Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol:
Tiv. Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol: Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol: Nem tudom, még nem próbáltam. Amúgy nyáron át fogom kötni a gyujtás előtti szálra az elektromos ablakot, nem is tudom ki írta, neki is úgy van, és bírja az akku. És akkor nincs ilyen gond. :lol:
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :P Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :lol: ... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond... Indításnál kuplung? :lol:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 ... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond... Indításnál kuplung? :lol: Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták.
FPepe Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol: Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :P
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták. nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :lol: :lol: :P
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :lol: Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk. nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :P :lol: :lol: De azért jobb elkerülni a bajt. Berakom rükibe, és akkor nem kell a megdermedt olajjal bírkózni, amig kitolatok kicsit melegszik. Már ha van benne még olaj. Nyáron majd azt is cserélem.
FPepe Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk. Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda.
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda. Nem tudom, a többiek megkérdezték, és ott mondták hogy este zár. Ahol állnak a daruk ott dolgozunk, csak már fel van húzva, bellül kartonozunk.Klikk!
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek)
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek) :lol: :lol: :P őőő...... mindegy... nemlényeg :lol:
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Mivel itt a tél mutatok nektek egy hasznos dolgot (amit nem jó ha elfelejtetek) Car ügy. :lol: Na és ez.:Klikk ide! :lol:
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Car ügy. :lol: Na és ez.:Klikk ide! :lol: :P :lol: :lol: Hátt...ilyet se olvasni mindennap. Én már mentem át a hídon :P ;) Sztem nagyon szép fater meg bőszen fényképezett :lol:
daykiller Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 :lol: :P :lol: Hátt...ilyet se olvasni mindennap. Én már mentem át a hídon :P ;) Sztem nagyon szép http://kep.ivpicture.hu/269827.jpg fater meg bőszen fényképezett :lol: Én meg álltam az egyik pillérjénél is, amikor még épült. :lol: A képen is látszik az a pillér. :lol:
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Én meg álltam az egyik pillérjénél is, amikor még épült. :lol: A képen is látszik az a pillér. :lol: amúgy közelről valami rettentően nagydarab ez a híd....félelmetes az egész.
astrásgyerek Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 egy kis autós humor: http://xfree.hu/kep_show.tvn?aid=177328&am...77237&sort=
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol:
Opeles90 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol: gyóóóó neked :lol: :P Nekem cserélni kéne...jövőhéten veszek bele 1et, mert kartonnal kellett fedni a hűtőt és csak 60 fokig melegszik... :lol: Meg nem fűt olyan normálisan. Meg ugye így jobban is kopik mert nincs üzemi hőn...
zotya975 Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol: Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát?
Dáwid Elküldve Január3, 2010 Elküldve Január3, 2010 Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát? Tiltásig? ez olyat nem csinál. Nem tiltakozik :lol: , csak csinálja amit mondanak neki :lol: :lol: úgy láttam ott nyitott. Legalábbis attól följebb nem ment, csak lejjebb, lefelé meg megállt 90-nél tehát valószínű :P
Recommended Posts