Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol:

húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot :lol: :P

Elküldve
De az is amikor ott a csaj a kocsi mellett, várjál csak, bedugod a kulcsot, gyujtást adsz, és aztán tudod csak leengedni az ablakot. :lol:

Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol:

Elküldve
"A fő, uctranyalis összes forrásból az élet ad squeaking és a csörgő hangok. Ezen kívül egy külső vizsgálatot végeztek jelenléte a kopott részek, az egyes konkrét döntés született Expert Papers 8-). Nagy része megtalálható a normális működése a jármű nem szabad megtörténnie. De a lehetőségek szerint a megközelítés a "tücsök" - a lehetséges források hatékony és eredményes volt elismerték:"

:lol: :lol: :P

Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :lol:

húzd be a kéziféket, és a kerekek alá tegyél keresztbe egy fa darabot ;) :lol:

Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :P

Elküldve
Mi ebben a probléma? Sokmillás autónál is így működik. :lol:

Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol:

Elküldve
Lehet, de egy sokmillás kocsinál megvárja a kiscsaj mit akarsz mondani, de egy astránál? :lol:

Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol:

Elküldve
Ha áthajolsz letekerni az ablakot, jobban bevágódsz? :lol:

Nem tudom, még nem próbáltam. Amúgy nyáron át fogom kötni a gyujtás előtti szálra az elektromos ablakot, nem is tudom ki írta, neki is úgy van, és bírja az akku. És akkor nincs ilyen gond. :lol:

Elküldve
Képzeld el az autószerelőd csak a német nyelvű javítási kézikönyvhöz jut hozzá, és azt lefodrdítva kezdi el javítani a kocsit! :lol: Ha eddíg nem volt benne kávédarálo, hát most majd lesz! :P

Kéziféket télen? Talán hanyagolnám.... A fadarab meg tégla , volt szerencsém kipróbálni mennyit érnek. Nyáron figyelmetlenségben ráindítottam egyesben, úgy átugrotta mint a cart. Inkább behozom az akkut. :lol:

... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond...

Indításnál kuplung? :lol:

Elküldve
... :lol: ha rendesen használva van akkor nincs vele gond...

Indításnál kuplung? :lol:

Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták.

Elküldve
Jövő héttől megint Egerszalók, kevesebb pénzért, copás.... :lol: Azon fílózok behozzam az akkut? Vagy szóljak az asszonynak, hogy a hét közepén járassa egy kicsit? Csak ne felejtsem el kivenni sebbességből. :lol:

Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :P

Elküldve
Egyértemű, csak azt hittem üresben van, és felengedtem. Nincs gond a kézifékkel, de ha latyakon mentél vele előtte, felcsapódott a trutyí a bowdenhez és belefagyhat a gégecsőbe. Legalábbis azt mondták.

nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :lol: :lol: :P

Elküldve
Ott legalább beugorhatnál fürödni a jó kis termálba. Nemrég voltam arra Demjénben, kellemes meleg volt a víz, csak kijönni volt rossz :lol:

Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk.

nekem 2 éve még egyszer nem fagyott be, apámnak 30 év alatt se, pedig mentünk már latyakba :P :lol: :lol:

De azért jobb elkerülni a bajt. Berakom rükibe, és akkor nem kell a megdermedt olajjal bírkózni, amig kitolatok kicsit melegszik. Már ha van benne még olaj. Nyáron majd azt is cserélem.

Elküldve
Ja csak mindíg elfelejtek vinni fürdőnacit, és gombos alsógatyában kicsit gáz fürődni menni. Meg csak 6-ig van nyitva, akkor meg még általában melózunk.

Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda.

Elküldve
Az érdekes, mert a demjéni, ahol voltam éjjel 2-ig nyitva van, mi is már este 7 körül értünk oda.

Nem tudom, a többiek megkérdezték, és ott mondták hogy este zár. Ahol állnak a daruk ott dolgozunk, csak már fel van húzva, bellül kartonozunk.Klikk!

Elküldve
Én meg álltam az egyik pillérjénél is, amikor még épült. :lol: A képen is látszik az a pillér. :lol:

amúgy közelről valami rettentően nagydarab ez a híd....félelmetes az egész.

Elküldve

Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol:

Elküldve
Nah termosztát főpróba pipa. Hamarabb is melegszik, és tovább is. rendesen felmegy 90-ig, és tartja is stabilan. Kicsit megzavartam, nézzük hogy viselkedik, 92-93 környékén teszi vissza 90-re. És jobban is fűt. Tetszik :lol:

gyóóóó neked :lol: :P

Nekem cserélni kéne...jövőhéten veszek bele 1et, mert kartonnal kellett fedni a hűtőt és csak 60 fokig melegszik... :lol: Meg nem fűt olyan normálisan. Meg ugye így jobban is kopik mert nincs üzemi hőn...

Elküldve

Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát?

Elküldve
Meddig pörgetted, tiltásig? :lol: A dieselesbe is 92-nél nyit a termosztát?

Tiltásig? ez olyat nem csinál. Nem tiltakozik :lol: , csak csinálja amit mondanak neki :lol: :lol:

úgy láttam ott nyitott. Legalábbis attól följebb nem ment, csak lejjebb, lefelé meg megállt 90-nél tehát valószínű :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.